Notícies

 • Aprovada la reducció del 50% del cànon de l'aigua per als mesos d'abril i maig 30 de març de 2020

  El cànon social zero es fa extensiu a tots els trams de la factura per tal de protegir als col·lectius més vulnerables. Les mesures fiscals en relació amb el cànon de l’aigua tenen un impacte de més de 50 milions d’euros, que seran assumits per la Generalitat, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua, amb l’objectiu d’aportar liquiditat a les famílies i activitats econòmiques afectades per la crisi.

  [Llegiu-ne més a sota]

 • Telèfon SOC El Servei d’Ocupació de Catalunya posa a la vostra disposició el telèfon 900 800 046 30 de març de 2020

  És un servei gratuït per consultar els tràmits que es farien en una Oficina de Treball o sobre la Renda Garantida de Ciutadania

  El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha posat en marxa el nou servei d’atenció telefònica gratuïta, a través del 900 800 046. Amb aquest servei es dona resposta a preguntes de la ciutadania relacionades amb com donar d’alta una demanda d’ocupació, la Renda Garantida de Ciutadania i tràmits i/o consultes que normalment es realitzen des d’una Oficina de Treball.

 • Preguntes i respostes coronavirus Consulteu aquí l’actualització de les mesures preventives contra el coronavirus 30 de març de 2020

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de Protecció Civil ha fet una nova actualització de les recomanacions i mesures de caràcter restrictiu per fer front al coronavirus (COVID-19). En el nou document, que trobareu adjunt, s’explica tot allò que cal saber durant el confinament i els sectors a qui més afecta.

 • COVID-19 Preguntes sobre les restriccions a les activitats laborals no essencials per la COVID-19. Situació de permís retribuït recuperable 30 de març de 2020

  A través del Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, el Govern espanyol ha establert que els treballadors i les treballadores estaran en situació de permís retribuït recuperable entre el 30 de març i el 9 d’abril, cosa que suposa que no han d’anar al seu centre de treball, amb les excepcions dels serveis essencials i altres especificades. 

  Podeu llegir les preguntes i respostes al document adjunt i la publicació del BOE.

 • El BOE ha publicat la pròrroga de l'Estat d'Alarma 15 dies més 30 de març de 2020

  Es perllongarà fins a les 00.00 hores del dia 12 d'abril

  El Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat la pròrroga de 15 dies de l'Estat d'Alarma que va decretar el govern espanyol per fer front al coronavirus. La pròrroga s'estendrà fins a les 00.00 hores del dia 12 d'abril i se sotmetrà a les mateixes condicions establertes en el reial decret aprovat pel govern que presideix Pedro Sánchez el 14 de març.

  D'acord amb l'establert, el Govern remetrà setmanalment al Congrés dels Diputats informació documental estructurada de l'execució de les diferents mesures adoptades i valoració de la seva eficàcia per contenir el coronavirus i mitigar el seu impacte sanitari, econòmic i social.

 • Targetes moneder L’Ajuntament posa més diners a la targeta moneder de les famílies amb risc d’exclusió 27 de març de 2020

  En plena crisi pel coronavirus, l’increment de la dotació econòmica servirà perquè puguin comprar aliments i no els hagin d’anar a buscar a Càrites.

  L’Ajuntament ha ampliat la dotació econòmica de les targetes moneder destinades a les famílies amb risc d’exclusió social de Santa Susanna. Durant tot l’any, Càrites i l’Ajuntament ajuden a aquestes famílies més vulnerables amb aliments de primera necessitat. Càrites els subministra els aliments frescos necessaris per a una alimentació mínimament equilibrada des del punt de vista calòric. I l’Ajuntament complementa aquest ajut amb un recursos econòmics dipositats en una targeta moneder que solament serveix per a l’adquisició de productes de primera necessitat (alimentació i higiene).

 • L’alcalde coordina personalment l’atenció social als més vulnerables 27 de març de 2020

  La Policia Local és l’encarregada de visitar les masies per comprovar que tot estigui en ordre i que les persones tenen les primeres necessitats cobertes.

  L’alcalde, Joan Campolier, s’encarrega personalment de rebre i coordinar l’atenció social a les persones més vulnerables del poble. Ha posat a disposició d’aquells a qui els calgui el telèfon 629 619 159 des d’on ell centralitza el suport. Diàriament, l’alcalde rep de 15 a 20 trucades de persones amoïnades que volen informació o necessiten alguna cosa.

 • Tancament de l'oficina de l'ORGT Tancament de l'oficina de l'ORGT 26 de març de 2020

  D’acord amb l'Estat d'Alarma decretat pel Govern de l'Estat, i en aplicació de les mesures excepcionals que ha adoptat la Diputació de Barcelona, davant la situació generada per l'evolució del coronavirus (COVID-19), i amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malatia, les instal·lacions de l'Organisme de Gestió Tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), romandran tancades mentre duri aquesta situació excepcional.

  [Llegiu-ne més a sota]

 • Preguntes i respostes COVID-19 Nova actualització de les mesures preventives contra el coronavirus 26 de març de 2020

  Nova actualització del CECAT (Centre de Coordinació operativa de Catalunya) de les recomanacions i mesures de caràcter restrictiu per fer front al coronavirus (COVID-19). En el nou document que trobareu adjunt, hi ha totes les preguntes i respostes així com les actualitzacions en color blau. 

 • Finestreta única Finestreta única amb tota la informació útil i imprescindible per als autònoms 25 de març de 2020

  La Generalitat habilita un servei on es poden trobar les mesures econòmiques adoptades pel Govern català i el de l’Estat, per ajudar-los a superar la crisi provocada pel coronavirus

  La Finestreta Única Empresarial, del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, ofereix un servei d’atenció digital als autònoms, professionals i empreses, per informar de les mesures que han pres en matèria econòmica el Govern de Catalunya i el de l’Estat, per fer front a la situació provocada pel coronavirus.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28