Notícies

 • beques_menjador Obert fins el 24 de juliol el període per demanar la beca pel menjador escolar 23 de juny de 2020

  De des dilluns 22 de juny fins al divendres 24 de juliol està obert el període de sol·licitud de beques pels menjadors escolars de Santa Susanna. Aquestes beques estan destinades als alumnes d'ensenyaments obligatoris i de segon cicle d'educació infantil empadronats al municipi.

  La presentació de peticions és pot fer de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament o a través de la seu electrònica, fent instància genèrica a la Web: http://www.stasusanna.cat 
  Per més informació, consulteu la documentació adjunta o telefoneu els Serveis Socials Ajuntament de Santa Susanna (670 96 72 34 o 93 767 84 41)
   

 • escocells Planten als escocells dels arbres espècies que atrauen els depredadors de plagues 23 de juny de 2020

  L’Ajuntament utilitza mètodes naturals per prevenir i acabar amb els insectes que ataquen i malmeten l’arbrat del poble

  L’Ajuntament continua amb la política de lluitar contra les plagues dels arbres de carrer de manera natural i sense utilitzar pesticides. La lluita biològica és una tasca que té encomanada l’àrea de Medi Ambient i la Brigada Municipal a qui assessora la Federació de Defensa Vegetal SELMAR. Els tractaments biològics són més respectuosos amb la salut de les persones, el medi ambient, a més de molt eficaços.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Recomanacions per a la revetlla de Sant Joan 22 de juny de 2020

  Al document adjunt podeu llegir el BAN signat per l'alcalde Joan Campolier amb les recomanacions per a la revetlla de Sant Joan

  Per tal de celebrar una revetlla de Sant Joan sense cap incident i seguint la normativa d'emergència sanitària per la COVID-19, s'han establert els següents criteris:

  - Queda totalment prohibit encendre fogueres en zones aïllades prop d'àrees forestals i en urbanitzacions, on les flames es podrien propagar fàcilment. Es prohibeix també llençar coets, petard i focs d'artifici en aquestes zones i a les urbanitzacions. 

  - S'hauran de seguir les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil en quant a la celebració de la revetlla i a les mesures de seguretat generals, amb especial incidència a la distància de seguretat, la higiene de mans i l'ús de mascareta a l'espai públic quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • banner_cat L’Ajuntament impulsa la campanya “Santa Susanna desperta per a què tu vinguis a somiar” 19 de juny de 2020

  Va dirigida al turisme de proximitat, català i espanyol, amb l’objectiu que passin les seves vacances al municipi

  L’Ajuntament ha preparat una campanya per promocionar dins el mercat català i espanyol la marca turística de Santa Susanna. L’objectiu és que les famílies que aquest any no han pogut planificar les seves vacances, sàpiguen que a pocs quilòmetres de casa seva disposen d’un espai ple de natura, mar, muntanya i tranquil·litat. 

  [Lleigiu-ne més a continuació]

 • platges S’acaba l’estat d’alarma però es manté l’ús de la mascareta i la distància social 19 de juny de 2020

  Santa Susanna camina poc a poc cap a una normalitat que ha de permetre reactivar tots els sectors econòmics sense relaxar la seguretat

  Des d’aquest divendres, Catalunya entra a la nova fase de Represa. Això vol dir que queden enrere la major part de mesures restrictives i s’entra en una nova etapa on la responsabilitat personal haurà de ser una de les principals eines contra el coronavirus. Això sí, l’ús de la mascareta, mantenir la distància social i continuar amb la higiene són les tres potes bàsiques per mantenir a ratlla la COVID-19.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • biblioteca_vall_dalfata La Biblioteca Vall d’Alfatà de Santa Susanna està oberta al públic en Fase de Represa 19 de juny de 2020

  La Biblioteca passa a estar en Fase de Repressa i amplia els serveis que oferia fins ara (préstec i ús dels ordinadors) amb la possibilitat de fer ús de les sales per a estudi, consulta o lectura.

  Tot i això encara no es pot tenir lliure accés a la col·lecció de documents. També s'ha ampliat l’horari, que ara serà de 16 a 20h, excepte dimecres que obre al matí de 9.30 a 13h.

  [Llegiu l'actualització de les normes d'ús en Fase 3 a continuació]

 • cancellacio_casal Cancel·lació del casal d'estiu de Santa Susanna 17 de juny de 2020

  Queda cancel·lat el casal d'estiu de Santa Susanna d'enguany ateses les poques inscripcions rebudes arran de la situació actual ocasionada per la Covid-19. 


  Les famílies inscrites es poden adreçar directament a l'empresa Quiràlia Companyia De Joc. Per a més informació consulteu al següent enllaç: 

  https://www.quiralia.cat/casals/casal/casal-de-santa-susanna/

 • Plans d'Ocupació 2020 Ajuntament de Santa Susanna 16 de juny de 2020

  Per resolució de data 12 de juny de 2020 s’ha acordat aprovar i fer públiques les bases per a la contractació de diferents llocs de treball, realitzant tasques de serveis, en el marc dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna, d’acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona, que han de regular el procés de selecció dels candidats per a la realització d’aquestes tasques a l’Ajuntament.


  Es poden consultar aquestes tasques al document Anunci Convocatòria en PDF, també s'adjunta model de sol·licitud que s'haurà de presentar al registre de l'Ajuntament i el document amb les bases de contractació.
  El termini de presentació d’instàncies serà de 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, per tant el termini serà del 17 al 26 de juny de 2020.

 • Platja_Caletes Santa Susanna recupera activitat i enfila un estiu amb mesures de seguretat 15 de juny de 2020

  El poble entra a la Fase 3 de la desescalada, amplia la vida econòmica, social, cultural i esportiva, però es recorda que on no es pugui garantir la distància social s’ha d’utilitzar la mascareta     

  Continua vigent l’estat d’alarma i la restricció de mobilitat entre unitats territorials. Cal tenir en compte que les regions sanitàries de Girona, Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, l’Alt Pirineu i Aran i la Catalunya Central conformen una única unitat territorial.
  En aquesta unitat territorial formada per les regions sanitàries que es troben a la fase 3 s’ha autoritzat, entre d’altres:

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • ssusanna El Ple aprova les obres de reurbanització dels carrers d’Alta Maresme i Can Torrent 12 de juny de 2020

  El projecte té un pressupost de 5,5 milions d’euros i és el primer pas per posar al dia les urbanitzacions de Santa Susanna.

  En darrer Ple municipal va aprovar el projecte de millora dels carrers d’Alta Maresme i Can Torrent urbanitzats durant els anys 70. El projecte contempla, a més d’una proposta de reorganització de la mobilitat rodada, la renovació de les voreres, una nova pavimentació dels vials rodats, la millora dels sistemes de captació de les aigües pluvials i la renovació de la xarxa d’enllumenat públic. Tanmateix es renoven les escales que salven els importants desnivells entre carrers i s’adeqüen les zones verdes.
  El cost estimat de les obres és de 5,5 milions d’euros i està previst sol·licitar ajuts a les diverses administracions per obtenir finançament. 

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28