Ocupació

Servei Local d'Ocupació

Servei de la borsa de treball de l'ajuntament de Santa Susanna i d'inscripció a la xarxa XALOC d'ofertes de feina per demandants d'ocupació tant si es troben en situació d'atur com, per a treballadors actius que volen reorientar la seva carrera professional. 

La inscripció al SLO la poden demanar totes les persones empadronades a Santa Susanna d'entre 16 i 64 anys i, per fer la inscripció cal la següent documentació:

 • NIF / NIE
 • CV actualitzat
 • Vida laboral actualitzada.

Pot sol.licitar cita prèvia per la seva inscripció al SLO de dilluns a divendres de 9.30 a 14h, a través del telèfon 93 767 92 50 o al correu electrònic promocioeconomica@stasusanna.org o omplint el següent formulari.

Formulari d'inscripció

Consulta les llistes d’admesos i exclosos per a la plaça d’auxiliar administratiu del departament d’urbanisme dels plans d’ocupació 2018.

Notícies

 • 16 de maig de 2019 Plans d'Ocupació 2019 Ajuntament de Santa Susanna

  Per resolució de data 10 de maig de 2019 s’ha acordat aprovar i fer públiques les bases per a la contractació de diverses tasques de serveis, en el marc dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna, que han de regular el procés de selecció dels candidats per a la realització d’aquestes tasques a l’Ajuntament, que es poden consultar al document Anunci Convocatòria en PDF, també s'adjunta model de sol·licitud que s'haurà de presentar al registre de l'Ajuntament.

 • 1 d'agost de 2018 Oberta la convocatòria per a la Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil

  Ja ha sortit publicada al DOGC la convocatòria per a la Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil.

  Podeu consultar la resolució aquí .

 • 10 de juliol de 2018 L’atur baixa a Santa Susanna un 10,19% el mes de juny Turisme Santa Susanna

  L’atur baixa a Santa Susanna un 10,19% el mes de juny, el segon municipi del Maresme on més s’ha reduït la desocupació

  Som el poble de la costa on en un any (juny 2017/juny 2018) la caiguda de l’atur s’ha notat més, un 11,88%

Darrera actualització: 09.05.2018 | 16:57