Salut

Notícies

 • 23 de juliol de 2021 La justícia accepta que la Generalitat mantingui el toc de queda d’1 a 6 de la matinada

  La mesura continua afectant Santa Susanna perquè està al costat de municipis amb una alta incidència de casos diagnosticats de Covid-19

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha autoritzat a la Generalitat a mantenir el confinament nocturn entre la 1 i les 6 de la matinada a aquells municipis on els índexs de Covid-19 encara són alts.

  Santa Susanna continua sent un dels municipis afectats per aquesta mesura perquè està envoltat de municipis que encara tenen índexs d’incidència elevats. 

  L’Ajuntament demana a la ciutadania que respecti les normes i que mantingui les mesures d’autoprotecció com l’ús de la mascareta, la distància social, la higiene i la ventilació de la llar.

 • 19 de juliol de 2021 Comunicat d'actualització de la fase d'emergència del PROCICAT Comunicat d'actualització de la fase d'emergència del PROCICAT

  Es comunica que es manté activat el PROCICAT en fase d'EMERGÈNCIA.

  S'ha publicat la següent normativa d'interès al DOGC núm. 8459A: RESOLUCIÓ SLT/2258/2021, de 16 de juliol, per la qual s'estableixen mesures de restricció de la mobilitat nocturna per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en el territori de Catalunya.

  La podeu consultar al document adjunt. 

 • 15 de juliol de 2021 La Generalitat decreta el toc de queda d’1 a 6 de la matinada i espera l’aval del TSJC

  La mesura afecta Santa Susanna perquè està al costat de municipis amb una alta incidència de casos diagnosticats de Covid-19

  La Generalitat ha demanat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que l’autoritzi a decretar el confinament nocturn entre l’1 de la matinada i les 6 del matí a 158 municipis com a mesura per frenar l’expansió de la Covid-19. La mesura, inicialment, tindria una durada de set dies prorrogables i entraria en vigor aquest mateix cap de setmana.

  Santa Susanna és un dels municipis afectats per aquesta mesura. No perquè tingui un índex alt de diagnosticats de Covid-19, sinó perquè està envoltat de municipis que sí que els tenen. De fet, com Santa Susanna hi ha 12 municipis més a tot Catalunya. 
   

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54