Biblioteca

Notícies

 • 15 de febrer de 2021 La Biblioteca engega una campanya solidària a favor de Càritas Santa Susanna Càrites 1

  La Biblioteca Vall d'Alfatà ha engegat aquest dilluns una campanya solidària destinada a les famílies que fan ús del Banc d'Aliments gestionat per Càritas Santa Susanna. La recaptació es farà mitjançant la venda de llibres i revistes que estan donats de baixa a la biblioteca i s'allargarà fins al proper mes de maig. 

 • 29 de gener de 2021 La segona edició de la TecnoGirl amplia el seu àmbit a nou municipis del Maresme Tecnogirl

  Incentivarà les vocacions tecnològiques amb una exposició, tallers, activitats BiblioLab i una hackgirl.

  El TecnoCampus posa en marxa aquest mes de febrer la segona edició del programa TecnoGirl. L’objectiu principal d’aquest programa és divulgar la ciència i la tecnologia entre els estudiants de secundària, posant especial èmfasis a fomentar les vocacions tecnològiques en el col·lectiu de noies en edat compresa entre els 12 i els 18 anys, amb l’objectiu final de contribuir a posar fi a la bretxa de gènere que existeix en les professions d’aquest àmbit.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 7 de desembre de 2020 Horaris i serveis de la Biblioteca Vall d'Alfatà - Hivern 2020 Biblioteca

  Les biblioteques públiques com a equipaments culturals han estat sotmeses a la revisió de les mesures especials aplicades en el darrer pla de contenció de Covid-19 s’havien acordat. Això vol dir que estan reoberts tots els serveis i totes les activitats que es faran de manera presencial, amb la nova limitació d’aforament del 50%. En el cas de les activitats les que estan programades són grups estables ja formats i s’oferirà la possibilitat de seguir-les virtualment si hi ha persones de risc que així ens ho demanin.

  Els horaris actuals són:
  Tardes: de dilluns a divendres, de 15 a 20h.
  Matins: dimecres, de 9.30 a 13.30h.

  Recordeu que es permet l’accés lliure a tota la biblioteca, sense més restriccions que la limitació d’aforament al 50% de la nostra capacitat.
  Es pot venir a estudiar, a fer ús dels ordinadors, a consultar diaris i revistes, etc.

Activitats

Darrera actualització: 08.05.2018 | 19:00