Esport

L’any 2007 l’Agència Catalana de Turisme va certificar Santa Susanna amb la marca de Destinació Turística Esportiva en les modalitats de BTT, ciclisme, futbol, esports col·lectius i vela lleugera. El distintiu reconeix que la població, com a destinació de turisme esportiu, està preparada per rebre equips, federacions i esportistes per entrenar-se o competir; i que els equipaments, l’oferta turística, el comerç, la tradició, els serveis i l’assistència als esportistes compleixen els requisits esportius necessaris.

Veniu a Santa Susanna a practicar esport!

La Destinació Turística Esportiva (DTE) és una marca d’especialització creada per Turisme de Catalunya. S’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.
Santa Susanna és una destinació de turisme esportiu,ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per practicar esport, i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.

Què us ofereix una destinació DTE

Santa Susanna, com a destinació de turisme esportiu, us ofereix:

 • Una climatologia perfecta durant tot l’any per practicar esport.
 • Uns serveis especialitzats per al turista esportiu.
 • Uns equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport.
 • Una atenció especial en els serveis sanitaris i de medicina esportiva.
 • Una oferta comercial esportiva diversa.
 • Una atractiva oferta turística: parcs naturals, platges de qualitat, cultura i gastronomia, entre d’altres.

Els esportistes que visiteu Santa Susanna rebreu informació esportiva en tot moment dels assumptes que us interessen. Als hotels esportius teniu un espai especial per a vosaltres i a l’Oficina de Turisme hi ha especialistes esportius. En concret, pels ciclistes l’oficina compta amb mapes i rutes georeferenciades per conèixer Santa Susanna. Tots els grups esportius rebreu un dossier amb tota la informació necessària i els telèfons de contacte més importants.

Serveis adaptats

Els allotjaments de Santa Susanna estan adaptats per practicar esport. Tots ells disposen de gimnasos, servei de massatges, espais per deixar la bicicleta i rentar-la i àpats especials. Des de l’Oficina de Turisme de Santa Susanna també us podem facilitar si ho desitgeu un centre on podreu realitzar un test d’esforç.

Notícies

 • 28 de maig de 2021 Santa Susanna acollirà els Fitness Sports Games, que aspiren a ser l’experiència multiesportiva de l’estiu Fitness Sports Games Santa Susanna

  Durant el primer cap de setmana de juliol, a més de la competició amateur de Bodybuilding and Fitness, s’hi faran proves i activitats com Street Workout, Street Lifting, Pole Dance, Race, Urban Dance, Zumba o Cross Training.

  Santa Susanna serà la seu dels primers Fitness Sports Games, que es diputaran el primer cap de setmana de juliol, de l’1 al 4. Es tracta d’una experiència esportiva que va molt més enllà d’una simple competició de Bodybuilding and Fitness. Sobre la base del Fitness, hi incorpora tota mena d’esports i activitats. Es pot dir que l’esport, com a element de salut, i els atractius de la destinació turística de Santa Susanna seran els seus principals valors. 

 • 14 de maig de 2021 L’europeu de Fitness genera a Santa Susanna un moviment econòmic de 700.000 euros Europeu de Fitness Santa Susanna 2021

  Els 1.300 atletes que competiran fins diumenge provoquen més de 6.000 pernoctacions als cinc hotels on s’allotgen els participants, acompanyats i seguidors

  Santa Susanna és la seu aquest cap de setmana de l’European Congress de la International Federation Bodybuilding and Fitness (IFBB) del 2021. Un total de 52 federacions de tot Europa han acudit al municipi puntuals a la seva cita anual. El Congrés està presidit pel Dr. Rafael Santonja, màxim dirigent de l'IFBB, i per l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier.

  El Congrés, a més, és l'inici del Campionat Europeu IFBB 2021, amb la presència de més de 1.300 atletes seleccionats per cada país participant.

  La competició representa per al sector comercial, de lleure i hoteler de Santa Susanna una injecció de recursos important. L’europeu de Fitness ha generat més de 6.000 pernoctacions als cinc hotels que acullen als atletes, membres de l’organització, acompanyants i seguidors. En total, es calcula que el moviment econòmic que genera la competició és de més de 700.000 €. Aquest és l’impacte directe del campionat, però també hi ha un impacte indirecte que és el de poder projectar i promocionar a tot el món el destí turístic Santa Susanna. Això s’aconsegueix amb la retransmissió que l’organització del campionat fa per a tot el planeta, i que només a Youtube significa més de 6 milions de visualitzacions.

 • 18 d'abril de 2021 Thomas Griot s’imposa a la continental Super Cup Massi de Santa Susanna Thomas Griot, guanyador de la Super Cup Massi Santa Susanna

  El poble es va convertir per unes hores en la capital del ciclisme acollint les proves internacionals més potents, però també la descoberta en bicicleta d’un espai tranquil i acollidor

  El ciclista francès de l'equip Massi, Thomas Griot, ha estat el guanyador de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point que s’ha disputat a la nostra població. Tot els comentaris dels mitjans de comunicació especialitzats i generalistes destaquen l’organització i el circuït tan característics de Santa Susanna que combina, a parts iguals, duresa i bellesa. Per darrera de Griot van entrar el campió d’Espanya, David Valero, i el ciclista francès, Joshua Dubau.

Regidories

Darrera actualització: 24.10.2017 | 19:51