Cultura

Notícies

 • 24 de març de 2021 Torna el Festivalet per gaudir del circ, la música i el teatre a Santa Susanna Festivalet 2021

  El festival familiar de petit format estarà novament a les cartelleres del poble durant els mesos d’abril, maig i juny.

  Després del parèntesi ocasionat per la pandèmia de la Covid-19 (que va obligar a suspendre’l), aquest any torna el Festivalet. Durant els mesos d’abril, maig i juny, Santa Susanna podrà gaudir d’un total de sis espectacles culturals vinculats als gèneres del circ, la música i el teatre. Són espectacles pensats per a l’àmbit familiar, de petit format, que aproparan la cultura a la nostra població.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 16 de març de 2021 El Departament de Cultura convoca beques destinades a creadors i intèrprets Beques cultura

  Es poden sol·licitar fins al 24 de març i van destinades als camps de les arts visuals, la música, el pensament i nous sectors creatius.

  El Departament de Cultura de la Generalitat ha obert la convocatòria de beques per promoure la formació i el perfeccionament professional de creadors i intèrprets en els àmbits de les arts visuals, les arts escèniques, la música, el pensament i els nous sectors creatius, mitjançant la participació en cursos o activitats formatives especialitzats que es fan fora de Catalunya.

  El termini de la sol·licitud acaba el 24 de març de 2021.

  En aquest enllaç trobareu tota la informació al respecte.

 • 27 de novembre de 2020 La Marató de TV3 d’aquest any està dedicada a la Covid-19 i les aportacions són online Marató

  La Marató de TV3 d’aquest any és una mica diferent. S’ha adaptat a les mesures de seguretat que han adoptat les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19. Precisament, la temàtica d’aquest any és aquesta, el coronavirus Covid-19.

  Les aportacions s’han de fer online. Per tant, qualsevol iniciativa que tingueu i que eviti concentracions de gent serà benvinguda i servirà per posar el gra de sorra d’aquest poble, un any més, per la Marató.

  De passada, la Marató d’enguany serà una bona oportunitat per reconèixer la tasca que fan aquelles persones que estan a primera línia i que cuiden els malalts. També per llançar un missatge de coratge i ànims a les persones que estan patint la malaltia i a les seves famílies.

  Us esperem a tots.

  Gràcies

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:48