Ocupació

Servei Local d'Ocupació

Servei de la borsa de treball de l'ajuntament de Santa Susanna i d'inscripció a la xarxa XALOC d'ofertes de feina per demandants d'ocupació tant si es troben en situació d'atur com, per a treballadors actius que volen reorientar la seva carrera professional. 

La inscripció al SLO la poden demanar totes les persones empadronades a Santa Susanna d'entre 16 i 64 anys i, per fer la inscripció cal la següent documentació:

 • NIF / NIE
 • CV actualitzat
 • Vida laboral actualitzada.

Pot sol.licitar cita prèvia per la seva inscripció al SLO de dilluns a divendres de 9.30 a 14h, a través del telèfon 93 767 84 41 ext. 6 o al correu electrònic promocioeconomica@stasusanna.org o omplint el següent formulari.

Formulari d'inscripció

Descarrega't la guia de funcionament per a xaloc.diba.cat o veure-ho en format vídeo.

Consulta les llistes d’admesos i exclosos per a la plaça d’auxiliar administratiu del departament d’urbanisme dels plans d’ocupació 2018.

Notícies

 • 10 de de juny de 2019 Anunci de publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es Plans d'Ocupació 2019

  Anunci de publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es, del procés selectiu per a 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, en el marc dels plans d'ocupació 2019.

  En el procés selectiu per a la contractació de 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, per a una contractació laboral temporal de 3 mesos, en el marc dels Plans d'Ocupació municipal de l'Ajuntament de Santa Susanna, vinculat amb el Programa Complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020, en el si del Pla "Xarxes de Governs Locals 2016-2019" de la Diputació de Barcelona, ha finalitzat el període per esmenar els defectes de la llista provisional de persones admeses i excloses i, per resolució de l'Alcaldia de data d'avui, es publica la llista definitiva d'aspirants admesos/es, amb indicació del dia i hora de l'entrevista personal, per al lloc de treball d'OPERARI/A DE NETEJA i CONSERGE D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES. 

 • 3 de de juny de 2019 Llistat provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es dels Plans d'Ocupació 2019

  Anunci de publicació de la llista provisional d'aspirants admesos/es i exclosos/es, del procés selectiu per a 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, en el marc dels Plans d'Ocupació 2019. (Podeu consultar-ho al PDF adjunt). 

 • 16 de de maig de 2019 Plans d'Ocupació 2019 Ajuntament de Santa Susanna

  Per resolució de data 10 de maig de 2019 s’ha acordat aprovar i fer públiques les bases per a la contractació de diverses tasques de serveis, en el marc dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna, que han de regular el procés de selecció dels candidats per a la realització d’aquestes tasques a l’Ajuntament, que es poden consultar al document Anunci Convocatòria en PDF, també s'adjunta model de sol·licitud que s'haurà de presentar al registre de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 04.06.2020 | 16:09