Participació Ciutadana

Regidoria creada al juny de 2017 per fomentar la Participació Ciutadana a Santa Susanna i assumir la gestió dels següents programes d'actuació.

 • Consells de participació i altres processos participatius (pressupost municipal per exemple).
 • Reglament de Participació Ciutadana.

Si vols involucrar-te en la vida del nostre poble ens pots contactar via email ( stass.participacio@stasusanna.org ), participar en aquesta mateixa pagina web a les consultes que s’aniran publicant al web municipal, i/o participar en els programes de participació ciutadana que l’Ajuntament de Santa Susanna ja ha posat en marxa.

 • Pressupost participatiu Pressupost Participatiu 6 de de febrer de 2018

  Primer pressupost participatiu

  Per primera vegada, els habitants de Santa Susanna podran decidir directament amb què es gasta una part del Pressupost Municipal. Aquest sistema, que ja es comença a materialitzar en molts pressupostos d’ajuntaments de Catalunya, possibilita encara més que els ciutadans es responsabilitzin directament amb les decisions que afecten el seu poble.

  Omplir formulari (Termini jde participació exhaurit)

 • Programa Altaveu 22 de de novembre de 2017

  Aquest projecte és una aposta de l’Ajuntament en vistes a millorar la gestió i a treballar per un govern més obert envers la ciutadania.

  http://www.stasusanna.altaveuciutada.cat

 • Fotografia Línia Verda LÍNIA VERDA -Comunicació d'incidències a través d'una app mòbil- 22 de de novembre de 2017

  La campanya Línia Verda és un servei que pretén crear un canal directe de comunicació de les incidències localitzades al municipi. 

  Per això, l’usuari es pot descarregar gratuïtament l’aplicació a través de la Play Store o de l’APP Store en funció del seu dispositiu mòbil. A partir d’aquest moment, només ha d’escollir el municipi de Santa Susanna i ja pot començar a utilitzar el servei Línia Verda. El procediment és molt ràpid i senzill.  

  http://www.liniaverdastasusanna.org


   

 • Reunió POUM Pla de Participació Ciutadana del POUM de Santa Susanna 21 de de novembre de 2017

  Tota la informació sobre el procés de redacció i el procés participatiu del POUM de Santa Susanna.

 • Logo cam salut Com Salut 3 de d’octubre de 2017

  COMSalut és un projecte per atendre els ciutadans de manera integral en tots els àmbits de la seva comunitat i anar més enllà de les prescripcions mèdiques tradicionals, tot promovent els hàbits saludables per prevenir malalties i millorar les condicions de vida dels ciutadans.

Darrera actualització: 14.12.2017 | 15:15
Darrera actualització: 14.12.2017 | 15:15