Benestar i ciutadania

Notícies

 • 20 d'octubre de 2020 Actualització del Pla PROCICAT: Equipaments Cívics

  En els equipaments cívics no es podran realitzar activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics sense que impliqui la presencialitat dels participants.

  L'objectiu és reduir la interacció social, per tal de minimitzar tant com es pugui el risc de transmissió comunitària a partir de la suspensió temporal durant 15 dies de les activitats cíviques, comunitàries, presencials i de caràcter grupal en equipaments cívics.

  Per tant, l'objectiu general de la mesura és que l'activitat es limiti a la que compleix una funció social d'especial rellevància per l'entorn de l'equipament cívic. Es permetrà fer qualsevol activitat de forma telemàtica, a distància, no presencial.

  [Llegiu el document PDF adjunt]

 • 25 de setembre de 2020 El transport a demanda de Santa Susanna incorpora un taxi per a persones amb mobilitat reduïda Taxi TAD

  Un taxi amb capacitat per a set persones i adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda és la darrera incorporació al servei de transport a demanada que hi ha al poble.

  Des de l’octubre del 2018 funciona a Santa Susanna aquest servei que ofereix l’Ajuntament i que gestiona l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).
  Aquest servei permet als veïns de Santa Susanna arribar amb transport públic des de casa seva als principals serveis del municipi com són l’ajuntament, el mercat, l’estació de tren, les escoles o les zones comercials.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 18 d'agost de 2020 ACTUALITZACIÓ: Mesures COVID-19

  COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D'EMERGÈNCIA DEL PROCICAT. Es manté activada la fase d'Emergència del Pla d'actuació del PROCICAT per malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

  S'adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l'aplicació de l'Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d'agost de 2020, sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID-19.

  Podeu consultar la resolució al següent enllaç: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8203/1809940.pdf

  S'emetrà un nou comunicat tan aviat com es produeixin novetats en el desenvolupament de la situació d'emergència.

  [Llegiu el document PDF adjunt per a més informació]

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54