Notícies

 • Festival Micròmetre 2019 Micròmetre 2019 creix en dies i inclou espectacles de petit format però de durada convencional 22 de juliol de 2019

  Es farà els dies 6, 7 i 8 de setembre a la masia de Can Ratés de Santa Susanna i s’oferiran més de 15 representacions de teatre, poesia i propostes interactives. 

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per tercer any consecutiu el Festival Micròmetre. Se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de setembre de 2019 i persegueix consolidar-se com a un dels festivals de teatre de referència. Amb una programació variada i per a tots els públics, pretén acostar aquesta modalitat cultural i actuar com a altaveu per a espectacles de petit format. Aquest any es faran més de 15 espectacles de petit format de teatre, poesia i propostes interactives. Es combinaran espectacles gratuïts i de pagament i es mantindrà la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 30 minuts, en espais petits i no convencionals. Com a nou ingredient que serveixi per donar més musculatura al festival, s’impulsen i incorporen espectacles de petit format, però de durada convencional.

 • Anunci per a la contractació temporal - Plans d'Ocupació 2019 16 de juliol de 2019

  ANUNCI de les bases per a la contractació temporal de persones aturades per a diversos llocs de treball, en el marc del Programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019, 2a edició, de l'Ajutament de Santa Susanna. 

  Per resolució de data 12 de juliol de 2019 s'ha acordat aprovar i fer públiques les bases per a la contractació temporal de persones aturades per diversos llocs de treball, en el marc del Programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019, 2a edició, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona a l'Ajuntament de Santa Susanna, que han de regular el procés de selecció dels candidats per a la realització de les tasques de diversos llocs de treball d'àrees de l'Ajuntament, que s'insereixen com a Annex al present anunci. 

 • Anunci resultats de les proves selectives d'agents de la Policia Local 5 de juliol de 2019

  ANUNCI, resultat de les proves selectives per a la provisió de quatre places d'agent interí de la Policia Local de Santa Susanna, per execució de programes de caràcter temporal mitjançant concurs-oposició lliure, amb creació d'una borsa de treball, convocat per Resolució d'Alcaldia de 12 d'abril de 2019. 

  Podeu consultar els resultats aquí

 • United Power Game Santa Susanna presenta la seva candidatura per organitzar els primers jocs dels esports de força 5 de juliol de 2019

  L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, ha presentat la candidatura del municipi per ser la seu dels futurs esdeveniments esportius que s’aplegaran sota el nom de “United Power Games & Santa Susanna-Barcelona Coast”. Campolier va definir el municipi com el lloc ideal per fer aquesta trobada esportiva. L’alcalde va viatjar a Madrid el passat dia 20 de juny per assistir a la reunió organitzada per la International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB). OAST”.

 • Santa Susanna participa en la campanya d’Ecovidrio Santa Susanna participa en la campanya d’Ecovidrio per fomentar el reciclatge d’envasos de vidre 28 de juny de 2019

  2.500 bars i restaurants de 19 municipis de Catalunya lluitaran pel seu reconeixement ambiental

  Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, ha llançat la campanya estival Moviment Banderes Verdes a Catalunya. La iniciativa té la finalitat de reconèixer amb aquest guardó ambiental al municipi costaner més compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del litoral a través del reciclatge d'envasos de vidre.

 • Avís per onada de calor Consells per a l'onada de calor 26 de juny de 2019

  A partir de dimarts 25 de juny es preveu un episodi d'onada de calor que persistirà com a mínim fins divendres 28. Per tal d'evitar problemes causats per la calor, podeu consultar aquests consells de salut que proporciona el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat des del Servei Metereològic de Catalunya. 

 • Llista definitiva d'admesos/es i data prova de coneixements generals i específics 25 de juny de 2019

  Per resolució de l'Alcaldia de 25 de juny de 2019, havent finalitzat el període per esmenar els defectes que van motivar l'exclusió de la llista provisional de persones admeses i excloses aprovada per resolució de l'Alcaldia de 15 de juny de 2019, per participar en la convocatòria del procés de selecció per a la provisió, en règim de funcionari interí mitjançant concurs-oposició lliure, de 4 places d'agent interí de la Policia Local, per execució de programes de caràcter temporal, enquadrada a l'Escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe Policia Local, corresponent al grup C, subgrup C2 i la creació d'una borsa de treball amb els aspirants que superin les proves, sense plaça. Ateses les bases aprovades per resolució de l'Alcaldia del 12 d'abril de 2019, publicades íntegrament en el DOGC núm. 7861 del 26 d'abril de 2019 i l'anunci de la convocatòria en el BOP del 23 de maig de 2019, s'ha declarat aprovada definitivament la llista d'aspirants admesos/es, dels quan han presentat la sol·licitud per participar en el procés selectiu els següents (consulteu pdf aquí).

  Es fixa el dia de la prova de coneixements generals i específics, de la fase d'oposició, el 26 de juny a les 8:30 h, a la sala polivalent del Centre Cívic (Rambla dels Països Catalans, 2). Un cop corregida la prova, els aspirants que l'hagin superat, seran cridats per superar les proves físiques durant el mateix matí. 

 • Piscina municipal de Santa Susanna La piscina municipal de Santa Susanna obre les portes a la temporada 2019 21 de juny de 2019

  El proper 25 de juny, la piscina municipal de Santa Susanna obrirà les portes a la temporada 2019. Per accedir-hi, cal anar a l'Ajuntament i omplir els documents per obtenir-ne el passi definitiu. L'horari de la piscina serà el següent:

  • Dilluns: de 15 a 19 h.
  • De dimarts a dissabte: d'11 a 19 h.
  • Diumenges i festius: d'11 a 15 h.
 • Anunci puntuació del procés de selecció dels Plans d'Ocupació 20 de juny de 2019

  Anunci de la puntuació de les fases i total, del procés de selecció de vàries places amb destí a la brigada, en el marc dels Plans d'Ocupació de l'Ajuntament de Santa Susanna 2019, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona. 

  Es pot consultar al PDF adjunt. 

 • Revetlla amb precaució Revetlles amb precaució 19 de juny de 2019

  Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Podeu consultar-ne tota la informació en aquí.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28