Cultura

Notícies

 • 22 de juliol de 2019 Micròmetre 2019 creix en dies i inclou espectacles de petit format però de durada convencional Festival Micròmetre 2019

  Es farà els dies 6, 7 i 8 de setembre a la masia de Can Ratés de Santa Susanna i s’oferiran més de 15 representacions de teatre, poesia i propostes interactives. 

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per tercer any consecutiu el Festival Micròmetre. Se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2019 i persegueix consolidar-se com a un dels festivals de teatre de referència. Amb una programació variada i per a tots els públics, pretén acostar aquesta modalitat cultural i actuar com a altaveu per a espectacles de petit format. Aquest any es faran més de 15 espectacles de petit format de teatre, poesia i propostes interactives. Es combinaran espectacles gratuïts i de pagament i es mantindrà la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 30 minuts, en espais petits i no convencionals. Com a nou ingredient que serveixi per donar més musculatura al festival, s’impulsen i incorporen espectacles de petit format, però de durada convencional.

 • 19 de juny de 2019 Revetlles amb precaució Revetlla amb precaució

  Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Podeu consultar-ne tota la informació en aquí.

 • 22 de maig de 2019 Santa Susanna rebrà més de 500.000 € dels FEDER per a projectes culturals i de formació turística Masia Can Ratés

  Els fons europeus permetran habilitar la Masia de Can Ratés per poder-hi impartir graus superior i mitjà d’FP especialitzats, i fer-hi l’escola de música.   

  Santa Susanna rebrà dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) un total de 550.000 € per a projectes relacionats amb la formació reglada en matèria de turisme, lleure i medi natural; i per condicionar camins i rutes de muntanya, torres de guaita, entre altres.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:48