Ocupació

Servei Local d'Ocupació

Servei de la borsa de treball de l'ajuntament de Santa Susanna i d'inscripció a la xarxa XALOC d'ofertes de feina per demandants d'ocupació tant si es troben en situació d'atur com, per a treballadors actius que volen reorientar la seva carrera professional. 

La inscripció al SLO la poden demanar totes les persones empadronades a Santa Susanna d'entre 16 i 64 anys i, per fer la inscripció cal la següent documentació:

 • NIF / NIE
 • CV actualitzat
 • Vida laboral actualitzada.

Pot sol.licitar cita prèvia per la seva inscripció al SLO de dilluns a divendres de 9.30 a 14h, a través del telèfon 93 767 84 41 ext. 6 o al correu electrònic promocioeconomica@stasusanna.org o omplint el següent formulari.

Formulari d'inscripció

Descarrega't la guia de funcionament per a xaloc.diba.cat o veure-ho en format vídeo.

Consulta les llistes d’admesos i exclosos per a la plaça d’auxiliar administratiu del departament d’urbanisme dels plans d’ocupació 2018.

Notícies

 • 19 de febrer de 2021 Obertes les inscripcions per a la línia d'ajuts al treball autònom del primer trimestre Ajuts autònoms

  El proper dia 19 de febrer s'obrirà un nou registre perquè persones treballadores autònomes s'inscriguin prèviament i puguin optar a una nova convocatòria d'ajuts. Com en la darrera convocatòria les persones que s'inscriguin seran considerades sol·licitants de l'ajut sense que hagin de fer cap altre tipus d'actuació i podran resultar-ne beneficiàries si compleixen els requisits establerts a la corresponent convocatòria.

  [Llegiu-ne més a continuació]
   

 • 11 de febrer de 2021 Inscripció prèvia per a obtenir nou ajut per autònoms i microempreses

  Ja s'ha publicat l'obertura del nou tràmit d'inscripció prèvia dels ajuts extraordinaris per a persones autònomes i microempreses afectades per la Covid i que en breu publicarà el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

  Per obtenir l'ajut heu de tramitar aquesta inscripció prèvia que serveix com a sol·licitud un cop que quan es publiqui la convocatòria.
  El termini per a fer aquest tràmit va des de les 09.00h del 19 de febrer fins a les 15.00h del 26 de febrer de 2021

  [Llegiu els detalls al document PDF adjunt]

 • 9 de novembre de 2020 Oberta la convocatòria d'ajut a persones autònomes i microempreses

  Aquest matí s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds de subvenció de la convocatòria d’ajuts per afavorir el manteniment de l’activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, persona física, i de les persones treballadores autònomes que formen part d’una microempresa davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVD-19.

  Podeu fer la vostra sol·licitud aquí

  [Llegiu el document PDF adjunt]

Darrera actualització: 04.06.2020 | 16:09