Una trentena de locals d’hostaleria de Santa Susanna participen en la campanya de reciclatge d’Ecovidrio

Dilluns, 10 de de juliol de 2023 a les 00:00

Sota el lema Moviment Banderes Verdes la iniciativa persegueix sensibilitzar l’hostaleria de la necessitat de donar una sortida sostenible als residus de vidre

Més de 30 establiments hostalers de Santa Susanna participen aquest estiu en la quarta edició del Moviment Banderes Verdes, iniciativa d’Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya. La campanya busca premiar el compromís dels municipis i de l’hostaleria amb l’economia circular i el reciclatge de vidre durant l’època estival.

Santa Susanna competirà amb 20 municipis de Catalunya. L’any passat, la Bandera Verda la van guanyar Lloret de Mar i Torroella de Montgrí – l’Estartit.

El Moviment Banderes Verdes contempla accions per donar resposta al notable increment de la generació de residus d’envasos de vidre en zones costaneres ocasionat pel turisme estival. A l’estiu es consumeixen un terç dels envasos de vidre que es posen en circulació i prop del 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús que hi ha al mercat són generats pel sector hostaler, per això és tan important la seva implicació és clau per generar una transició real cap a un model més circular i descarbonitzat.

Darrera actualització: 10.07.2023 | 08:55

Imatges

Cartell