Ocupació

Servei Local d'Ocupació

Servei de la borsa de treball de l'ajuntament de Santa Susanna i d'inscripció a la xarxa XALOC d'ofertes de feina per demandants d'ocupació tant si es troben en situació d'atur com, per a treballadors actius que volen reorientar la seva carrera professional. 

La inscripció al SLO la poden demanar totes les persones empadronades a Santa Susanna d'entre 16 i 64 anys i, per fer la inscripció cal la següent documentació:

 • NIF / NIE
 • CV actualitzat
 • Vida laboral actualitzada.

Pot sol.licitar cita prèvia per la seva inscripció al SLO de dilluns a divendres de 9.30 a 14h, a través del telèfon 93 767 84 41 ext. 6 o al correu electrònic promocioeconomica@stasusanna.org o omplint el següent formulari.

Formulari d'inscripció

Descarrega't la guia de funcionament per a xaloc.diba.cat o veure-ho en format vídeo.

Consulta les llistes d’admesos i exclosos per a la plaça d’auxiliar administratiu del departament d’urbanisme dels plans d’ocupació 2018.

Notícies

 • 29 de maig de 2020 Llistat d’horaris i comerços de Santa Susanna a partir de l'1 de juny Establiments oberts fase 2

  Ja podeu consultar el llistat de botigues obertes amb els horaris actualitzats a partir de dilluns dia 1 de juny amb l'entrada a la nova fase de desconfinament. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 26 de maig de 2020 Horaris i atenció de les oficines municipals i de l'ORGT

  Actualitzem els horaris i les vies de comunicació pel que fa a l'atenció de les oficines municipals i de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 11 de maig de 2020 Santa Susanna reacciona i accelera el projecte de turisme “smart” i sostenible Santa Susanna vista aèria població

  L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona treballen conjuntament una estratègia de destinació turística intel·ligent i sostenible.

  L’Ajuntament de Santa Susanna sempre ha fonamentat la seva iniciativa política en fer de la necessitat virtut. Per això, no vol deixar passar l’oportunitat per tirar endavant, accelerant, una proposta de transformació del model turístic del poble i que el situï com una destinació tecnològicament intel·ligent i respectuosa amb el medi ambient. De fet, Santa Susanna el que fa és posar-se a la cresta de l’ona dels objectius de la Unió Europea en matèria de turisme. I ho fa perquè el turisme representa el 70% del PIB de Santa Susanna amb 13.000 places hoteleres i 3.100 de càmping. La Diputació de Barcelona avala i participa d’aquesta estratègia.

  [Llegiu-ne més a continuació]

Darrera actualització: 04.06.2020 | 16:09