Benestar i ciutadania

Notícies

 • 14 de maig de 2021 L’europeu de Fitness genera a Santa Susanna un moviment econòmic de 700.000 euros Europeu de Fitness Santa Susanna 2021

  Els 1.300 atletes que competiran fins diumenge provoquen més de 6.000 pernoctacions als cinc hotels on s’allotgen els participants, acompanyats i seguidors

  Santa Susanna és la seu aquest cap de setmana de l’European Congress de la International Federation Bodybuilding and Fitness (IFBB) del 2021. Un total de 52 federacions de tot Europa han acudit al municipi puntuals a la seva cita anual. El Congrés està presidit pel Dr. Rafael Santonja, màxim dirigent de l'IFBB, i per l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier.

  El Congrés, a més, és l'inici del Campionat Europeu IFBB 2021, amb la presència de més de 1.300 atletes seleccionats per cada país participant.

  La competició representa per al sector comercial, de lleure i hoteler de Santa Susanna una injecció de recursos important. L’europeu de Fitness ha generat més de 6.000 pernoctacions als cinc hotels que acullen als atletes, membres de l’organització, acompanyants i seguidors. En total, es calcula que el moviment econòmic que genera la competició és de més de 700.000 €. Aquest és l’impacte directe del campionat, però també hi ha un impacte indirecte que és el de poder projectar i promocionar a tot el món el destí turístic Santa Susanna. Això s’aconsegueix amb la retransmissió que l’organització del campionat fa per a tot el planeta, i que només a Youtube significa més de 6 milions de visualitzacions.

 • 12 de maig de 2021 Fins al 4 de juny es poden demanar els ajuts al lloguer MITMA Ajunt lloger MITMA

  Les subvencions persegueixen facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de la població en risc d’exclusió social.

  Fins al dia 4 de juny hi ha temps per sol·licitar una subvenció per ajudar a pagar el lloguer del pis o de la casa on es viu. Aquestes subvencions conegudes com a MITMA estan dirigides primordialment a les persones o famílies vulnerables en risc d’exclusió social.

 • 5 de maig de 2021 La Generalitat implanta un impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles La Generalitat implanta un impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles

  Va dirigit a particulars i empreses que siguin els titulars d’un turisme, furgoneta o motocicleta registrat a Catalunya el 2020

  Aquest 2021 s’implanta l’impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica, un impost verd alineat amb la fiscalitat ambiental que es promou des d’Europa i amb els objectius del desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030.

  Davant la situació d’emergència climàtica que viu el planeta, i des del compromís amb el medi ambient, la Generalitat implanta aquest nou impost amb la voluntat d’incentivar la reducció d’emissions de CO2 dels vehicles, que tenen un impacte directe en l’efecte d’hivernacle i l’escalfament global, i per tant, sobre la salut de la ciutadania. La recaptació es destinarà íntegrament a accions de millora de l’entorn i del transport públic, a fomentar les energies renovables i els vehicles nets, i a impulsar la mobilitat sostenible, la gestió dels parcs naturals i la recerca.

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54