Educació

Notícies

 • 21 de febrer de 2020 Cursos gratuïts per crear o millorar el teu comerç online Digiemprèn, formació gratuïta d'e-commerce

  L’Ajuntament de Santa Susanna s’adhereix a la plataforma digital Digiemprèn de la Diputació de Barcelona

  L’àrea de comerç de l’Ajuntament de Santa Susanna s’ha adherit a la plataforma digital Digiemprèn de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’un servei de formació i d’informació que permet estar al dia dels temes relacionats amb el comerç online. Digiemprèn ofereix una àmplia diversitat de cursos gratuïts de tres setmanes per aprofundir en els temes que afecten al comerç online.

 • 22 de novembre de 2019 Jornada de portes obertes a l’Institut Escola Montagut el divendres 29 de novembre Portes Obertes IEMontagut

  L’Ajuntament i l’equip docent de l’IE Montagut han convocat una jornada de portes obertes pel divendres 29 de novembre. A partir de les 16:30 h i fins a les 18:00 h, l’edifici de l’Institut Escola Montagut estarà obert a tothom que vulgui conèixer les seves instal·lacions.

 • 11 de novembre de 2019 L’Institut Escola Montagut ja té vida Primer dia Institut Escola Montagut

  Els alumnes del primer curs d’ESO de la història de Santa Susanna han estrenat avui les instal·lacions del nou edifici

  Puntualment, a les 8 del matí, ha obert per primera vegada les portes el nou Institut Escola Montagut. La cinquantena de nois i noies que aquest any, per primer cop, fan l’ESO al poble, han creuat la porta per entrar al nou edifici. Han estrenat unes instal·lacions modernes i ben equipades tecnològicament que els acompanyaran durant tota la formació de secundària.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:53