La continental Super Cup Massi torna a Santa Susanna amb els millors ciclistes

Divendres, 16 d'abril de 2021 a les 09:00

El poble organitza aquest cap de setmana una espectacular Festa de la Bicicleta que combina l’espai familiar i de lleure amb la competició professional de primer nivell

La competició de Cross Country torna a Santa Susanna aquest cap de setmana, que acollirà les estrelles mundials de l’especialitat. Aquest és un dels circuits més valorats pels ciclistes. Les seves característiques, un total de 6,5 km de seccions dures, trams tècnics i senders constants, fan que els participants hagin de posar-hi els cinc sentits durant tota la prova.

[Llegiu-ne més a continuació]

Està confirmada una presència d’alt nivell. Dissabte a la tarda es disputarà la cursa femenina, amb la campiona del món sub-23, Loana Lecomte (Massi), com a gran favorita, al costat de la campiona d'Estònia, Janik Loivre; la danesa de l'KMC Orbea; Malene Degn; i la gironina Meritxell Figueres, de l'MMR Factory Racing, entre altres. Per acabar la jornada, es realitzarà una contrarellotge puntuable per a la Copa Catalana Internacional Biking Point en un recorregut de 3 km.

Diumenge serà el torn de la prova masculina. L’equip del KMC Orbea porta a totes les seves primeres figures (el número dos del món, Victor Koretzky i el campió holandès, Milan Vader); el BH Temple Cafes presenta com a ciclista destacat el campió d'Espanya, David Valero, igual que l'equip del Massi.

 

Bike Festival

Serà un cap de setmana de ciclisme per a tothom. Durant el dissabte al matí, es disputarà la Copa Catalunya Infantil, on el ciclisme base podrà competir i viure una prova de Mountain Bike; i la Santa Susanna Ebike Tour, una prova que es fa amb bicicleta elèctrica en un recorregut espectacular.

Darrera actualització: 16.04.2021 | 13:26