Esport

L’any 2007 l’Agència Catalana de Turisme va certificar Santa Susanna amb la marca de Destinació Turística Esportiva en les modalitats de BTT, ciclisme, futbol, esports col·lectius i vela lleugera. El distintiu reconeix que la població, com a destinació de turisme esportiu, està preparada per rebre equips, federacions i esportistes per entrenar-se o competir; i que els equipaments, l’oferta turística, el comerç, la tradició, els serveis i l’assistència als esportistes compleixen els requisits esportius necessaris.

Veniu a Santa Susanna a practicar esport!

La Destinació Turística Esportiva (DTE) és una marca d’especialització creada per Turisme de Catalunya. S’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.
Santa Susanna és una destinació de turisme esportiu,ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per practicar esport, i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.

Què us ofereix una destinació DTE

Santa Susanna, com a destinació de turisme esportiu, us ofereix:

 • Una climatologia perfecta durant tot l’any per practicar esport.
 • Uns serveis especialitzats per al turista esportiu.
 • Uns equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport.
 • Una atenció especial en els serveis sanitaris i de medicina esportiva.
 • Una oferta comercial esportiva diversa.
 • Una atractiva oferta turística: parcs naturals, platges de qualitat, cultura i gastronomia, entre d’altres.

Els esportistes que visiteu Santa Susanna rebreu informació esportiva en tot moment dels assumptes que us interessen. Als hotels esportius teniu un espai especial per a vosaltres i a l’Oficina de Turisme hi ha especialistes esportius. En concret, pels ciclistes l’oficina compta amb mapes i rutes georeferenciades per conèixer Santa Susanna. Tots els grups esportius rebreu un dossier amb tota la informació necessària i els telèfons de contacte més importants.

Serveis adaptats

Els allotjaments de Santa Susanna estan adaptats per practicar esport. Tots ells disposen de gimnasos, servei de massatges, espais per deixar la bicicleta i rentar-la i àpats especials. Des de l’Oficina de Turisme de Santa Susanna també us podem facilitar si ho desitgeu un centre on podreu realitzar un test d’esforç.

Notícies

 • 3 d'agost de 2021 Festa Major de Santa Susanna 2021 Festa Major 2021

  Ja us podeu descarregar el programa amb tots els actes de la festa d’aquest any que comença el dissabte 7 d’agost i s’allarga fins al dimecres dia 11

  Aquest dissabte comencen els actes de la Festa Major 2021 amb l’elecció de la pubilla. A continuació, diverses entitats del poble han organitzat una tarda plena d’activitats: ball de gegants, monòlegs, música... Durant cinc dies hi hauran espectacles destinats a tots els públics. Destaquen el tradicional concert de pop rock d’Apache, el show musical “Yo sobreviví a la EGB” o l’espectacle d’humor de Fel Faixedas.

  Hi ha una programació extensa dedicada al públic familiar amb màgia (Charlie Mag); música (Pop per Xics); teatre (Cia de Teatre Anna Roca, Cia Anna Confetti); circ (La Cia Capicua, Los Herrerita). El dimecres dia 11, festivitat de Santa Susanna, es farà l’Ofici Solemne a l’Església, les sardanes i el concert de Festa Major (amb l’orquestra Els Montgrins) i a la nit el castell de focs artificials.

  Cal observar les mesures de seguretat davant la Covid-19, com la mascareta. L’Ajuntament demana que tothom respecti les normes per aconseguir que la Festa Major sigui un espai on es pugui gaudir d’uns dies inoblidables.

 • 28 de maig de 2021 Santa Susanna acollirà els Fitness Sports Games, que aspiren a ser l’experiència multiesportiva de l’estiu Fitness Sports Games Santa Susanna

  Durant el primer cap de setmana de juliol, a més de la competició amateur de Bodybuilding and Fitness, s’hi faran proves i activitats com Street Workout, Street Lifting, Pole Dance, Race, Urban Dance, Zumba o Cross Training.

  Santa Susanna serà la seu dels primers Fitness Sports Games, que es diputaran el primer cap de setmana de juliol, de l’1 al 4. Es tracta d’una experiència esportiva que va molt més enllà d’una simple competició de Bodybuilding and Fitness. Sobre la base del Fitness, hi incorpora tota mena d’esports i activitats. Es pot dir que l’esport, com a element de salut, i els atractius de la destinació turística de Santa Susanna seran els seus principals valors. 

 • 14 de maig de 2021 L’europeu de Fitness genera a Santa Susanna un moviment econòmic de 700.000 euros Europeu de Fitness Santa Susanna 2021

  Els 1.300 atletes que competiran fins diumenge provoquen més de 6.000 pernoctacions als cinc hotels on s’allotgen els participants, acompanyats i seguidors

  Santa Susanna és la seu aquest cap de setmana de l’European Congress de la International Federation Bodybuilding and Fitness (IFBB) del 2021. Un total de 52 federacions de tot Europa han acudit al municipi puntuals a la seva cita anual. El Congrés està presidit pel Dr. Rafael Santonja, màxim dirigent de l'IFBB, i per l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier.

  El Congrés, a més, és l'inici del Campionat Europeu IFBB 2021, amb la presència de més de 1.300 atletes seleccionats per cada país participant.

  La competició representa per al sector comercial, de lleure i hoteler de Santa Susanna una injecció de recursos important. L’europeu de Fitness ha generat més de 6.000 pernoctacions als cinc hotels que acullen als atletes, membres de l’organització, acompanyants i seguidors. En total, es calcula que el moviment econòmic que genera la competició és de més de 700.000 €. Aquest és l’impacte directe del campionat, però també hi ha un impacte indirecte que és el de poder projectar i promocionar a tot el món el destí turístic Santa Susanna. Això s’aconsegueix amb la retransmissió que l’organització del campionat fa per a tot el planeta, i que només a Youtube significa més de 6 milions de visualitzacions.

Activitats

Regidories

Darrera actualització: 24.10.2017 | 19:51