Cultura

Notícies

 • 22 de maig de 2019 Santa Susanna rebrà més de 500.000 € dels FEDER per a projectes culturals i de formació turística Masia Can Ratés

  Els fons europeus permetran habilitar la Masia de Can Ratés per poder-hi impartir graus superior i mitjà d’FP especialitzats, i fer-hi l’escola de música.   

  Santa Susanna rebrà dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) un total de 550.000 € per a projectes relacionats amb la formació reglada en matèria de turisme, lleure i medi natural; i per condicionar camins i rutes de muntanya, torres de guaita, entre altres.

 • 14 de maig de 2019 Santa Susanna es consolida com a destinació del projecte turístic “Catalunya, Hola Família” Hola, Família!

  La Dona d’Aigua de can Ratés, el personatge de llegenda que hi vivia al seu estany, serà la protagonista de les activitats.

  Santa Susanna torna a formar part del selecte grup de municipis que participen en el projecte “Catalunya, Hola Família”, que promou la Generalitat per impulsar el turisme familiar. Un total de 26 destinacions certificades per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i 143 empreses s’encarregaran de donar forma a la gran acció promocional de turisme familiar del cap de setmana del 7 al 9 de juny. Durant aquests dies s’han programat unes 90 activitats a tot Catalunya pensades per gaudir en família amb un descompte del 50% i un 2 x 1 en els allotjaments.

 • 10 de maig de 2019 Mostra literària de Santa Susanna 2019 Mostra Literària 2019

  Ja està obert el termini per presentar obres al concurs literari de prosa i poesia de Santa Susanna 2019. Els interessats poden fer arribar els seus textos a l’Ajuntament de Santa Susanna fins al 25 de juny.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:48