L’àrea de Medi Ambient ja té una bicicleta elèctrica per fer els seus desplaçaments

Dimarts, 23 de de novembre de 2021 a les 09:00

La Diputació de Barcelona ha lliurat més de 800 vehicles elèctrics els últims 13 anys als municipis dins la campanya per reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Susanna ha incorporat al seu servei una bicicleta elèctrica per utilitzar a la feina. El vehicle forma part del paquet de 96 bicicletes que la Diputació de Barcelona ha lliurat a un total de 79 municipis.

De fet, aquesta bicicleta elèctrica representa més que un simple mitjà de transport. Té un gran valor simbòlic perquè lliga perfectament amb els valors i amb els criteris de sostenibilitat i innovació tecnològica que promou Santa Susanna. I, a més representa un estalvi important de tones de CO2 anuals a l’atmosfera.

Amb aquesta bicicleta elèctrica, l’Ajuntament ja disposa de dos vehicles d’aquestes característiques. L’any passat, l’Oficina de Turisme també va incorporar una bicicleta elèctrica al seu servei.

Més de 600 bicicletes per als ens locals

El programa de cessió de bicicletes als ens locals de la Diputació es va posar en marxa el 2008 i des del 2012, les bicicletes que se cedeixen són elèctriques. En aquests 14 anys de programa, amb el lliurament d’aquest any, s’han repartit 644 bicicletes elèctriques.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 10:58