Salut

Notícies

 • 26 d'octubre de 2020 Confinament nocturn a Catalunya de 22:00h a 6:00h Confinament nocturn

  Des de la nit del 25 d'octubre ha començat el confinament nocturn per a Catalunya, establert per la Generalitat després que fos decretat l'Estat d'Alarma i el Toc de Queda a nivell estatal.

  L’horari d’obertura al públic de les activitats de serveis i de comerç detallista i de restauració, inclosa la prestació de serveis a domicili, d’espectacles públics, recreatives i esportives autoritzades, és el corresponent a cada activitat, sense que en cap cas pugui superar les 21.00 hores, tret de les activitats culturals, que podran tancar a les 22.00 hores, o les activitats de caràcter essencial.

  Per consultar totes les mesures aplicades als diferents àmbits visiteu canalsalut.gencat.cat/coronavirus

 • 23 d'octubre de 2020 Entren en vigor els ajuts als establiments afectats per les noves mesures anti-covid

  Ja ha entrat en vigor el Decret Llei 34/2020, de 20 d'octubre, de mesures urgents de suport a l'activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats.

  Així mateix, també s'ha publicat la resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19. 

  [Llegiu els documents PDF adjunts]

 • 20 d'octubre de 2020 Actualització del Pla PROCICAT: Equipaments Cívics logo

  En els equipaments cívics no es podran realitzar activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics sense que impliqui la presencialitat dels participants.

  L'objectiu és reduir la interacció social, per tal de minimitzar tant com es pugui el risc de transmissió comunitària a partir de la suspensió temporal durant 15 dies de les activitats cíviques, comunitàries, presencials i de caràcter grupal en equipaments cívics.

  Per tant, l'objectiu general de la mesura és que l'activitat es limiti a la que compleix una funció social d'especial rellevància per l'entorn de l'equipament cívic. Es permetrà fer qualsevol activitat de forma telemàtica, a distància, no presencial.

  [Llegiu el document PDF adjunt]

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54