Cultura

Notícies

 • 25 de maig de 2021 El Festival Familiar del Solstici torna amb Manu Guix i el Mag Lari com a plats forts Festival del Solstici 2021

  Els dies 25 i 26 de juny, Can Ratés serà l’escenari d’un cap de setmana ple d’espectacles, bona música i màgia

  El Festival Familiar del Solstici de Santa Susanna torna aquest proper mes de juny. Els dies 25 i 26 es farà una nova edició d’aquest festival a la Masia de Can Ratés en un format diferent, amb motiu de la pandèmia, però amb una qualitat de primer nivell artístic.

 • 24 de març de 2021 Torna el Festivalet per gaudir del circ, la música i el teatre a Santa Susanna Festivalet 2021

  El festival familiar de petit format estarà novament a les cartelleres del poble durant els mesos d’abril, maig i juny.

  Després del parèntesi ocasionat per la pandèmia de la Covid-19 (que va obligar a suspendre’l), aquest any torna el Festivalet. Durant els mesos d’abril, maig i juny, Santa Susanna podrà gaudir d’un total de sis espectacles culturals vinculats als gèneres del circ, la música i el teatre. Són espectacles pensats per a l’àmbit familiar, de petit format, que aproparan la cultura a la nostra població.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 16 de març de 2021 El Departament de Cultura convoca beques destinades a creadors i intèrprets Beques cultura

  Es poden sol·licitar fins al 24 de març i van destinades als camps de les arts visuals, la música, el pensament i nous sectors creatius.

  El Departament de Cultura de la Generalitat ha obert la convocatòria de beques per promoure la formació i el perfeccionament professional de creadors i intèrprets en els àmbits de les arts visuals, les arts escèniques, la música, el pensament i els nous sectors creatius, mitjançant la participació en cursos o activitats formatives especialitzats que es fan fora de Catalunya.

  El termini de la sol·licitud acaba el 24 de març de 2021.

  En aquest enllaç trobareu tota la informació al respecte.

Activitats

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:48