Benestar i ciutadania

Notícies

 • 1 de juny de 2020 Platges obertes per a tothom, més vida comercial i restauració platja_de_les_dunes

  Santa Susanna entra a la Fase 2 i fa un pas més cap a la normalització de la vida del poble sense rebaixar la seguretat per impedir un rebrot de la COVID-19.


  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 29 de maig de 2020 Ja es pot demanar cita prèvia per als tràmits presencials a les oficines de l'Ajuntament Ajuntament de Santa Susanna

  Com a conseqüència de la declaració de l’Estat d’Alarma provocat per la pandèmia ocasionada pel coronavirus Covid19, es va suspendre l’atenció presencial a les oficines de l’Ajuntament de Santa Susanna, per tal de garantir la seguretat i la salut dels ciutadans i del personal municipal.

  Per això, donem prioritat a l’atenció telefònica (93 767 84 41) i a la realització dels tràmits telemàtics mitjançant signatura electrònica, que es poden fer amb l’IdCat mòbil https://idcatmobil.seu.cat/ que es pot obtenir a la mateixa pàgina web de l’Ajuntament: www.stasusanna.cat

  En arribar a la fase 2, donem l’opció de sol.licitar cita prèvia per a les persones que no disposin de mitjans telemàtics o per als tràmits que requereixin d'atenció presencial.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 29 de maig de 2020 Llistat d’horaris i comerços de Santa Susanna a partir de l'1 de juny Establiments oberts fase 2

  Ja podeu consultar el llistat de botigues obertes amb els horaris actualitzats a partir de dilluns dia 1 de juny amb l'entrada a la nova fase de desconfinament. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54