Benestar i ciutadania

Notícies

 • 10 de març de 2021 Les persones de 65 anys o més ja poden demanar els ajuts per pagar el lloguer Ajuts lloguer persones de més de 65 anys

  La subvenció de la Generalitat acaba el 30 d’abril i es pot sol·licitar a través de l’Ajuntament, del Consell Comarcal del Maresme, per internet o mitjançant Correus.  

  La Generalitat ha obert la convocatòria per a la concessió, en Règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent a l'any 2021.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 9 de febrer de 2021 ACTUALITZACIÓ - Tall d'aigua als carrers Sant Ramon, Ponent, Països Catalans i Montagut.

  - Davant les successives avaries que s’estan produint en el servei de distribució d’aigua per problemes en la canonada general en el tram del c/Sant Ramon informar que en els propers dies es procedirà a realitzar els treballs de substitució del tram de canonada que transcorre pel carrer Sant Ramon, des de cruïlla del c/Ponent fins al Parc del Colomer.

  - Paral·lelament des de fa setmanes s’estan realitzant els treballs tècnics necessaris per a la substitució de dos trams més de canonada: el comprés entre la cruïlla c/Sant Ramon i c/Ponent fins a la part baixa del c/Montagut i el comprés entre el Parc del Colomer i el Pla de Can Ratés.

 • 9 de febrer de 2021 Informació de servei - Tall d'aigua als carrers Sant Ramon, Ponent, Països Catalans i Montagut.

  Degut a una avaria, el servei d'aigua està interromput als carrers Sant Ramon, Ponent, Països Catalans i Montagut.

  S'està treballant per solucionar l'incidència el més aviat possible, disculpeu les molèsties ocasionades.

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54