Ocupació

Servei Local d'Ocupació

Servei de la borsa de treball de l'ajuntament de Santa Susanna i d'inscripció a la xarxa XALOC d'ofertes de feina per demandants d'ocupació tant si es troben en situació d'atur com, per a treballadors actius que volen reorientar la seva carrera professional. 

La inscripció al SLO la poden demanar totes les persones empadronades a Santa Susanna d'entre 16 i 64 anys i, per fer la inscripció cal la següent documentació:

 • NIF / NIE
 • CV actualitzat
 • Vida laboral actualitzada.

Pot sol.licitar cita prèvia per la seva inscripció al SLO de dilluns a divendres de 9.30 a 14h, a través del telèfon 93 767 84 41 ext. 6 o al correu electrònic promocioeconomica@stasusanna.org o omplint el següent formulari.

Formulari d'inscripció

Consulta les llistes d’admesos i exclosos per a la plaça d’auxiliar administratiu del departament d’urbanisme dels plans d’ocupació 2018.

Notícies

 • 20 de gener de 2020 Convocatòria S-12/19 de selecció de personal

  La Diputació de Barcelona convoca un procés selectiu per tal de cobrir, mitjançant nomenament de personal funcionari interí, possibles suplències del personal de plantilla i per a llocs de treball d’AGENT TRIBUTARI/ÀRIA, amb adscripció a la plantilla de l’Organisme de Gestió Tributària. 

  Podeu consultar tota la informació en aquest document.

 • 7 d'agost de 2019 Plans ocupació 2019 2ª edició: anunci de la publicació dels candidats en el procés selectiu de llocs de treball

  Anunci de la puntuació de les fases i total, del procés de selecció de persones aturades per diversos llocs de treball amb destí a diverses àrees de l'Ajuntament de Santa Susanna, en el marc del programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019, 2a edició, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona a l'Ajuntament de Santa Susanna. 

  Podeu consultar les puntuacions aquí

 • 31 de juliol de 2019 Anunci de la llista definitiva d'aspirants admesos/es (2a edició)

  Anunci de la publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es, del procés selectiu per a diferents llocs de treball, en el programa de millora de l'ocupabilitat 2019, 2a edició, en el marc dels plans d'ocupació municipal de l'Ajuntament de Santa Susanna. 

  En el procés selectiu de la convocatòria del Programa de Millora de l'ocupabilitat 2019, 2a edició, per seleccionar diversos llocs de treball, per a la contractació temporal de persones aturades per ocupar: 1 informador/a ambiental, 1 auxiliar administratiu/va, 2 operari/ària pintor/a, 1 operari/ària jardiner/a, en el marc dels Plans d'Ocupació municipal de l'Ajuntament de Santa Susanna, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona, i havent finalitzat el període de presentació d'instàncies en el procés, i per resolució de l'Alcaldia de 31 de juliol de 2019, es publica la llista definitiva d'aspirants admesos/es, amb indicació del dia i hora de l'entrevista personal. 

  Podeu consultar l'anunci aquí

Darrera actualització: 12.06.2019 | 11:54