Ocupació

Servei Local d'Ocupació

Servei de la borsa de treball de l'ajuntament de Santa Susanna i d'inscripció a la xarxa XALOC d'ofertes de feina per demandants d'ocupació tant si es troben en situació d'atur com, per a treballadors actius que volen reorientar la seva carrera professional. 

La inscripció al SLO la poden demanar totes les persones empadronades a Santa Susanna d'entre 16 i 64 anys i, per fer la inscripció cal la següent documentació:

 • NIF / NIE
 • CV actualitzat
 • Vida laboral actualitzada.

Pot sol.licitar cita prèvia per la seva inscripció al SLO de dilluns a divendres de 9.30 a 14h, a través del telèfon 93 767 84 41 ext. 6 o al correu electrònic promocioeconomica@stasusanna.org o omplint el següent formulari.

Formulari d'inscripció

Descarrega't la guia de funcionament per a xaloc.diba.cat o veure-ho en format vídeo.

Consulta les llistes d’admesos i exclosos per a la plaça d’auxiliar administratiu del departament d’urbanisme dels plans d’ocupació 2018.

Notícies

 • 16 de juliol de 2021 Bases reguladores per a la creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals

  ANUNCI de les bases reguladores per a la creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals, mitjançant el sistema de concurs per la via d’urgència, amb una vigència de dos anys.

  Per resolució de l’Alcaldia de 14 de juliol de 2021, s’ha acordat aprovar i fer públiques les bases reguladores per a la creació d’una borsa de treball temporal de conserge d’instal·lacions municipals, mitjançant el sistema de concurs per la via d’urgència, amb una vigència de dos anys, que s’insereixen com a annex, juntament amb la instància normalitzada del procés.

  El termini de presentació d’instàncies és de deu dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquestes bases, finalitza el dia 26 de juliol de 2021.

  (Podeu consultar els documents adjunts en PDF).

 • 7 de juliol de 2021 Resultats proves exercicis 2 i 3 - Places Agent de la Polícia Local

  Resultats de les proves del exercicis 2n i 3r de la fase d’oposició del procés de selecció mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, de 3 places d’agent de la Policia Local i la creació d’una borsa de treball d’agents en règim d’interinatge

  El 6 de juliol de 2021 ha tingut lloc la realització de la prova del 2n exercici de la fase d’oposició del procés, consistent en un qüestionari de cultura general, eliminant els aspirants que han obtingut una qualificació inferior a 5 punts.

  Seguidament ha tingut lloc la realització de la prova del 3r exercici de la fase d’oposició del procés, consistent en una prova teòrica, eliminant els aspirants que han obtingut una qualificació inferior a 5 punts.

  Podeu consultar l'anunci i els resultats aquí

 • 17 de juny de 2021 ANUNCI. Puntuació de la valoració de mèrits i d’entrevista dels Plans d'Ocupació

  ANUNCI de la puntuació de la valoració de mèrits i d’entrevista, de les persones admeses en el procés de selecció de 2 operaris/es de brigada i 1 conserge d’instal·lacions municipals, i de creació d’una borsa de treball temporal dels llocs ofertats, de contractació laboral temporal de 3 mesos, en el marc dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna, atesa la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona en el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l’any 2020, a través del fons de prestació del “Pla de reactivació de l’ocupació per al 2021”.

Darrera actualització: 04.06.2020 | 16:09