Notícies

 • Resultats de les proves del procés per a la creació d'una borsa de treball de conserge 4 d'agost de 2021

  En data 4 d’agost de 2021, s’ha realitzat la prova escrita i l’entrevista personal, amb la valoració de mèrits, fases de concurs, del procés per a la creació d’una borsa de treball temporal de conserges d’instal·lacions municipals, amb una vigència de dos anys, i en base l’acta del tribunal qualificador, el resultat definitiu i l’ordenació de la borsa, és la següent:

 • Nous ajuts del Consell Comarcal a autònoms i microempreses afectades per la COVID-19 Nous ajuts del Consell Comarcal a autònoms i microempreses afectades per la COVID-19 4 d'agost de 2021

  Es poden sol·licitar des del 29 de juliol al 20 de setembre o fins a exhaurir la partida de 50.000 euros que hi destina el CCM, i s’atorgaran per estricte ordre de presentació

  El Consell Comarcal activa una línia d’ajut a persones autònomes i microempreses del Maresme que hagin vist alterada la seva activitat econòmica al llarg de 2020 com a conseqüència de la Covid-19.
  L’administració comarcal destinarà 50.000 euros a aquesta finalitat.

  Poden optar-hi les microempreses i persones autònomes del Maresme que van tenir una facturació d’entre 9.000 i 36.000 euros el 2019 i acreditin un descens superior al 25% el 2020.En el cas que la reducció de la facturació de 2020  hagi estat d’entre el 25% i el 50%, rebran 500 euros d’ajut. Si el descens ha sigut del 50% o superior, l’ajut serà de 1.000 euros.

  Les bases, aprovades en el darrer Ple del Consell Comarcal, especifiquen que els ajuts es concediran per estricte ordre de presentació fins a exhaurir la partida pressupostària. El termini per demanar l’ajut acaba el 20 de setembre.
  Les persones interessades han d’enviar la sol·licitud a través d’instància genèrica a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme adjuntant els fulls de sol·licitud i de transferència bancària corresponentment emplenats. 

  Més informació aquí
   

 • Festa Major 2021 Festa Major de Santa Susanna 2021 3 d'agost de 2021

  Ja us podeu descarregar el programa amb tots els actes de la festa d’aquest any que comença el dissabte 7 d’agost i s’allarga fins al dimecres dia 11

  Aquest dissabte comencen els actes de la Festa Major 2021 amb l’elecció de la pubilla. A continuació, diverses entitats del poble han organitzat una tarda plena d’activitats: ball de gegants, monòlegs, música... Durant cinc dies hi hauran espectacles destinats a tots els públics. Destaquen el tradicional concert de pop rock d’Apache, el show musical “Yo sobreviví a la EGB” o l’espectacle d’humor de Fel Faixedas.

  Hi ha una programació extensa dedicada al públic familiar amb màgia (Charlie Mag); música (Pop per Xics); teatre (Cia de Teatre Anna Roca, Cia Anna Confetti); circ (La Cia Capicua, Los Herrerita). El dimecres dia 11, festivitat de Santa Susanna, es farà l’Ofici Solemne a l’Església, les sardanes i el concert de Festa Major (amb l’orquestra Els Montgrins) i a la nit el castell de focs artificials.

  Cal observar les mesures de seguretat davant la Covid-19, com la mascareta. L’Ajuntament demana que tothom respecti les normes per aconseguir que la Festa Major sigui un espai on es pugui gaudir d’uns dies inoblidables.

 • Rural Prix Santa Susanna és un dels 5 pobles de Catalunya elegits per TVE per participar al concurs “Rural Prix” 2 d'agost de 2021

  El programa s’emet per La 1 cada dia durant el mes d’agost i servirà per promocionar Santa Susanna a Espanya i explicar els productes de Km 0 que ofereix

  El poble de Santa Susanna participarà en el concurs de la 1 de TVE “Rural Prix”. Es tracta d’un espai que s’emetrà a partir d’avui i fins el dia 3 de setembre entre les 19.30 h i les 20.30 h en el marc del programa “España Directo”. Santa Susanna es planteja aquesta participació com un element de promoció turística i econòmica del municipi a Espanya.

  Hi participaran els veïns de 25 pobles que competiran en proves de música, jocs i ball. Es formaran dos equips de sis persones, el vermell i el blanc. Per exemple, una de les proves serà un karaoke amb algunes de les cançons més emblemàtiques de la història. Això servirà per generar un rànquing i d’aquí en sortirà un poble guanyador que es convertirà en plató d'una de les entregues de "España Directo". Un dels veïns serà l’encarregat d’explicar les virtuts del poble, ensenyar-lo i donar-lo a conèixer a l’audiència de tot Espanya. Aquest moment servirà, també, per mostrar als telespectadors els productes típics de la terra. Santa Susanna ensenyarà tot allò que dona l’espai agrícola de Km 0. L’escenari triat a Santa Susanna per enregistrar les proves és la Platja de les Dunes. Hi participen persones de totes les edats.

  Les regidories de Turisme i Joventut han estat les impulsores que Santa Susanna hi participi i sigui un dels 25 pobles participants de tota Espanya, dels quals només 5 es troben a Catalunya.

