Notícies

 • Oberta la convocatòria de subvencions per compensar les pèrdues del sector cultural 12 de novembre de 2020

  S’ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ CLT/2815/2020, de 5 de novembre, pel qual s'aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, per compensar les pèrdues per cancel·lació d'espectacles i activitats culturals amb motiu de la COVID-19, per a l'any 2020.

  - Destinat a persones físiques empresàries, societats civils i mercantils, i entitats privades sense ànim de lucre, que el seu àmbit d'actuació principal tingui incidència a Catalunya, que realitzen activitats culturals remunerades i compleixen algun dels requisits que es recullen a les bases.
  - La dotació màxima de la convocatòria és de 3.715.000,00 euros ampliables en funció de les sol·licituds rebudes i de la disponibilitat pressupostària.
  - El període per presentar les sol·licituds és del 12 de novembre al 10 de desembre del 2020.

  [Llegiu els documents PDF adjunts]

 • World Fitness Bodybuilding Santa Susanna organitza amb èxit el mundial de Fitness que ha estat sotmès a estrictes mesures anti Covid 10 de novembre de 2020

  Entre el 5 i el 8 de novembre, seleccions estatals de 45 països s’han aplegat al poble per a disputar el Campionat de Bodybuilding, Fitness i Màster IFBB més atípic de la història.

  Atletes de 45 estats de tot el món s’han aplegat a Santa Susanna per disputar el Campionat Mundial Bodybuilding, Fitness & Màster que organitza la International Federation Bodybuilding and Fitness (IFBB). Es tracta de la competició internacional més important d’aquesta modalitat esportiva, que compta amb milions de seguidors. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Informació de servei: Espais Susanna i zona turística 9 de novembre de 2020

  Els horaris dels establiments de Santa Susanna es modifiquen en el context de les mesures de seguretat sanitària vigents en aquest moment.

  ESPAIS SUSANNA
  - Botigues obertes, però cal tenir en compte que l'estètica i els establiments de restauració, Nou Wok, Nexus i La Bòbila, segueixen tancats per les restriccions imposades.
  - Com a servei de cafeteria per emportar tenim: la cafeteria Zona (antic Teico) i la part de plats per a emportar de Carrefour.
  - Els establiments amb entrega a domicili són: Ca la Dolors i Carrefour.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Oberta la convocatòria d'ajut a persones autònomes i microempreses 9 de novembre de 2020

  Aquest matí s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds de subvenció de la convocatòria d’ajuts per afavorir el manteniment de l’activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, persona física, i de les persones treballadores autònomes que formen part d’una microempresa davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVD-19.

  Podeu fer la vostra sol·licitud aquí

  [Llegiu el document PDF adjunt]

 • logo Actualització PROCICAT 9 de novembre 9 de novembre de 2020

  Ha quedat publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/2811/2020, de 6 de novembre, per la qual es prorroguen les mesures de salut pública, de restricció de la mobilitat nocturna, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

  [Llegiu el document PDF adjunt]

 • Gran recapte Gran Recapte d'aliments 2020 6 de novembre de 2020

  Torna el Gran Recapte d'Aliments i aquest any és més necessari que mai. Tindrà lloc la setmana del 16 al 21 de novembre però serà diferent a conseqüència de la COVID-19.

  No es podrà fer la recollida física d’aliments, per tal de garantir la seguretat de voluntaris i donants.  Es demana a la ciutadania que ens faci donacions monetàries per poder comprar aliments.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Espai agrari baixa tordera Impuls a l’Espai Agrari de la Baixa Tordera com a eina per garantir el futur del sector 5 de novembre de 2020

  Santa Susanna, Malgrat de Mar, Tordera, Palafolls i Blanes es conjuren per donar continuïtat al camp i posar en valor el territori.

  La iniciativa va començar a prendre forma l’any 2017 però les circumstàncies polítiques del moment, sobretot, no van possibilitar que el projecte agafés velocitat de creuer. Ara, amb el suport de la Diputació de Barcelona que ha elaborat el pla de gestió, l’Espai agafa una nova embranzida però mantenint el mateix objectiu: donar valor i continuïtat al sector de la pagesia del territori.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • PROCICAT La Generalitat ordena no sortir dels municipis els caps de setmana 30 d'octubre de 2020

  En la lluita contra la Covid també es suprimeixen les extraescolars i es manté el tancament de la restauració.

  La Generalitat ha ordenat el tancament perimetral dels municipis de Catalunya com una acció per evitar la mobilitat i, en conseqüència, intentar impedir que pugin més els contagis de la Covid-19. La mesura ha entrat en vigor a les 06.00h d’aquest divendres i en manté fins a les 06.00h de dilluns. A més, durant 15 dies no es podrà entrar ni sortir de Catalunya tret dels casos de força major que ho justifiquin.
  Els grans centres comercials també estaran tancats a excepció de les botigues d’alimentació. Fora dels centres comercials, es permet l’obertura de les botigues que tinguin una superfície igual o inferior a 800 m2. Aquest mesura no afecta a farmàcies, perruqueries, i productes de primera necessitat.
  També se suprimeixen les activitats extraescolars (incloent l'esport) i es manté el tancament de la restauració. 

  [Trobareu totes les mesures detallades al document PDF adjunt]
   

 • Confinament nocturn Confinament nocturn a Catalunya de 22:00h a 6:00h 26 d'octubre de 2020

  Des de la nit del 25 d'octubre ha començat el confinament nocturn per a Catalunya, establert per la Generalitat després que fos decretat l'Estat d'Alarma i el Toc de Queda a nivell estatal.

  L’horari d’obertura al públic de les activitats de serveis i de comerç detallista i de restauració, inclosa la prestació de serveis a domicili, d’espectacles públics, recreatives i esportives autoritzades, és el corresponent a cada activitat, sense que en cap cas pugui superar les 21.00 hores, tret de les activitats culturals, que podran tancar a les 22.00 hores, o les activitats de caràcter essencial.

  Per consultar totes les mesures aplicades als diferents àmbits visiteu canalsalut.gencat.cat/coronavirus

 • logo Recomanacions de prevenció davant la COVID-19 en la festivitat de Tots Sants 23 d'octubre de 2020

  Protecció Civil fa públiques les recomanacions actualitzades en relació a les mesures per a la prevenció de la Covid-19 en la festivitat de Tots Sants, presentades al Comitè Tècnic.

  Aquestes recomanacions fan referència a les celebracions de castanyada, les visites als cementiris i en general segueixen la línia de instar a la ciutadania a que es mantingui alerta i eviti aglomeracions i desplaçaments innecessaris.

  [Llegiu el document PDF Adjunt]

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28