Benestar i ciutadania

Notícies

 • 1 d'abril de 2020 L’Ajuntament es mobilitza per garantir que els estudiants puguin seguir el curs via telemàtica Curs escolar via telemàtica

  Davant la possibilitat que després de Setmana Santa es reprengui el curs escolar via telemàtica, l’alcalde, Joan Campolier, s’ha mobilitzat per assegurar-se que tots els estudiants disposen dels recursos suficients per fer-ho. Campolier va parlar ahir amb les direccions de l’Institut Escola Montagut i de l’Escola Pública Santa Susanna per saber de primera mà les perspectives que hi ha de cara al 14 d’abril, probable data del reinici del curs.

 • 31 de març de 2020 Cada dia podeu consultar aquí l’actualització de les mesures contra el coronavirus Preguntes i respostes COVID-19

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de Protecció Civil ha fet una nova actualització de les recomanacions i mesures de caràcter restrictiu per fer front al coronavirus (COVID-19). En el nou document que trobareu adjunt, s’explica tot allò que cal saber durant el confinament i els sectors a qui més afecta.

 • 31 de març de 2020 Mapa interactiu amb tota la informació sobre el coronavirus Mapa interactiu COVID-19 Catalunya

  El Sistema de Salut de Catalunya disposa d’una pàgina web amb tota la informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l'estat i l'evolució de la pandèmia de COVID-19 arreu del territori.

  Aquí s’hi pot trobar el Mapa Interactiu de casos positius on mostra els que hi ha a cada Àrea Bàsica de Salut de Catalunya. Hi ha també un mapa amb l’anàlisi de les darreres dades i amb gràfiques dinàmiques de l’evolució de la pandèmia. I el mapa del casos que els usuaris han anat reportant a través de l’APP STOP COVID19.

  Ho podeu consultar fent clic aquí.

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54