Tallers i cursos

 • Programa Biblioteca maig 2021 Programació maig - Biblioteca Vall d'Alfatà Del 1 a les 09.00 h al 31 de maig de 2021 a les 20.00 h

  Ja podeu consultar les activitats del mes de maig de la Biblioteca Vall d'Alfatà de Santa Susanna. 

  Les places per a cada activitat són limitades i cal inscriure's en aquest enllaç.

 • El poder de les dades: big data, xarxes socials i ciberseguretat Cicle Punt Crític: El poder de les dades: big data, xarxes socials i ciberseguretat Del 14 de maig al 5 de juny de 2021

  La nostra vida diària està travessada per les noves tecnologies i les xarxes socials. Hi dediquem tant o més temps que als nostres familiars i amistats... En sabem poc d'allò que s’amaga darrera les pantalles o d'un clic. Un desconeixement que deixa a la intempèrie i ens treu capacitat de control sobre les nostres vides. Com afecta l’estat d’ànim en l’ús que fem de les xarxes socials? És casual o amaga interessos? Fins a quin punt triem el que consumim a internet? El gènere influeix en l’ús que fem de les xarxes? Per què ens ha de preocupar que els electrodomèstics emmagatzemin dades sobre el nostre comportament o que l’empresa que gestiona el nostre correu electrònic pugui saber què escrivim, si no tenim res a amagar? Com podem actuar de forma més segura?

  Nou cicle de la Biblioteca Vall d'Alfatà en el marc del projecte PUNT CRÍTIC. Coordinat i presentat per Xavier Puig i Sedano, periodista de la revista "El Temps".

  Inscripcions aquí

 • "Experimenta" a la Biblioteca Vall d'Alfatà Dissabte, 15 de maig de 2021 de 11.30 h a 13.30 h

  Activitat familiar d'experimentació a la Biblioteca Vall d'Alfatà. "Construïm la ciutat del ratolí carter", a càrrec de Can Xic. 

  Cal inscriure's a 937 679 502 o a b.st.susanna@diba.cat

Darrera actualització: 13.02.2017 | 11:27
Darrera actualització: 13.02.2017 | 11:27