Notícies

 • Llar Pla d’obertura llar d’infants municipal de santa susanna pel curs 2020-21 16 de setembre de 2020

  Seguint instruccions del “Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia” de data 03.07.20 es presenta aquest pla d’obertura provisional pel curs 2020-21 de la Llar d’Infants Municipal de Santa Susanna a data 22 de juliol de 2020.

  [Llegiu el document pdf adjunt]

 • Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat Santa Susanna entra a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat 16 de setembre de 2020

  Es tracta d’una organització formada per més de 300 ajuntaments de Catalunya compromesos amb el medi ambient

  Coherent amb la política municipal de treballar pel desenvolupament sostenible de Santa Susanna, l’Ajuntament ha entrat a formar part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. L’acceptació formal s’ha produït a la 20ª Assemblea de la institució que es va celebrar ahir de forma virtual. Es tracta d’una associació de municipis (més de 300) de Catalunya compromesos amb el medi ambient per avançar cap a un desenvolupament sostenible.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Tornada_escola El curs comença sense incidències però amb excepcionals mesures de seguretat 14 de setembre de 2020

  Primària i Secundària, i els alumnes del Grau de Turisme Eqüestre inicien les classes després d’un llarg parèntesi causa de la Covid-19

  Tots els centre han adoptat les mesures de seguretat que ha recomanat el Departament d’Educació de la Generalitat i que han de servir per minimitzar al màxim els possibles brots de l’epidèmia.

  [Llegiu-ne més a continuació]

   

 • S'obre la convocatòria d'ajuts extraordinaris a microempreses i persones treballadores autònomes (SOC – MICROEMPRESES) 3 de setembre de 2020

  S'ha publicat la resulució que obre la convocatòria extraordinària per a l'any 2020 per a la concessió de les subvencions per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes previstes al Capítol IV del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19, publicat al DOGC núm. 8128, de 7 de maig de 2020.

  [Llegiu-ne més al document PDF adjunt]

 • Article Semàfor verd de La Vanguardia per al sector turístic de Santa Susanna 31 d'agost de 2020

  El diari La Vanguardia destaca la inversió hotelera i la reconversió com a destinació de luxe de Santa Susanna. Malgrat la pandèmia, segueix la previsió d’ampliació de places hoteleres, amb la construcció de cinc hotels en menys de quatre anys.

  L’alcalde, Joan Campolier, afirma que la complicitat amb els hotelers és clau per consolidar la destinació turística. Enguany, malgrat la situació actual, alguns establiments han arribat al 100% d’ocupació durant diversos caps de setmana.

   

 • ACTUALITZACIÓ: Mesures COVID-19 18 d'agost de 2020

  COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D'EMERGÈNCIA DEL PROCICAT. Es manté activada la fase d'Emergència del Pla d'actuació del PROCICAT per malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

  S'adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l'aplicació de l'Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d'agost de 2020, sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID-19.

  Podeu consultar la resolució al següent enllaç: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8203/1809940.pdf

  S'emetrà un nou comunicat tan aviat com es produeixin novetats en el desenvolupament de la situació d'emergència.

  [Llegiu el document PDF adjunt per a més informació]

 • Platja Dunes Santa Susanna il·lumina la platja de les Dunes amb 75 punts de llum 7 d'agost de 2020

  La zona –fins ara molt fosca-- és molt utilitzada a la nit per les persones del municipi que surten a practicar esport

  La platja de les Dunes s’ha convertit en una zona il·luminada. Aquest espai situat a tocar del terme municipal de Pineda de Mar és molt utilitzat per les persones del poble per anar-hi a fer esport; sobretot, a córrer. El problema era que en fer-se fosc i no haver-hi il·luminació, aquest espai –amb grans possibilitats—perdia una part del seu atractiu. L’alcalde, Joan Campolier, havia intentat en més d’una ocasió trobar-hi una solució, sense èxit. Ara, mitjançant una compra agregada de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) s’ha pogut resoldre el problema.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Festa Major 2020 Festa Major de Santa Susanna 2020 6 d'agost de 2020

  Ja us podeu descarregar el programa de la Festa Major de Santa Susanna per aquest 2020.

  [Consulteu el document PDF adjunt amb el programa]

 • Mesures_Font_Torrentó Les fonts del Torretó i Can Gelat tornen a estar operatives 4 d'agost de 2020

  Han finalitzat les tasques de manteniment i les fonts de Santa Susanna tornen a estar operatives.

  Amb la reanudació de l'activitat s'han de mantenir les mesures de seguretat i prevenció en l'ús de les fonts del Torrentó.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Cartell El Micròmetre 2020 s’adapta a la Covid i creix en dies i programació 30 de juliol de 2020

  La 4ª edició del Festival aprofundeix el seu compromís amb el públic oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene.

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per quart any consecutiu el Festival Micròmetre. Es celebrarà els dies 3, 4, 5 i 6 de setembre, amb més de 15 espectacles d’arts escèniques de petit format que fan bandera del talent i la creativitat. 
  La 4ª edició del Micròmetre aprofundeix el seu compromís amb el públic. Oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene obligatòries arran de la pandèmia de la Covid-19. 


  [Llegiu-ne més a continuació]
   

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28