Notícies

 • Convocatòria de la sessió estraordinària del Ple de l'Ajuntament - 15 de juny 2021 10 de juny de 2021

  El dimarts 15 de juny es portarà a terme la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament a les 13 h, a la Sala Auditori del Centre Cívic (Rambla dels Països Catalans, núm. 2).

  Podeu consultar l'ordre del dia al document adjunt.

 • Procés de selecció de 3 places d'agent de la Policia Local i creació de borsa de treball d'agents en règim d'interinatge 1 de juny de 2021

  Per resolució de l’Alcaldia de data 1 de juny, s’ha acordat la modificació de les bases que han de regir el procés selectiu per a la provisió, mitjançant concurs-oposició lliure, de tres places d’agent de la Policia Local i la creació d’una borsa de treball d’agents en règim d’interinatge, que van ser publicades al BOP i al DOGC de data 12 de maig de 2021, en les Bases 1a.1 i 8a de les proves selectives segons les Bases modificades que s’adjunten al present anunci.

  La modificació de les bases es publicarà al BOP i al DOGC i estaran disponibles a la seu electrònica www.stasusanna.cat, sense que s’interrompi ni es modifiqui el termini màxim de presentació d’instàncies. 

 • Publicació de les llistes del barem de la Llar d’Infants per al curs 2021-2022 1 de juny de 2021

  Es fan públiques les llistes amb la puntuació del barem provisional. La presentació de reclamacions a les dades publicades en la llista de barem provisional, si convé, es farà  del 2 al 8 de juny , mitjançant un correu electrònic a la bústia alcaldia@stasusanna.org.S’enviarà un correu de resposta com a justificant de recepció. En cas de necessitar atenció presencial, es demanarà cita prèvia al telèfon 93 767 84 41 o al mail alcaldia@stasusanna.org.

   Les llistes d’admesos definitives es publicaran a la web www.stasusanna.cat, al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament i a la Llar d’Infants el dia 15 de juny.

    El període de matriculació serà del 16 al 22 de juny, ambdós inclosos.

 • Fitness Sports Games Santa Susanna Santa Susanna acollirà els Fitness Sports Games, que aspiren a ser l’experiència multiesportiva de l’estiu 28 de maig de 2021

  Durant el primer cap de setmana de juliol, a més de la competició amateur de Bodybuilding and Fitness, s’hi faran proves i activitats com Street Workout, Street Lifting, Pole Dance, Race, Urban Dance, Zumba o Cross Training.

  Santa Susanna serà la seu dels primers Fitness Sports Games, que es diputaran el primer cap de setmana de juliol, de l’1 al 4. Es tracta d’una experiència esportiva que va molt més enllà d’una simple competició de Bodybuilding and Fitness. Sobre la base del Fitness, hi incorpora tota mena d’esports i activitats. Es pot dir que l’esport, com a element de salut, i els atractius de la destinació turística de Santa Susanna seran els seus principals valors. 

 • Inscripcions obertes al Casal d'Estiu de Santa Susanna 27 de maig de 2021

  Fins al dia 11 de juny hi ha temps per insciure's al Casal d'Estiu de Santa Susanna. S'ha de fer omplint el full adjunt en PDF i lliurant-lo a serveis socials de l'Ajuntament. 

 • Festival del Solstici 2021 El Festival Familiar del Solstici torna amb Manu Guix i el Mag Lari com a plats forts 25 de maig de 2021

  Els dies 25 i 26 de juny, Can Ratés serà l’escenari d’un cap de setmana ple d’espectacles, bona música i màgia

  El Festival Familiar del Solstici de Santa Susanna torna aquest proper mes de juny. Els dies 25 i 26 es farà una nova edició d’aquest festival a la Masia de Can Ratés en un format diferent, amb motiu de la pandèmia, però amb una qualitat de primer nivell artístic.

 • Reunió informativa del Casal d'Estiu de Santa Susanna 25 de maig de 2021

  Demà 26 de maig a les 20 h se celebrarà la sessió informativa online del Casal d'Estiu de Santa Susanna a través de la plataforma TEAMS (enllaç per accedir a la reunió). Si esteu interessats en participar-hi, ho podeu fer directament mitjançant l'enllaç anterior o podeu enviar un correu electrònic a stass.a.ssocials@stasusanna.org, ambel missatge “estic interessat en la sessió informativa del casal d’estiu”. Amb aquesta segona opció us assegureu que, en cas d'error, us arribi un enllaç nou. 

  Si es considera oportú, més endavant es farà una sessió presencial per a les famílies que s’hagin inscrit al Casal i/o totes aquelles famílies que hi vulguin assistir.

  Podeu consultar-ne més informació al pdf adjunt. 

   

 • ANUNCI de les llistes definitives d'admesos/es dels Plans d'Ocupació 25 de maig de 2021

  Llistes definitves d'admesos/es per a la contractació de personal laboral temporal per a diferents llocs de treball, en el marc dels Plans d'Ocupació de l'Ajuntament de Santa Susanna, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació.

  Consulteu tota la informació de la resolució al document adjunt.

 • ANUNCI de les llistes provisionals d'admesos/es i exclosos/es dels Plans d'Ocupació 20 de maig de 2021

  Llistes provisionals d'admesos/es i exclosos/es per a la contractació de personal laboral temporal per a diferents llocs de treball, en el marc dels Plans d'Ocupació de l'Ajuntament de Santa Susanna, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació.

  Consulteu tota la informació de la resolució al document adjunt.

 • Santa Susanna a Fitur 2021 Santa Susanna mostra a Fitur la màgia d’un oasi que fa compatible turisme, esport i natura 20 de maig de 2021

  L’alcalde Joan Campolier i la regidora de Promoció Econòmica Sílvia Vives participen a Madrid a la primera gran fira mundial de turisme de la temporada

  Santa Susanna participa a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que es fa a Madrid fins al 23 de maig. Aquesta és la primera gran fira d’aquesta característiques de la temporada. El poble hi mostra la seva oferta de turisme vinculat al lleure i a la salut a un selecte visitant que respon a un perfil molt atractiu: un 38% són presidents o directors generals d’empreses; un 34%, directors de màrqueting, de vendes o comercials; i un 21% executius de vendes. A més, la repercussió mediàtica està força garantida per la presència de més de 5.300 mitjans de comunicació de tot el món.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28