Notícies

 • Anunci llistes admesos/es i exclosos/es 4 places d'agent interí de la Policia Local 17 de juny de 2019

  Per resolució de l'alcaldia de 15 de juny de 2019, havent finalitzat el període de presentació d'instàncies de la convocatòria del procés de selecció per a la provisió, en règim de funcionari interí mitjançant concurs- oposició lliure, de 4 places d'agent interí de la Policia Local, per execució de programes de caràcter temporal, enquadrada a l'Escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe Policia Local, corresponent al grup C, subgrup C2 i la creació d'una borsa de treball amb els aspirants que superin les proves, sense plaça, i segons les bases aprovades per resolució de l'Alcaldia del 12 d'abril de 2019, publicades íntegrament en el DOGC núm. 7861 del 26 d'abril de 2019 i l'anunci de la convocatòria en el BOP del 23 de maig de 2019, s'ha declarat aprovada provisionalment la llista d'aspirants admesos/es i exclosos/es, amb indicació dels motius d'exclusió, dels que han presentat la sol·licitud per participar en el procés selectiu següents (veure PDF adjunt). 

 • Convocatòria Sessió Constitutiva Ajuntament 13 de juny de 2019

  En compliment de l'article 195 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Local General, es convoca pel proper 15 de juny de 2019 a les 12 hores a la Sala Polivalent del Centre Cívic, la SESSIÓ CONSTITUTIVA DE L'AJUNTAMENT SORGIT DE LES ELECCIONS LOCALS DEL 26 DE MAIG DE 2019

 • Catalunya, Hola Família! El turisme familiar del país redescobreix Santa Susanna amb el “Catalunya, Hola Família” 12 de juny de 2019

  La iniciativa ha servit per visibilitzar el poble, mostrar espais emblemàtics com el Parc del Colomer, tradicions com la castellera i dinamitzar el comerç.

  Santa Susanna ha tornat a ser protagonista del programa de promoció del turisme familiar “Catalunya, Hola Família”, que ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. Per segon any consecutiu, famílies del país han pogut redescobrir l’oasi que representa el poble de Santa Susanna.

 • Anunci de publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es Plans d'Ocupació 2019 10 de juny de 2019

  Anunci de publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es, del procés selectiu per a 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, en el marc dels plans d'ocupació 2019.

  En el procés selectiu per a la contractació de 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, per a una contractació laboral temporal de 3 mesos, en el marc dels Plans d'Ocupació municipal de l'Ajuntament de Santa Susanna, vinculat amb el Programa Complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020, en el si del Pla "Xarxes de Governs Locals 2016-2019" de la Diputació de Barcelona, ha finalitzat el període per esmenar els defectes de la llista provisional de persones admeses i excloses i, per resolució de l'Alcaldia de data d'avui, es publica la llista definitiva d'aspirants admesos/es, amb indicació del dia i hora de l'entrevista personal, per al lloc de treball d'OPERARI/A DE NETEJA i CONSERGE D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES. 

 • Barcelona Travel Blogger Santa Susanna acull el Sopar Gala del 6è Aniversari de l’Associació Barcelona Travel Blogger 6 de juny de 2019

  El darrer dissabte 1 de juny, Santa Susanna va acollir el sopar Gala del 6è Aniversari de l’Asocciació Barcelona Travel Bloggers a l’Auditori del Centre Cívic situat al centre del municipi.

 • Llistat provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es dels Plans d'Ocupació 2019 3 de juny de 2019

  Anunci de publicació de la llista provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es, del procés selectiu per a 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, en el marc dels Plans d'Ocupació 2019. (Podeu consultar-ho al PDF adjunt). 

 • Dona d'Aigua a Can Ratés Santa Susanna ho té tot a punt pel cap de setmana turístic “Catalunya, Hola Família” 29 de maig de 2019

  La Dona d’Aigua de l’estany de Can Ratés és el personatge de llegenda protagonista de les activitats del 7 al 9 de juny.

  (Consulteu les activitats programades a Santa Susanna aquí). 

  Santa Susanna ho té tot a punt per tornar a viure un cap de setmana de turisme familiar al voltant del projecte “Catalunya, Hola Família”. Un total de 25 destinacions certificades per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i 120 empreses, s’encarregaran de donar forma a la gran acció promocional de turisme familiar del cap de setmana del 7 al 9 de juny. Durant aquests dies s’han programat unes 200 activitats a tot Catalunya pensades per gaudir en família amb un descompte del 50% i un 2x1 en els allotjaments.

 • Carta als veïns i veïnes de Santa Susanna 27 de maig de 2019

  Benvolguts veïns i veïnes,

   

  El dia d’ahir va ser una jornada participativa plena. Vull destacar i agrair la gran participació que hi ha hagut (69,20%) la qual cosa demostra l’interès que els comicis municipals i europeus han tingut al nostre poble. L’abstenció va baixar gairebé 5 punts respecte a fa quatre anys.

  La democràcia s’enforteix amb la participació de la ciutadania que mostra d’aquesta manera la seva voluntat de tenir veu i vot en allò que passa en el seu entorn més immediat. També vull agrair l’actitud cívica i festiva del dia d’ahir. A Santa Susanna no hi van haver incidents, ni conflictes de cap mena durant les votacions. Tots els susannencs i susannenques van demostrar un alt esperit cívic i de participació. Això és el que ens ha de fer sentir orgullosos de formar part d’aquesta comunitat.

   

  Gràcies a tothom pel vostre esperit col·laboratiu.

   

  Joan Campolier
  Alcalde

 • Eleccions municipals 26M Resultats de les eleccions municipals 26M 27 de maig de 2019

  Aquests han estat els resultats de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019. 

 • Eleccions europees 26M Resultats de les eleccions europees 26M 27 de maig de 2019

  Aquests han estat els resultats de les eleccions europees del 26 de maig de 2019 a Santa Susanna. 

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28