Cultura

Notícies

 • 27 de novembre de 2020 La Marató de TV3 d’aquest any està dedicada a la Covid-19 i les aportacions són online Marató

  La Marató de TV3 d’aquest any és una mica diferent. S’ha adaptat a les mesures de seguretat que han adoptat les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19. Precisament, la temàtica d’aquest any és aquesta, el coronavirus Covid-19.

  Les aportacions s’han de fer online. Per tant, qualsevol iniciativa que tingueu i que eviti concentracions de gent serà benvinguda i servirà per posar el gra de sorra d’aquest poble, un any més, per la Marató.

  De passada, la Marató d’enguany serà una bona oportunitat per reconèixer la tasca que fan aquelles persones que estan a primera línia i que cuiden els malalts. També per llançar un missatge de coratge i ànims a les persones que estan patint la malaltia i a les seves famílies.

  Us esperem a tots.

  Gràcies

 • 12 de novembre de 2020 Oberta la convocatòria de subvencions per compensar les pèrdues del sector cultural

  S’ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ CLT/2815/2020, de 5 de novembre, pel qual s'aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per compensar les pèrdues per cancel·lació d'espectacles i activitats culturals amb motiu de la COVID-19, per a l'any 2020.

  - Destinat a persones físiques empresàries, societats civils i mercantils, i entitats privades sense ànim de lucre, que el seu àmbit d'actuació principal tingui incidència a Catalunya, que realitzen activitats culturals remunerades i compleixen algun dels requisits que es recullen a les bases.
  - La dotació màxima de la convocatòria és de 3.715.000,00 euros ampliables en funció de les sol·licituds rebudes i de la disponibilitat pressupostària.
  - El període per presentar les sol·licituds és del 12 de novembre al 10 de desembre del 2020.

  [Llegiu els documents PDF adjunts]

 • 16 d'octubre de 2020 [Activitat Ajornada] XIV Trobada d'entitats de recerca local i comarcal del Maresme Ajornat

  Nous horaris adequats al covid. Es mantenen les activitats del matí i s'ha anul·lat el dinar i les activitats de tarda.

  Activitat gratuïta i oberta a tothom. Les comunicacions presentades es publicaran en les actes de la XIV Tobada, i es presentarán l'any següent en la XV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme.

  [Llegiu-ne més a continuació]

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:48