Ocupació

Servei Local d'Ocupació

Servei de la borsa de treball de l'ajuntament de Santa Susanna i d'inscripció a la xarxa XALOC d'ofertes de feina per demandants d'ocupació tant si es troben en situació d'atur com, per a treballadors actius que volen reorientar la seva carrera professional. 

La inscripció al SLO la poden demanar totes les persones empadronades a Santa Susanna d'entre 16 i 64 anys i, per fer la inscripció cal la següent documentació:

 • NIF / NIE
 • CV actualitzat
 • Vida laboral actualitzada.

Pot sol.licitar cita prèvia per la seva inscripció al SLO de dilluns a divendres de 9.30 a 14h, a través del telèfon 93 767 84 41 ext. 6 o al correu electrònic promocioeconomica@stasusanna.org o omplint el següent formulari.

Formulari d'inscripció

Descarrega't la guia de funcionament per a xaloc.diba.cat o veure-ho en format vídeo.

Consulta les llistes d’admesos i exclosos per a la plaça d’auxiliar administratiu del departament d’urbanisme dels plans d’ocupació 2018.

Notícies

 • 9 de novembre de 2020 Oberta la convocatòria d'ajut a persones autònomes i microempreses

  Aquest matí s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds de subvenció de la convocatòria d’ajuts per afavorir el manteniment de l’activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, persona física, i de les persones treballadores autònomes que formen part d’una microempresa davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVD-19.

  Podeu fer la vostra sol·licitud aquí

  [Llegiu el document PDF adjunt]

 • 3 de setembre de 2020 S'obre la convocatòria d'ajuts extraordinaris a microempreses i persones treballadores autònomes (SOC – MICROEMPRESES)

  S'ha publicat la resulució que obre la convocatòria extraordinària per a l'any 2020 per a la concessió de les subvencions per al manteniment de l'ocupació en microempreses i persones treballadores autònomes previstes al Capítol IV del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19, publicat al DOGC núm. 8128, de 7 de maig de 2020.

  [Llegiu-ne més al document PDF adjunt]

 • 30 de juny de 2020 Llistat provisional d'aspirants admesos i exclosos dels Plans d'Ocupació 2020

  Anunci de les llistes d’admesos i exclosos per a la contractació de diferents llocs de treball, en el marc dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna, d’acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona.

  Els solicitants tenen un termini de 3 dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació de la llista provisional de persones admeses i excloses al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, i a la web municipal www.stasusanna.cat per esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió.

  [Consulteu al document PDF adjunt les llistes d'admesos i exclosos als Plans d'Ocupació 2020]

Darrera actualització: 04.06.2020 | 16:09