Una vintena de veïns participen en el taller sobre l’Agenda Urbana 2030 i aporten propostes per millorar el poble

Dijous, 16 de de novembre de 2023 a les 00:00

La trobada es va fer el dilluns 13 de novembre al Centre Cívic de Santa Susanna i va estar presidit per l’alcalde Joan Campolier

L’alcalde Joan Campolier va presentar l’acte i Georgina Vázquez, arquitecta de l’equip redactor, va exposar la diagnosi i els objectius i línies d’actuació definides en el document estratègic.

A continuació, es va fer un taller participatiu per a debatre i definir propostes i actuacions per a millorar la qualitat de vida del municipi i per a ser resilients davant el canvi climàtic. Es van tractar diversos temes com la protecció del territori, la mobilitat, l’habitatge, els equipaments, l’eficiència energètica, la gestió de residus, entre altres.

Els resultats d’aquesta activitat serviran per a treballar en l’elaboració del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Santa Susanna, que és un procés de planificació estratègica basada en els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030. El procés d’elaboració de l’Agenda Urbana de Santa Susanna compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 13:23