Notícies

 • Resultats de la prova de català del procés selectiu per a la borsa de treball de conserge 30 de juliol de 2021

  Avui, 30 de juliol de 202, s'ha realitzat la prova de coneixements de la llengua catalana, de nivell A2, del procés de creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals, mitjançant el sistema de concurs per la via d’urgència, amb una vigència de dos anys.

  Podeu consultar els resultats aquí .

 • Inventrip Santa Susanna té més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el visitant s’inventi el seu propi viatge 29 de juliol de 2021

  El turista que es mou pel poble disposa al mòbil tota la informació d’interès en temps real i geolocalitzada gràcies a la cobertura que proporciona una xarxa de 25 beacons i 3 geobalises instal·lades estratègicament

  Santa Susanna ja disposa de més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el turista pugui planificar la seva estada al poble. Inventrip és la plataforma gratuïta (https://inventrip.com/santasusanna/) d’informació i gestió de la senyalització turística intel·ligent que permet consultar l’oferta de Santa Susanna, reservar, “inventar” un viatge fet a mida i compartir-ho a través de les xarxes socials. Ja fa quatre anys que la destinació turística Santa Susanna la utilitza. I, de fet, va ser la primera de la costa catalana que va fer servir la senyalització intel·ligent per connectar-se amb el turista de forma digital.

 • Llistat d'admesos i exclosos del procés selectiu de creació de borsa de treball temporal de conserge 27 de juliol de 2021

  Per resolució de l’Alcaldia número 1119/2021, de 27 de juliol de 2021, s’ha advertit un error material en la resolució de l’Alcaldia de 27 de juliol de 2021 número 1117/2021, concretament en la relació de persones excloses no exempts de la prova de català, del procés de selecció per a la creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals, rectificant l’error en el decret de l’Alcaldia de 27 de juliol de 2021, número 1117/2021, que queda amb el següent redactat: “Per resolució de l’Alcaldia de 27 de juliol de 2021, i havent finalitzat el 26 de juliol de 2021, el termini de presentació de sol·licituds per participar en el procés selectiu de creació de borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals inclòs en el grup d’Agrupacions professionals (antic grup E), mitjançant el sistema de concurs per la via d’urgència, amb una vigència de dos anys, segons les bases aprovades per resolució de l’Alcaldia de 14 de juliol de 2021, publicades a la web municipal, al tauler d’anuncis de la Corporació, i al BOPB de 16 de juliol de 2021, s’ha declarat aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, i d’exempts de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, dels que han presentat la sol·licitud per participar en el procés selectiu.

  Ho podeu consultar aquí . 

 • Festival Micròmetre 2021 El Micròmetre ja és el referent de talent i qualitat de les obres de petit format 23 de juliol de 2021

  La cinquena edició del festival se celebrarà del 2 al 5 de setembre a la masia de Can Ratés i a altres espais del poble, amb més de 15 espectacles de teatre, dansa i musica.

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per cinquè any consecutiu el festival Micròmetre, els dies 2, 3, 4 i 5 de setembre a l’emblemàtica masia de Can Ratés. Resistint a la crisi que està vivint el sector a causa de la Covid-19, el Micròmetre 2021 es presenta amb més de 15 espectacles de petit format de teatre, dansa i musica.

 • La justícia accepta que la Generalitat mantingui el toc de queda d’1 a 6 de la matinada 23 de juliol de 2021

  La mesura continua afectant Santa Susanna perquè està al costat de municipis amb una alta incidència de casos diagnosticats de Covid-19

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha autoritzat a la Generalitat a mantenir el confinament nocturn entre la 1 i les 6 de la matinada a aquells municipis on els índexs de Covid-19 encara són alts.

  Santa Susanna continua sent un dels municipis afectats per aquesta mesura perquè està envoltat de municipis que encara tenen índexs d’incidència elevats. 

  L’Ajuntament demana a la ciutadania que respecti les normes i que mantingui les mesures d’autoprotecció com l’ús de la mascareta, la distància social, la higiene i la ventilació de la llar.

 • Convocatòria de la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament 21 de juliol de 2021

  El dimarts 27 de juliol, a les 18.30 h, se celebrarà la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Santa Susanna a la Sala Auditori del Centre Cívic (Rambla dels Països Catalans, núm. 2).

 • Presentació Banderas Verdes 2021 Santa Susanna competirà aquest estiu per aconseguir la Bandera Verda d’Ecovidrio 20 de juliol de 2021

  Santa Susanna s’ha sumat a la nova edició del ‘Movimiento Banderas Verdes’, una iniciativa d’Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclat de residus d’envasos de vidre a Espanya, que té com a objectiu guardonar l’esforç dels establiments hostalers locals i l’activisme dels municipis costaners per a la transició verda.

  Aquesta edició comptarà amb la participació de 23 municipis de Catalunya, entre els quals trobem l’Ajuntament de Santa Susanna, qui hi participarà amb 54 establiments hostalers de la localitat. Es tractarà d’incrementar els nivells de recollida selectiva d’envasos de vidre i mobilitzar al sector hostaler per poder obtenir-ne la bandera, que l’última edició van rebre els municipis de Pals i Tossa de Mar.

  Aquesta iniciativa es va presentar el 16 de juliol a Mataró i va comptar amb l’assistència  del regidor de Medi Ambient de Santa Susanna, Joan Solà, juntament amb Sílvia Mayo, gerent de Catalunya d’Ecovidrio.

 • Transport escolar Sol·licitud oberta per al servei de transport escolar (curs 2021-22) 19 de juliol de 2021

  A partir d’avui dilluns 19 de juliol i fins al dilluns 16 d’agost es pot sol·licitar el servei de transport escolar per al nou curs 2021-2022, que començarà el proper 13 de setembre.

  El servei està destinat als petits i petites que resideixen al municipi i que estan escolaritzats als CEIP Montagut i Santa Susanna.

  El preu mensual és de 10 euros per alumne, tal i com indica l’ordenança fiscal general reguladora dels preus públics. El cobrament del servei es farà en dos pagaments semestrals: un, durant el mes d’octubre de 2021 (amb un import de 50 euros) i l’altre, al mes de febrer de 2022 (amb un import de 50 euros). Aquest preu inclou el servei de recollida al matí i el de la tarda. No es fa servei de recollida al migdia.

  Les places són limitades i s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Un cop les places estiguin exhaurides, la resta quedarà en llista d’espera.

 • Comunicat d'actualització de la fase d'emergència del PROCICAT Comunicat d'actualització de la fase d'emergència del PROCICAT 19 de juliol de 2021

  Es comunica que es manté activat el PROCICAT en fase d'EMERGÈNCIA.

  S'ha publicat la següent normativa d'interès al DOGC núm. 8459A: RESOLUCIÓ SLT/2258/2021, de 16 de juliol, per la qual s'estableixen mesures de restricció de la mobilitat nocturna per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en el territori de Catalunya.

  La podeu consultar al document adjunt. 

 • Bases reguladores per a la creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals 16 de juliol de 2021

  ANUNCI de les bases reguladores per a la creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals, mitjançant el sistema de concurs per la via d’urgència, amb una vigència de dos anys.

  Per resolució de l’Alcaldia de 14 de juliol de 2021, s’ha acordat aprovar i fer públiques les bases reguladores per a la creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals, mitjançant el sistema de concurs per la via d’urgència, amb una vigència de dos anys, que s’insereixen com a annex, juntament amb la instància normalitzada del procés.

  El termini de presentació d’instàncies és de deu dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquestes bases, finalitza el dia 26 de juliol de 2021.

  (Podeu consultar els documents adjunts en PDF).

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28