Notícies

 • 14F Guia pràctica per anar a votar el 14-F 12 de febrer de 2021

  Diumenge s’elegeixen els 135 diputats del Parlament de Catalunya que seran els encarregats de triar el pròxim President de la Generalitat.

  L’Ajuntament de Santa Susanna, en col·laboració amb la Generalitat, ha preparat un dispositiu de votació per garantir la seguretat de les persones que formen part de les meses electorals i dels que vagin a votar. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Inscripció prèvia per a obtenir nou ajut per autònoms i microempreses 11 de febrer de 2021

  Ja s'ha publicat l'obertura del nou tràmit d'inscripció prèvia dels ajuts extraordinaris per a persones autònomes i microempreses afectades per la Covid i que en breu publicarà el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

  Per obtenir l'ajut heu de tramitar aquesta inscripció prèvia que serveix com a sol·licitud un cop que quan es publiqui la convocatòria.
  El termini per a fer aquest tràmit va des de les 09.00h del 19 de febrer fins a les 15.00h del 26 de febrer de 2021

  [Llegiu els detalls al document PDF adjunt]

 • logo AVÍS IMPORTANT - Test d'antígens per als membres de les meses electorals 11 de febrer de 2021

  Segons ens comunica la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals, les persones designades com a 2n. Suplents de la Mesa Electoral, poden demanar cita al CAP (o bé al telèfon 933268901 si no podeu contactar amb el CAP), per fer-se el test d’antígens.  

  Igualment, si els titulars o primers suplents de les meses no han rebut cita o han estat designats darrerament, poden demanar la cita pel mateix sistema.
  Per fer el test, s’haurà d’aportar el nomenament i la Targeta Sanitària.
   

 • ACTUALITZACIÓ - Tall d'aigua als carrers Sant Ramon, Ponent, Països Catalans i Montagut. 9 de febrer de 2021

  - Davant les successives avaries que s’estan produint en el servei de distribució d’aigua per problemes en la canonada general en el tram del c/Sant Ramon informar que en els propers dies es procedirà a realitzar els treballs de substitució del tram de canonada que transcorre pel carrer Sant Ramon, des de cruïlla del c/Ponent fins al Parc del Colomer.

  - Paral·lelament des de fa setmanes s’estan realitzant els treballs tècnics necessaris per a la substitució de dos trams més de canonada: el comprés entre la cruïlla c/Sant Ramon i c/Ponent fins a la part baixa del c/Montagut i el comprés entre el Parc del Colomer i el Pla de Can Ratés.

 • Informació de servei - Tall d'aigua als carrers Sant Ramon, Ponent, Països Catalans i Montagut. 9 de febrer de 2021

  Degut a una avaria, el servei d'aigua està interromput als carrers Sant Ramon, Ponent, Països Catalans i Montagut.

  S'està treballant per solucionar l'incidència el més aviat possible, disculpeu les molèsties ocasionades.

 • logo Actualització de la fase d'emergència del PROCICAT - 8 de febrer 8 de febrer de 2021

  S'ha publicat la resolució per la qual es prorroguen les mesures mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, algunes de les modificacions en les mesures són les següents.

  Mobilitat de les persones:
  - Dins del territori de Catalunya l'entrada i sortida de persones passa a limitar-se en l'àmbit comarcal, amb les excepcions justificades, entre les quals s'afegeixen els desplaçaments motivats per al desenvolupament d'activitats docents i d'activitats d'intervenció socioeducativa que comportin sortides del centre educatiu, sempre que no impliquin pernoctació.
  - També s'autoritzen els desplaçaments entre l'Alt Urgell i el Principat d'Andorra per part de les persones residents en ambdós territoris.
  [Llegiu-ne més a continuació]

 • logo Comunicat de l'Ajuntament de Santa Susanna arran de la campanya de desprestigi muntada a les xarxes socials per les colònies de gats 5 de febrer de 2021

