Notícies

 • Workshop turisme esportiu Ens promocionem com a destinació de turisme esportiu del nord d’Europa 30 d'octubre de 2019

  Santa Susanna participa al Workshop organitzat per la Generalitat amb els principals operadors de Suècia, Noruega, Dinamarca i Finlàndia especialitzats en aquest turisme de qualitat

  Santa Susanna ha contactat amb els principals operadors de turisme esportiu de Suècia, Noruega, Dinamarca i Finlàndia per oferir un espai ideal per a aquest tipus de lleure. L’acció s’ha realitzat durant el Workshop de Turisme Esportiu organitzat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) que ha aplegat els principals operadors dels països nòrdics. El municipi, que disposa del certificat de Destinació de Turisme Esportiu atorgat per l’ACT, ha tingut l’oportunitat d’explicar als principals actors d’un mercat que busca espais de qualitat, les possibilitats que ofereix Santa Susanna per a la pràctica de modalitats esportives com el futbol, el handbol, la bicicleta btt, la natació, el triatló i, fins i tot, el pàdel.

 • Congrés Benidorm Santa Susanna difon el seu model de senyalística intel·ligent al congrés Digital Tourist 2019 23 d'octubre de 2019

  Es va celebrar a Benidorm i és el fòrum de referència de la indústria digital per a les Destinacions Turístiques Intel·ligents

  L'Ajuntament de Santa Susanna ha explicat el seu model de senyalística intel·ligent al sector de la indústria digital que treballa per a les Destinacions Turístiques intel·ligents. Ha estat al Congrés Digital Tourist 2019 que s’ha celebrat a Benidorm (Marina Baixa) els dies 17 i 18 d'octubre. El congrés, organitzat per la patronal del sector de la indústria tecnològica digital a Espanya, AMETIC, ha reunit els representants del sector turístic, les administracions i la indústria tecnològica.

 • Presentació Postgrau Gestió Turística Santa Susanna presenta el seu Postgrau de Gestió Turística 17 d'octubre de 2019

  L’alcalde, Joan Campolier, va presidir la jornada de presentació del Postgrau de Gestió Turística que començarà el 4 de novembre a la Sala Polivalent de la Biblioteca. Aquest postgrau posicionarà el poble com un municipi amb un turisme de qualitat associat a uns estudis que el prestigiaran encara més.

 • Ple Extraordinari Octubre 2019 Santa Susanna rebutja la sentència del Suprem, reclama l’amnistia per als presos i defensa el dret a l’autodeterminació 16 d'octubre de 2019

  El Ple de l’Ajuntament de Santa Susanna, reunit dimarts en sessió extraordinària, ha aprovat una moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que condemna amb penes d’entre 9 i 13 anys de presó a 7 exmembres del govern de la Generalitat, a Jordi Cuixart i a Jordi Sànchez. La moció va tirar endavant per majoria absoluta amb el suport de 9 dels 11 regidors del Consistori (AIS-Junts, ERC i Compromís). La representant de Ciutadans a l’Ajuntament no va assistir a aquest ple.

 • Convocatòria de la sessió extraordinària i de les sessions extraordinàries i urgents del ple 15 d'octubre de 2019

  El proper dimarts 15 d'octubre a les 13 hores se celebrarà la sessió extraordinària del ple de l'Ajuntament al Local Social (Pl. Catalunya, s/n, 1r pis). En acabat, es portaran a terme dues sessions extraordinàries i urgents (la primera, a les 13.30 hores i, la segona, a les 14 hores). 

  Podeu consultar la convocatòria extraordinària aquí
  Podeu consultar la convocatòria extraordinària i urgent de les 13.30 hores aquí
  Podeu consultar la convocatòria extraordinària i urgent de les 14 hores aquí.

 • Convocatòria acte institucional | 14 d'octubre 14 d'octubre de 2019

  Davant de la publicació en el dia d'avui, de la Sentència 459/2019 de la Sala de lo Penal del Tribunal Supremo, relativa a la causa 20907/2017, us comunico que avui dilluns dia 14 d'octubre, a les 20.00 hores, a la Plaça de Catalunya, es farà un acte institucional, amb la lectura d'un manifest en defensa de la llibertat.

  Us convidem a participar-hi, demanant-vos que en doneu la máxima difusió. 

  Joan Campolier, alcalde de Santa Susanna. 

 • Oficina Turisme Santa Susanna renova la Q de qualitat per la seva gestió turística 3 d'octubre de 2019

  L’Oficina de Turisme de Santa Susanna ha superat un cop més l’auditoria externa de renovació anual del certificat de la Q de Calidad Turística que atorga l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española). La renovació d’aquest certificat reconeix que l’oficina de Turisme compleix amb els requisits de qualitat establerts segons la normativa i, per tant, es proporciona al turista un servei i gestió pública d’alta qualitat.

 • Santa Susanna Santa Susanna entra a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents 3 d'octubre de 2019

  L’objectiu és esdevenir una referència per poder consolidar la competitivitat i la sostenibilitat del model turístic

  Santa Susanna s’ha incorporat a la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents que promou la Secretaria d’Estat de Turisme del govern d’Espanya. La comissió executiva de la Xarxa DTI, celebrada dimecres dia 2 d’octubre a Madrid, va aprovar la incorporació de 19 nous membres a aquesta xarxa. Al costat de l’Ajuntament de Santa Susanna també hi han entrat –entre altres—Bilbao, Las Palmas de Gran Canària, Sevilla, Valladolid, Vinaròs, Benicàssim, Càceres o la Diputació de Granada.

 • Triatló 2019 200 atletes participen a la 6ª Triatló de Santa Susanna 1 d'octubre de 2019

  Santa Susanna ha tornat a acollir una de les proves més espectaculars del calendari atlètic del país. El diumenge 29 de setembre es va celebrar la 6ª Triatló que ha aplegat una participació de 200 atletes. La Triatló és una especialitat atlètica que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu. La prova forma part del Campionat de Catalunya per grups d’edat i està organitzada per la Federació Catalana de Triatló. La cursa consistia en 750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu. 

 • Avís zona d'obres Avís important: tall de circulació als carrers Alps i Bulnes 1 d'octubre de 2019

  Us informem que el dia 1 d'octubre s’iniciaran unes obres d'urgència a les canonades d'aigua dels carrers Alps i Bulnes. Per aquest motiu, la circulació d'accés i sortida per aquests carrers romandrà tancada durant el matí. Recomanen que utilitzeu les vies alternatives. Gràcies per la vostra col•laboració i disculpeu les molèsties ocasionades.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28