Medi ambient

Notícies

 • 20 de juliol de 2021 Santa Susanna competirà aquest estiu per aconseguir la Bandera Verda d’Ecovidrio Presentació Banderas Verdes 2021

  Santa Susanna s’ha sumat a la nova edició del ‘Movimiento Banderas Verdes’, una iniciativa d’Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclat de residus d’envasos de vidre a Espanya, que té com a objectiu guardonar l’esforç dels establiments hostalers locals i l’activisme dels municipis costaners per a la transició verda.

  Aquesta edició comptarà amb la participació de 23 municipis de Catalunya, entre els quals trobem l’Ajuntament de Santa Susanna, qui hi participarà amb 54 establiments hostalers de la localitat. Es tractarà d’incrementar els nivells de recollida selectiva d’envasos de vidre i mobilitzar al sector hostaler per poder obtenir-ne la bandera, que l’última edició van rebre els municipis de Pals i Tossa de Mar.

  Aquesta iniciativa es va presentar el 16 de juliol a Mataró i va comptar amb l’assistència  del regidor de Medi Ambient de Santa Susanna, Joan Solà, juntament amb Sílvia Mayo, gerent de Catalunya d’Ecovidrio.

 • 21 de juny de 2021 L’Ajuntament col·loca 18 papereres al poble per tirar-hi els excrements de gos L’Ajuntament col·loca 18 papereres al poble per tirar-hi els excrements de gos

  Disposen d’un dispensador de bosses amb l’objectiu que tothom reculli les deposicions dels seus animals de companyia i mantinguin la via pública neta.

  L’Ajuntament de Santa Susanna ha instal·lat un total de 18 papereres a tot el casc urbà amb l’objectiu que els propietaris que treuen els seus animals de companyia a passejar hi dipositin les seves deposicions. Aquestes papereres, a més, disposen de bosses per a aquelles persones que les hagin oblidat a casa. Les papereres estan situades al Parc del Colomer, Can Rabassa, Rambla Montnegre, Rambla Països Catalans, entre d'altres.

 • 18 de juny de 2021 Ajuntaments, Diputació i sector s’uneixen per protegir el territori i impulsar la producció agrària Conveni Agrari de la Baixa Tordera

  Santa Susanna, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar i Blanes constitueixen l’Espai Agrari de la Baixa Tordera perquè esdevingui un referent de qualitat i proximitat

  El Molí d’en Puigvert de Palafolls ha acollit aquest dijous l’acte de presentació i constitució oficial de l’ens gestor de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera. Es tracta d’un projecte mancomunat promogut per la Diputació de Barcelona i els cinc municipis de la zona que l’integren, amb l’objectiu de protegir el sòl agrari d’aquest territori i garantir l’alimentació de proximitat d’una de les hortes més productives del país.

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49