Educació

Notícies

 • 13 de setembre de 2021 Els alumnes de 3er d’ESO estrenen la segona planta de l’Institut Escola segona planta de l’Institut Escola

  L’edifici va quedar finalista de la Mostra d’Arquitectura Catalana del Maresme 2020 organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

  La segona planta de l’Institut Escola Montagut ja és una realitat. Aquest primer dia d’escola del curs 2021/22 els alumnes de 3er d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) han estrenat noves instal·lacions. Els dos grups de tercer poden gaudir d’uns espais diàfans, amplis i acollidors.

  Aquesta segona planta de l’Institut Escola té una característica diferent de la resta del centre. A l’hora de configurar l’estructura i els espais es va fer un treball previ amb la direcció del centre per conèixer les seves necessitats específiques. El sistema de treball al centre requeria no solament un espai nou com el que ja oferia la segona planta, sinó una major versatilitat.

  A la planta hi ha un passadís central amb aules a cantó i cantó. Quan des del punt de vista de gestió de l’activitat escolar calgui disposar d’un espai més gran que el de l’aula, el sistema constructiu permet ajuntar dues classes i el passadís que les separa i convertir-les en un únic espai. Això és possible gràcies a un sistema de parets movibles que donen molt de joc.

  L’edifici que acull els alumnes d’ESO va quedar finalista de la Mostra d’Arquitectura del Maresme de l’any passat. Aquesta mostra l’organitza el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

 • 9 de setembre de 2021 Tot a punt per a l’inici de curs escolar als centres educatius de Santa Susanna Centres educatius de Santa Susanna

  Un total de 743 alumnes ompliran les aules d’Infantil, Primària, Secundària i dels graus especialitzats

  Dilluns començarà el curs amb normalitat a les escoles de Santa Susanna. Tot és a punt perquè les nenes i els nens del poble puguin iniciar el curs escolar 2021/22. Aquest any, al municipi hi haurà un total de 743 alumnes repartits entre l’Escola Santa Susanna, l’Institut Escola Montagut i les aules dels graus especialitzats.

 • 19 de juliol de 2021 Sol·licitud oberta per al servei de transport escolar (curs 2021-22) Transport escolar

  A partir d’avui dilluns 19 de juliol i fins al dilluns 16 d’agost es pot sol·licitar el servei de transport escolar per al nou curs 2021-2022, que començarà el proper 13 de setembre.

  El servei està destinat als petits i petites que resideixen al municipi i que estan escolaritzats als CEIP Montagut i Santa Susanna.

  El preu mensual és de 10 euros per alumne, tal i com indica l’ordenança fiscal general reguladora dels preus públics. El cobrament del servei es farà en dos pagaments semestrals: un, durant el mes d’octubre de 2021 (amb un import de 50 euros) i l’altre, al mes de febrer de 2022 (amb un import de 50 euros). Aquest preu inclou el servei de recollida al matí i el de la tarda. No es fa servei de recollida al migdia.

  Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Un cop les places estiguin exhaurides, la resta quedarà en llista d’espera.

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:53