Policia Local

Notícies

  • 1 d'octubre de 2019 Avís important: tall de circulació als carrers Alps i Bulnes Avís zona d'obres

    Us informem que el dia 1 d'octubre s’iniciaran unes obres d'urgència a les canonades d'aigua dels carrers Alps i Bulnes. Per aquest motiu, la circulació d'accés i sortida per aquests carrers romandrà tancada durant el matí. Recomanen que utilitzeu les vies alternatives. Gràcies per la vostra col•laboració i disculpeu les molèsties ocasionades.

  • 27 de setembre de 2019 Simulacre d’incendi forestal per preveure els passos a seguir en cas d’emergència Simulacre d’incendi forestal

    Santa Susanna ha fet un simulacre d’incendi forestal per comprovar el grau d’efectivitat dels plans d’emergència en situacions de risc extrem. Es va activar el Pla d’Incendi Forestal (Infocat) i es van seguir tots els protocols que regula una situació d’aquestes característiques. L’acció es va fer el dimecres 25 de setembre. Hi van participar els responsables polítics de l’Ajuntament (amb l’alcalde, Joan Campolier, al capdavant), la Policia Local i tècnics de l'Ajuntament de Santa Susanna. Tots ells s’han constituit en comitè de crisi i s’han reunit per preveure els passos a seguir en aquesta situació d'emergència.

  • 24 de setembre de 2019 La Junta de Seguretat de Santa Susanna aprova el Pla Local de Seguretat 2019/2022 PLS

    La Junta de Seguretat s’ha reunit aquest dilluns en sessió extraordinària per aprovar el Pla Local de Seguretat (PLS) pel quadrienni 2019/2022. El Ple de l’Ajuntament del mes de juny ja va aprovar aquest pla després de superar satisfactòriament la fase d’exposició pública.

Darrera actualització: 07.03.2019 | 19:12