Ocupació

Servei Local d'Ocupació

Servei de la borsa de treball de l'ajuntament de Santa Susanna i d'inscripció a la xarxa XALOC d'ofertes de feina per demandants d'ocupació tant si es troben en situació d'atur com, per a treballadors actius que volen reorientar la seva carrera professional. 

La inscripció al SLO la poden demanar totes les persones empadronades a Santa Susanna d'entre 16 i 64 anys i, per fer la inscripció cal la següent documentació:

 • NIF / NIE
 • CV actualitzat
 • Vida laboral actualitzada.

Pot sol.licitar cita prèvia per la seva inscripció al SLO de dilluns a divendres de 9.30 a 14h, a través del telèfon 93 767 84 41 ext. 6 o al correu electrònic promocioeconomica@stasusanna.org o omplint el següent formulari.

Formulari d'inscripció

Consulta les llistes d’admesos i exclosos per a la plaça d’auxiliar administratiu del departament d’urbanisme dels plans d’ocupació 2018.

Notícies

 • 16 de juliol de 2019 Anunci per a la contractació temporal - Plans d'Ocupació 2019

  ANUNCI de les bases per a la contractació temporal de persones aturades per a diversos llocs de treball, en el marc del Programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019, 2a edició, de l'Ajutament de Santa Susanna. 

  Per resolució de data 12 de juliol de 2019 s'ha acordat aprovar i fer públiques les bases per a la contractació temporal de persones aturades per diversos llocs de treball, en el marc del Programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019, 2a edició, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona a l'Ajuntament de Santa Susanna, que han de regular el procés de selecció dels candidats per a la realització de les tasques de diversos llocs de treball d'àrees de l'Ajuntament, que s'insereixen com a Annex al present anunci. 

 • 20 de juny de 2019 Anunci puntuació del procés de selecció dels Plans d'Ocupació

  Anunci de la puntuació de les fases i total, del procés de selecció de vàries places amb destí a la brigada, en el marc dels Plans d'Ocupació de l'Ajuntament de Santa Susanna 2019, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona. 

  Es pot consultar al PDF adjunt. 

 • 10 de juny de 2019 Anunci de publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es Plans d'Ocupació 2019

  Anunci de publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es, del procés selectiu per a 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, en el marc dels plans d'ocupació 2019.

  En el procés selectiu per a la contractació de 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, per a una contractació laboral temporal de 3 mesos, en el marc dels Plans d'Ocupació municipal de l'Ajuntament de Santa Susanna, vinculat amb el Programa Complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020, en el si del Pla "Xarxes de Governs Locals 2016-2019" de la Diputació de Barcelona, ha finalitzat el període per esmenar els defectes de la llista provisional de persones admeses i excloses i, per resolució de l'Alcaldia de data d'avui, es publica la llista definitiva d'aspirants admesos/es, amb indicació del dia i hora de l'entrevista personal, per al lloc de treball d'OPERARI/A DE NETEJA i CONSERGE D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES. 

Darrera actualització: 12.06.2019 | 11:54