Notícies

 • Convocatòria de la sessió extraordinària i de la sessió extraordinària i urgent del ple 9 d'octubre de 2019

  El proper dimarts 15 d'octubre a les 13 hores se celebrarà la sessió extraordinària del ple de l'Ajuntament al Local Social (Pl. Catalunya, s/n, 1r pis). En acabat, es portarà a terme la sessió extraordinària i urgent (a les 14 hores). 

  Podeu consultar la convocatòria extraordinària aquí
  Podeu consultar la convocatòria extraordinària i urgent aquí.

 • Oficina Turisme Santa Susanna renova la Q de qualitat per la seva gestió turística 3 d'octubre de 2019

  L’Oficina de Turisme de Santa Susanna ha superat un cop més l’auditoria externa de renovació anual del certificat de la Q de Calidad Turística que atorga l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española). La renovació d’aquest certificat reconeix que l’oficina de Turisme compleix amb els requisits de qualitat establerts segons la normativa i, per tant, es proporciona al turista un servei i gestió pública d’alta qualitat.

 • Santa Susanna Santa Susanna entra a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents 3 d'octubre de 2019

  L’objectiu és esdevenir una referència per poder consolidar la competitivitat i la sostenibilitat del model turístic

  Santa Susanna s’ha incorporat a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents que promou la Secretaria d’Estat de Turisme del govern d’Espanya. La comissió executiva de la Xarxa DTI, celebrada dimecres dia 2 d’octubre a Madrid, va aprovar la incorporació de 19 nous membres a aquesta xarxa. Al costat de l’Ajuntament de Santa Susanna també hi han entrat –entre altres—Bilbao, Las Palmas de Gran Canària, Sevilla, Valladolid, Vinaròs, Benicàssim, Càceres o la Diputació de Granada.

 • Triatló 2019 200 atletes participen a la 6ª Triatló de Santa Susanna 1 d'octubre de 2019

  Santa Susanna ha tornat a acollir una de les proves més espectaculars del calendari atlètic del país. El diumenge 29 de setembre es va celebrar la 6ª Triatló que ha aplegat una participació de 200 atletes. La Triatló és una especialitat atlètica que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu. La prova forma part del Campionat de Catalunya per grups d’edat i està organitzada per la Federació Catalana de Triatló. La cursa consistia en 750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu. 

 • Avís zona d'obres Avís important: tall de circulació als carrers Alps i Bulnes 1 d'octubre de 2019

  Us informem que el dia 1 d'octubre s’iniciaran unes obres d'urgència a les canonades d'aigua dels carrers Alps i Bulnes. Per aquest motiu, la circulació d'accés i sortida per aquests carrers romandrà tancada durant el matí. Recomanen que utilitzeu les vies alternatives. Gràcies per la vostra col•laboració i disculpeu les molèsties ocasionades.

 • Exposició al públic de llistes electorals 30 de setembre de 2019

  Les llistes electorals s'exposen al públic perquè les persones interessades les consultin a l'efecte de presentar reclamacions. En virtut del que estableix l'article 41 de la Llei orgànica del règim electoral general, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no se'n permet la recopilació de dades per qualsevol mitjà, ja sigui manual, fotogràfic, informàtic o de qualsevol altra naturalesa, sota les responsabilitats procedents legalment. (Acord Junta Electoral Central 2/10/1995). 

  Es podran consultar a la Secretaria de l'Ajuntament en horari d'oficina, del 30 de setembre al 7 d'octubre, ambdós inclosos, perquè les persones interessades hi puguin presentar reclamacions

 • Simulacre d’incendi forestal Simulacre d’incendi forestal per preveure els passos a seguir en cas d’emergència 27 de setembre de 2019

  Santa Susanna ha fet un simulacre d’incendi forestal per comprovar el grau d’efectivitat dels plans d’emergència en situacions de risc extrem. Es va activar el Pla d’Incendi Forestal (Infocat) i es van seguir tots els protocols que regula una situació d’aquestes característiques. L’acció es va fer el dimecres 25 de setembre. Hi van participar els responsables polítics de l’Ajuntament (amb l’alcalde, Joan Campolier, al capdavant), la Policia Local i tècnics de l'Ajuntament de Santa Susanna. Tots ells s’han constituit en comitè de crisi i s’han reunit per preveure els passos a seguir en aquesta situació d'emergència.

 • Enquesta escoles El 60% dels alumnes escolaritzats al poble van al col·legi amb cotxe i el 30% hi va a peu 25 de setembre de 2019

  L’enquesta Camins Segurs revela els hàbits de transport als centres educatius de les famílies de Santa Susanna

  L’Ajuntament de Santa Susanna ha fet una enquesta als alumnes de les escoles Santa Susanna i Montagut amb l’objectiu de conèixer amb quin mitjà de transport arriben al centre educatiu. Es tracta d’un treball que persegueix tenir una foto fixa per poder millorar les condicions d’arribada fins a les escoles del poble. El treball es va fer entre els mesos de maig i juny.

 • PLS La Junta de Seguretat de Santa Susanna aprova el Pla Local de Seguretat 2019/2022 24 de setembre de 2019

  La Junta de Seguretat s’ha reunit aquest dilluns en sessió extraordinària per aprovar el Pla Local de Seguretat (PLS) pel quadrienni 2019/2022. El Ple de l’Ajuntament del mes de juny ja va aprovar aquest pla després de superar satisfactòriament la fase d’exposició pública.

 • Minut de silenci Minut de silenci en senyal de dol pel feminicidi de Viladecans (Baix Llobregat) 23 de setembre de 2019

  L’Institut Català de les Dones de la Generalitat va convocar per dilluns 23 de setembre, a les dotze del migdia, un minut de silenci en senyal de dol per la mort d’una dona a Viladecans (Baix Llobregat), presumptament a mans de la seva parella. L’Ajuntament de Sant Susanna es va adherir a l’acció i també va convocar un minut de silenci. L’alcalde va preparar una intervenció que ha estat llegida per la Segona Tinent d’Alcalde, Sílvia Vives i Morell.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28