Cultura

Notícies

 • 12 de setembre de 2019 Santa Susanna commemora la Diada de l’Onze de Setembre Diada 2019

  Ajuntament, entitats i particulars fan la tradicional ofrena al monument de la Plaça de la Independència.

  L’Ajuntament de Santa Susanna, amb el seu alcalde Joan Campolier al capdavant, va fer la tradicional ofrena floral al monument de la Plaça de la Independència, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. També hi van participar partits, entitats i particulars.

 • 10 de setembre de 2019 El Micròmetre 2019 assoleix el seu objectiu: entrades exhaurides i més de 700 espectadors Festival Micròmetre 2019

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions consideren que les dades avalen la seva aposta d’ampliar el festival a tot el cap de setmana.

  La tercera edició del Festival Micròmetre de Santa Susanna ha tancat les portes superant totes les previsions d’assistència de públic. Durant els dies 6, 7 i 8 de setembre més de 700 persones han assistit als 17 espectacles repartits en 58 sessions de petit format representats en espais inèdits i d’un encant especial de la Masia de Can Ratés (s. XVII, Santa Susanna).

 • 22 de juliol de 2019 Micròmetre 2019 creix en dies i inclou espectacles de petit format però de durada convencional Festival Micròmetre 2019

  Es farà els dies 6, 7 i 8 de setembre a la masia de Can Ratés de Santa Susanna i s’oferiran més de 15 representacions de teatre, poesia i propostes interactives. 

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per tercer any consecutiu el Festival Micròmetre. Se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2019 i persegueix consolidar-se com a un dels festivals de teatre de referència. Amb una programació variada i per a tots els públics, pretén acostar aquesta modalitat cultural i actuar com a altaveu per a espectacles de petit format. Aquest any es faran més de 15 espectacles de petit format de teatre, poesia i propostes interactives. Es combinaran espectacles gratuïts i de pagament i es mantindrà la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 30 minuts, en espais petits i no convencionals. Com a nou ingredient que serveixi per donar més musculatura al festival, s’impulsen i incorporen espectacles de petit format, però de durada convencional.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:48