Es presenta el nou Festival “Mar d’Estiu” que retornarà la capitalitat musical al Maresme

Dijous, 21 de de març de 2024 a les 00:00

L’espai la Llàntia, de Santa Susanna, acollirà un cartell de luxe on destaquen Malú, Rozalén, Ara Malikian, Sergio Dalma, Mushkaa i The Tyets

Aquest migdia s’ha presentat a Barcelona el nou festival “Mar d’Estiu”, que és l’aposta dels ajuntaments de  Santa Susanna i Pineda de Mar per a omplir les vetllades del Maresme amb les millors propostes musicals. Aquest nou projecte carregat d’il·lusió compta amb la direcció de la promotora barcelonina TheProject i neix per esdevenir una autèntica referència.

La convocatòria inclou més de 10 propostes amb concerts per a tots els gustos, que tindran lloc a l’espai La llàntia de Santa Susanna, al costat mateix de Pineda de Mar. Una localització del tot envejable a tocar del mar, ben a prop de l’estació ferroviària, amb línies properes d’autobús i zones d’aparcament accessibles. En sintonia amb l’aposta de Santa Susanna i Pineda de Mar per la sostenibilitat, el festival “Mar d’Estiu” planteja un veritable compromís amb el medi ambient apostant per la mínima empremta, el reciclatge de residus i el transport ecològic no contaminant com a primera opció, entre d'altres iniciatives. Els concerts acabaran a les 11 de la nit per tal de conciliar l'oci i el descans de veïns, a més de facilitar la tornada en transport públic.

El festival arribarà durant la primera quinzena d’agost, comptant també amb un espai Village per actuacions de petit format. Inclourà una programació amb propostes 100% catalanes, emergents i amb veu de dona. També hi haurà espai per gastronomia i productes Km 0. L’espai La Llàntia, de Santa Susanna, acollirà els principals concerts per mantenir un enfocament transversal i polièdric, amb propostes per a tots els públics. El cartell girarà al voltant dels grans noms amb trajectòries artístiques consolidades, parant especial atenció a l’escena catalana.

El grup Ojete Calor inaugurarà el cicle el 3 d’agost, donant pas a una programació que comptarà amb un bon grapat de grans noms com Luz CasalAra MalikianSopa de Cabra i Los Secretos. Artistes de gran renom com Malú, que repassarà en directe les seves millors cançons, Sergio Dalma o Juan Magán, amb els seus hits de ball llatins, també formen part d’aquesta cita estel·lar. El gadità Antoñito Molina, en plena espiral ascendent, és tota una realitat indiscutible d’aquesta temporada, arribant a audiències cada cop més grans. Els sempre inspirats God Save The Queen i Rozalén, que presentarà el seu nou disc El Abrazo, també seran presents al festival.

Pels més joves el cartell inclou un doble concert amb Mushkaa i The Tyets,  dues de les propostes més actuals i populars del moment que completen un festival que promet grans moments pels amants de la millor música en directe.

Darrera actualització: 21.03.2024 | 14:54