Ocupació

Servei Local d'Ocupació

Servei de la borsa de treball de l'ajuntament de Santa Susanna i d'inscripció a la xarxa XALOC d'ofertes de feina per demandants d'ocupació tant si es troben en situació d'atur com, per a treballadors actius que volen reorientar la seva carrera professional. 

La inscripció al SLO la poden demanar totes les persones empadronades a Santa Susanna d'entre 16 i 64 anys i, per fer la inscripció cal la següent documentació:

 • NIF / NIE
 • CV actualitzat
 • Vida laboral actualitzada.

Pot sol.licitar cita prèvia per la seva inscripció al SLO de dilluns a divendres de 9.30 a 14h, a través del telèfon 93 767 84 41 ext. 6 o al correu electrònic promocioeconomica@stasusanna.org o omplint el següent formulari.

Formulari d'inscripció

Descarrega't la guia de funcionament per a xaloc.diba.cat o veure-ho en format vídeo.

Consulta les llistes d’admesos i exclosos per a la plaça d’auxiliar administratiu del departament d’urbanisme dels plans d’ocupació 2018.

Notícies

 • 3 de setembre de 2020 S'obre la convocatòria d'ajuts extraordinaris a microempreses i persones treballadores autònomes (SOC – MICROEMPRESES)

  S'ha publicat la resulució que obre la convocatòria extraordinària per a l'any 2020 per a la concessió de les subvencions per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes previstes al Capítol IV del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19, publicat al DOGC núm. 8128, de 7 de maig de 2020.

  [Llegiu-ne més al document PDF adjunt]

 • 30 de juny de 2020 Llistat provisional d'aspirants admesos i exclosos dels Plans d'Ocupació 2020

  Anunci de les llistes d’admesos i exclosos per a la contractació de diferents llocs de treball, en el marc dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna, d’acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona.

  Els solicitants tenen un termini de 3 dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació de la llista provisional de persones admeses i excloses al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, i a la web municipal www.stasusanna.cat per esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió.

  [Consulteu al document PDF adjunt les llistes d'admesos i exclosos als Plans d'Ocupació 2020]

 • 16 de juny de 2020 Plans d'Ocupació 2020 Ajuntament de Santa Susanna

  Per resolució de data 12 de juny de 2020 s’ha acordat aprovar i fer públiques les bases per a la contractació de diferents llocs de treball, realitzant tasques de serveis, en el marc dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna, d’acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona, que han de regular el procés de selecció dels candidats per a la realització d’aquestes tasques a l’Ajuntament.


  Es poden consultar aquestes tasques al document Anunci Convocatòria en PDF, també s'adjunta model de sol·licitud que s'haurà de presentar al registre de l'Ajuntament i el document amb les bases de contractació.
  El termini de presentació d’instàncies serà de 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, per tant el termini serà del 17 al 26 de juny de 2020.

Activitats

Darrera actualització: 04.06.2020 | 16:09