LÍNIA VERDA -Comunicació d'incidències a través d'una app mòbil-

Dimecres, 22 de de novembre de 2017 a les 00:00

La campanya Línia Verda és un servei que pretén crear un canal directe de comunicació de les incidències localitzades al municipi. 

Per això, l’usuari es pot descarregar gratuïtament l’aplicació a través de la Play Store o de l’APP Store en funció del seu dispositiu mòbil. A partir d’aquest moment, només ha d’escollir el municipi de Santa Susanna i ja pot començar a utilitzar el servei Línia Verda. El procediment és molt ràpid i senzill.  

http://www.liniaverdastasusanna.org


 

Per comunicar una incidència, només cal seleccionar la tipologia. A través de geolocalització l’aplicació s’encarrega de detectar de forma automàtica les coordenades exactes d’ubicació. Tot i això, l’usuari també pot fer-ho manualment si decideix enviar l’avís des d’un altre moment i un altre lloc. Posteriorment es pot adjuntar una fotografia de la incidència amb una breu descripció. Un cop enviada, el responsable municipal rebrà la notificació de la mateixa i començaran els tràmits per donar solució. I, un cop resolta, el ciutadà rebrà la notificació a través del mòbil.  

La incidència també es pot comunicar a través de la web www.liniaverdastasusanna.org. Un cop registrat, l’usuari també podrà utilitzar aquest mitjà per fer les notificacions oportunes. 

Amb la implantació d’aquest sistema, l’Ajuntament de Santa Susanna, vol oferir als ciutadans de Santa Susanna, un canal de comunicació directe entre la ciutadania i l’administració.

Darrera actualització: 16.01.2018 | 19:17