Notícies

 • Coronavirus Ja podeu consultar la nova actualització de les mesures preventives contra el coronavirus 9 d'abril de 2020

  Ja està disponible la nova actualització del CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya) de les recomanacions i mesures de caràcter restrictiu per fer front al coronavirus (COVID-19). En el nou document que trobareu adjunt, hi ha totes les preguntes i respostes així com les actualitzacions en color blau. 

 • L’Ajuntament ja ha portat 1600 mascaretes als grups més vulnerables 9 d'abril de 2020

  L’alcalde coordina l’atenció social arran de la crisi sanitària provocada pel coronavirus i la Policia Local és l’encarregada de vehicular les solucions.

  L’Ajuntament ja ha repartit prop de 1600 mascaretes protectores i més de 3000 guants entre la població més vulnerable de Santa Susanna. Des de fa 15 dies, l’Ajuntament està tenint una atenció especial amb les persones grans i amb les parts del poble que estan més aïllades, com són les cases de pagès.

 • Butlletins SSOM SSOM penja a Internet els seus butlletins des del primer número 8 d'abril de 2020

  L’entitat proposa aprofitar el confinament provocat pel coronavirus per endinsar-se en els orígens i la memòria històrica de Santa Susanna

  Santa Susanna Orígens i Memòria (SSOM), l’entitat que es dedica a recuperar la història del poble, ha penjat al seu blog tots els butlletins que ha fet fins ara, un total de 36. SSOM va començar a publicar-los cada quatre mesos el mes d’abril de 2008. Ara, aprofitant el confinament obligat decretat per les autoritats a causa de l’epidèmia de coronavirus, han cregut interessant posar a disposició de tothom un material que contribueix a explicar els fets quotidians de Santa Susanna.

 • Coronavirus Tota la informació actualitzada sobre consum arran del coronavirus està aquí 7 d'abril de 2020

  La Xarxa Local de Consum, que agrupa a 312 serveis públics de consum de la circumscripció de Barcelona, ha creat un grup d'experts en la matèria amb la intenció de donar resposta a les qüestions més habituals. Aquest grup de treball ha elaborat una guia, organitzada per temàtiques, que es manté en constant revisió.

  Es pot consultar permanentment clicant aquí.

 • Rodalies és gratis fins al 9 d’abril 4 d'abril de 2020

  Fins el dia 9 d’abril, el servei de Rodalies és gratis. Ho va decidir l’Autoritat del Transport Metropolità i ho aplica Renfe. La mesura vol evitar que hi hagi aglomeracions de persones, sobretot, a les estacions amb més volum de circulació

 • coronavirus Cal anar a comprar amb mascareta i guants 3 d'abril de 2020

  Cada dia podeu consultar l’actualització de les mesures contra el coronavirus

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de Protecció Civil ha fet una nova actualització de les recomanacions i mesures de caràcter restrictiu per fer front al coronavirus (COVID-19). En el nou document que trobareu adjunt s’explica tot allò que cal saber duran el confinament i els sectors a qui més afecta (noves preguntes i respostes en color blau).

 • Nova actualització de les mesures preventives contra el coronavirus 2 d'abril de 2020

  Nova actualització del CECAT (Centre de Coordinació operativa de Catalunya) de les recomanacions i mesures de caràcter restrictiu per fer front al coronavirus (COVID-19). En el nou document que trobareu adjunt, hi ha totes les preguntes i respostes així com les actualitzacions en color blau. 

 • Com donar-se d'alta al SOC Informació sobre els ERTO i ERO, i borses de treball del Servei d’Ocupació de Catalunya 2 d'abril de 2020

  Recordeu que hi ha el telèfon gratuït 900 800 046 per consultar els tràmits que es farien en una Oficina de Treball o sobre la Renda Garantida de Ciutadania

  El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) va actualitzant tota la informació que pot ser d’interès de la ciutadania per encarar la situació d’emergència causada pel COVID19.

 • Aquests són els documents que cal portar a sobre cada cop que es faci un desplaçament 1 d'abril de 2020

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha fet un recordatori dels documents que cal portar al damunt cada vegada que es faci un desplaçament. Són, bàsicament, dos: el certificat auto responsable que pot omplir cada persona i el certificat de l’empresa. Al document adjunt queda ben detallat.

 • Curs escolar via telemàtica L’Ajuntament es mobilitza per garantir que els estudiants puguin seguir el curs via telemàtica 1 d'abril de 2020

  Davant la possibilitat que després de Setmana Santa es reprengui el curs escolar via telemàtica, l’alcalde, Joan Campolier, s’ha mobilitzat per assegurar-se que tots els estudiants disposen dels recursos suficients per fer-ho. Campolier va parlar ahir amb les direccions de l’Institut Escola Montagut i de l’Escola Pública Santa Susanna per saber de primera mà les perspectives que hi ha de cara al 14 d’abril, probable data del reinici del curs.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28