Nova edició del programa de voluntariat Lecxit

Dimarts, 5 de de setembre de 2023 a les 13:00

Es busquen voluntaris que col·laborin a la iniciativa, la qual té per objectiu millorar la comprensió lectora dels infants amb l'ajuda d'adults

--

Coincidint amb el nou curs escolar, inicia el programa de voluntariat per a la lectura Lecxit. Amb ell, es vol promoure l’hàbit de la lectura en infants de Santa Susanna mitjançant un apadrinament lector. De nou, es fa la crida per disposar del màxim de voluntaris possibles per acollir les necessitats actuals. 

Per participar com a persona voluntària, només cal tenir una hora lliure a la setmana d’octubre a juny (amb els festius escolars inclosos), per llegir i compartir una estona entre llibres. 

Per a més informació, el proper 25 de setembre, a les 17 h, tindrà lloc una trobada de voluntariat a la Biblioteca Vall d’Alfatà.

El programa Lecxit pretén millorar la comprensió lectora dels infants amb l'ajuda d'adults que actuen com a padrins/es lectors/es. La clau està a treballar de forma lúdica i amena el gust per a la lectura, per a fer dels nens i nenes lectors orgullosos, segurs i preparats per a l'aprenentatge.

Darrera actualització: 06.09.2023 | 10:46

Imatges

Cartell