Salut

Notícies

 • 25 de setembre de 2019 El 60% dels alumnes escolaritzats al poble van al col·legi amb cotxe i el 30% hi va a peu Enquesta escoles

  L’enquesta Camins Segurs revela els hàbits de transport als centres educatius de les famílies de Santa Susanna

  L’Ajuntament de Santa Susanna ha fet una enquesta als alumnes de les escoles Santa Susanna i Montagut amb l’objectiu de conèixer amb quin mitjà de transport arriben al centre educatiu. Es tracta d’un treball que persegueix tenir una foto fixa per poder millorar les condicions d’arribada fins a les escoles del poble. El treball es va fer entre els mesos de maig i juny.

 • 26 de juny de 2019 Consells per a l'onada de calor Avís per onada de calor

  A partir de dimarts 25 de juny es preveu un episodi d'onada de calor que persistirà com a mínim fins divendres 28. Per tal d'evitar problemes causats per la calor, podeu consultar aquests consells de salut que proporciona el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat des del Servei Metereològic de Catalunya. 

 • 19 de juny de 2019 Revetlles amb precaució Revetlla amb precaució

  Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Podeu consultar-ne tota la informació en aquí.

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54