Cultura

Notícies

 • 16 de novembre de 2021 La XII Festa del Bolet de Santa Susanna torna a ser un èxit de participació XII Festa del Bolet de Santa Susanna

  Una setantena de persones acompanyen al micòleg Evarist March pels boscos de la zona a la sortida per anar a buscar bolets

  Un any més, la Festa del Bolet de Santa Susanna es va convertir en un esdeveniment satisfactori, instructiu i participatiu. Durant tot el dia, el bolet va ser el protagonista.

  La Jornada Gastronòmica del Bolet va permetre al paladar gaudir dels sabors del tast ofert pels restaurants locals que hi van participar: Can Purrà, Ma Brasa, Can Feliu i El Galliner.

  La sortida a buscar bolets, amb l’assessorament i suport del micòleg Evarist March, va aplegar una setantena de persones que van recórrer els boscos de la zona. La sortida també va permetre aprendre sobre les diverses especialitats de bolets.

 • 15 d'octubre de 2021 El Congrés de Teatre Amateur de Santa Susanna vol posar en valor el potencial de 2 milions d’espectadors del sector Foto de família presentació II Congrés Amateur de Teatre

  L’alcalde del poble, Joan Campolier, i el president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre, Toni Font, han presentat l’esdeveniment que es farà del 29 al 31 d’octubre.
   
  El teatre amateur es proposa donar un nou impuls al sector i posar en comú els seus actius amb l’objectiu que la ciutadana el percebi com el que realment és, un dels agents culturals i socials més importants de Catalunya. Del 29 al 31 d’octubre, el II Congrés de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya reunirà a Santa Susanna a més de cent companyies no professionals. “A la cimera s’analitzarà l’estat de salut del nostre sector a Catalunya, la seva funció social i cap on veiem que hem d’anar”, ha assegurat Toni Font, president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya (FGATC) a la presentació del congrés. “El que està clar és que el nostre potencial és gran, que cobrim un àmbit cultural i de lleure potent que mereix ser tingut en consideració”, diu Font. 

 • 13 d'octubre de 2021 Santa Susanna acull la XIV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme XIV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme

  La reunió ha estat dedicada a analitzar la incidència que ha tingut a la comarca el fenomen de l’estiueig i del turisme.

  El Centre Cívic de Santa Susanna ha acollit aquest dissabte 9 d’octubre la XIV Trobada d'Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme.  Amb el títol de "Estiueig i viatgers al Maresme", la reunió ha servit per estudiar i analitzar l’impacte i la repercussió que les vacances, l’estiueig i el turisme en general han tingut a la comarca. També comparar-los i relacionar-los amb territoris propers d’una dilatada tradició en aquest camp, com és per exemple la comarca de La Selva.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:48