  Arran de la campanya de desprestigi orquestrada a les xarxes socials sobre la suposada actuació de l’Ajuntament de Santa Susanna contra les colònies de gats que hi ha al poble es volen deixar clars els següents punts:

  1. L’Ajuntament de Santa Susanna no ha exterminat cap gat
  2. A finals de l’any passat es va detectar un increment notable de les colònies de gats i es va procedir a actuar, d’acord amb les responsabilitats de l’Ajuntament. (vegeu el comunicat oficial del 7 de desembre del 2020)
  3. Per protegir els gats es va contractar una empresa que els va recollir i els va esterilitzar.
  4. Seguint els protocols marcats pels responsables municipals de medi ambient els gats, una vegada esterilitzats, es van posar en quarantena.
  5. Una vegada hagin superat aquest període de quarantena els gats retornaran al seu hàbitat natural.
  6. L’Ajuntament sempre ha actuat amb un doble objectiu: per una banda protegint les colònies de gats ja existents tot evitant actuacions que poguessin perjudicar-los; i, de l’altra, impedint que aquest mateix fet pogués generar problemes veïnals.

  [Llegiu-ne més a continuació]
   

 • Eleccions Eleccions al Parlament de Catalunya 14-F - Com i on votarem? 3 de febrer de 2021

  El 14 de febrer es celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya, dins d’un context força especial per l’actual situació sanitària causada per la Covid19, per la qual cosa us informem de les particularitats de la jornada electoral d'enguany.

  ON VOTAREM:
  Votarem al Centre Cívic, a la Rambla dels Països Catalans, núm. 2.
  El col·legi electoral consta de dues seccions 1 i 2.  

  Et correspon la Secció 1 si estàs empadronat a :
  Casc Urbà – Can Batlle – Pla i Urbanització Can Ratés – Zona Blocs i Urbanització La Vall – Rambla del Montnegre – Urbanització Ciutat Jardí – Habitatges disseminats des de la Carretera Nacional II fins la muntanya.
  Dins de la secció 1 hi ha tres meses, distribuïdes per ordre alfabètic: A, B i C.
  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Eleccions Agràries 2021 ELECCIONS AGRÀRIES 2021 – INFORMACIONS D’INTERÉS 2 de febrer de 2021

  Convocatòria d’Eleccions
  En data 28 de gener de 2021 s’ha publicat al DOGC l’ORDRE ARP/18/2021, de 27 de gener, per la qual es convoquen les eleccions per determinar la representativitat de les organitzacions professionals agràries a Catalunya, que es pot consultar a la web www.stasusanna.cat o en aquest enllaç:
  https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8328/1833096.pdf 

  Publicació del cens definitiu i al.legacions
  S’ha publicat el cens definitiu, i s’obre un termini fins el 7 de febrer de 2021, per a la presentació de noves al·legacions. 
  Podeu consultar el Cens i realizar al.legacions (anomitzat segons la normativa vigent) al següent enllaç:
  Cens electoral. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (gencat.cat)

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Ascensor L’esperat ascensor del local social de la plaça Catalunya ja és una realitat 1 de febrer de 2021

  D’aquesta manera es garanteix l’accessibilitat de qualsevol persona a l’edifici on hi els serveis d’esports i cultura municipals i la ràdio.

  Ha costat però ja és una realitat. El local social de la plaça Catalunya ja disposa del promès ascensor exterior. Les obres han durant més del previst i la Covid no hi ha ajudat gens, però ja és aquí. L’edifici ja és accessible per a tothom: grans, petits, mares i pares amb cotxet, persones amb mobilitat reduïda... 

  L’ascensor exterior connecta el nivell de la plaça amb la terrassa de la primera planta, on hi ha la sala-auditori, i amb la terrassa de la planta sota coberta, on s’ubica la ràdio municipal i els serveis d’esports i cultura de l’Ajuntament. Les obres han costat gairebé 99.000 €, dels quals 50.000 € els ha anat a càrrec d’una subvenció de la  Diputació de Barcelona
   

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28