 • Llistat definitiu d’admesos i exclosos del procés selectiu de borsa de treball de conserge 2 d'agost de 2021

  Per resolució de l’Alcaldia, de 2 d’agost de 2021, i havent finalitzat el 30 de juliol de 2021, el termini de reclamacions o d’esmenar els defectes que siguin esmenables i que hagin estat causa de l’exclusió a la llista provisional d’admesos i exclosos, i de prova de coneixements de la llengua catalana, de les sol·licituds per participar en el procés selectiu de creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals, inclòs en el grup d’Agrupacions professionals (antic grup E), mitjançant el sistema de concurs per la via d’urgència, amb una vigència de dos anys, segons les bases aprovades per resolució de l’Alcaldia de 14 de juliol de 2021, publicades a la web municipal, al tauler d’anuncis de la Corporació, i al BOPB de 16 de juliol de 2021, s’han pres els següents acords que podeu consultar aquí.

 • Resultats de la prova del reconeixement mèdic del procés selectiu de 3 places d’agent interí de la Policia Local 2 d'agost de 2021

  Resultats dels reconeixements mèdics, exercici 7è de la fase d'oposició, segons la base 7a del procés de selecció mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, de 3 places d'agent de la Policia Local i la creació d'una borsa de treball d'agents en règim d'interinatge. 

  Un cop rebuts els resultats dels reconeixements mèdics dels aspirants del procés, realitzats en el centre mèdic Gabimedi, de Tordera, per metges/ses col·legiats/des per comprovar que no es detecta en els o les aspirants l’existència de cap de les exclusions mèdiques establertes en l’annex 3 de la convocatòria, ni cap causa que l’invalidi per a l’exercici de la professió, en resulten els següents (veure el document).

 • Resultats de la prova de català del procés selectiu per a la borsa de treball de conserge 30 de juliol de 2021

  Avui, 30 de juliol de 202, s'ha realitzat la prova de coneixements de la llengua catalana, de nivell A2, del procés de creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals, mitjançant el sistema de concurs per la via d’urgència, amb una vigència de dos anys.

  Podeu consultar els resultats aquí .

 • Inventrip Santa Susanna té més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el visitant s’inventi el seu propi viatge 29 de juliol de 2021

  El turista que es mou pel poble disposa al mòbil tota la informació d’interès en temps real i geolocalitzada gràcies a la cobertura que proporciona una xarxa de 25 beacons i 3 geobalises instal·lades estratègicament

  Santa Susanna ja disposa de més de 200 productes a la plataforma Inventrip perquè el turista pugui planificar la seva estada al poble. Inventrip és la plataforma gratuïta (https://inventrip.com/santasusanna/) d’informació i gestió de la senyalització turística intel·ligent que permet consultar l’oferta de Santa Susanna, reservar, “inventar” un viatge fet a mida i compartir-ho a través de les xarxes socials. Ja fa quatre anys que la destinació turística Santa Susanna la utilitza. I, de fet, va ser la primera de la costa catalana que va fer servir la senyalització intel·ligent per connectar-se amb el turista de forma digital.

 • Llistat d'admesos i exclosos del procés selectiu de creació de borsa de treball temporal de conserge 27 de juliol de 2021

  Per resolució de l’Alcaldia número 1119/2021, de 27 de juliol de 2021, s’ha advertit un error material en la resolució de l’Alcaldia de 27 de juliol de 2021 número 1117/2021, concretament en la relació de persones excloses no exempts de la prova de català, del procés de selecció per a la creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals, rectificant l’error en el decret de l’Alcaldia de 27 de juliol de 2021, número 1117/2021, que queda amb el següent redactat: “Per resolució de l’Alcaldia de 27 de juliol de 2021, i havent finalitzat el 26 de juliol de 2021, el termini de presentació de sol·licituds per participar en el procés selectiu de creació de borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals inclòs en el grup d’Agrupacions professionals (antic grup E), mitjançant el sistema de concurs per la via d’urgència, amb una vigència de dos anys, segons les bases aprovades per resolució de l’Alcaldia de 14 de juliol de 2021, publicades a la web municipal, al tauler d’anuncis de la Corporació, i al BOPB de 16 de juliol de 2021, s’ha declarat aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, i d’exempts de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana, dels que han presentat la sol·licitud per participar en el procés selectiu.

  Ho podeu consultar aquí . 

 • Festival Micròmetre 2021 El Micròmetre ja és el referent de talent i qualitat de les obres de petit format 23 de juliol de 2021

  La cinquena edició del festival se celebrarà del 2 al 5 de setembre a la masia de Can Ratés i a altres espais del poble, amb més de 15 espectacles de teatre, dansa i musica.

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per cinquè any consecutiu el festival Micròmetre, els dies 2, 3, 4 i 5 de setembre a l’emblemàtica masia de Can Ratés. Resistint a la crisi que està vivint el sector a causa de la Covid-19, el Micròmetre 2021 es presenta amb més de 15 espectacles de petit format de teatre, dansa i musica.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28