El Micròmetre 2019 assoleix el seu objectiu: entrades exhaurides i més de 700 espectadors

Dimarts, 10 de setembre de 2019 a les 09:00

L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions consideren que les dades avalen la seva aposta d’ampliar el festival a tot el cap de setmana.

La tercera edició del Festival Micròmetre de Santa Susanna ha tancat les portes superant totes les previsions d’assistència de públic. Durant els dies 6, 7 i 8 de setembre més de 700 persones han assistit als 17 espectacles repartits en 58 sessions de petit format representats en espais inèdits i d’un encant especial de la Masia de Can Ratés (s. XVII, Santa Susanna).

Totes les entrades als espectacles de pagament es van exhaurir en poc temps i, en alguns casos, fins i tot es van ampliar les sessions. L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions –organitzadors de l’esdeveniment—han mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts en aquesta tercera edició. Les dades d’assistència de públic, l’expectació generada i la qualitat dels espectacles avalen l’aposta per un certamen d’aquestes característiques i, sobretot, refermen l’encert d’haver ampliat el Festival a tot el cap de setmana.

De fet, el Festival Micròmetre s’està convertint –poc a poc-- en un referent de certamen diferent, de qualitat, amb encant i obert a tots els públics quan tot just s’acaba l’estiu.

La programació del Micròmetre té en compte el públic familiar. Per això, com a signe d’identitat pròpia, es manté la singularitat de programar en horari matinal del diumenge. En aquesta tercera edició del Micròmetre han desfilat pels espais de Can Ratés actors i actrius com Mariona Castillo, Joan Vázquez, Teatre al detall, Circ Pistolet, Aina de Cos, Jaume Casals, Gemma Iglesias, Judit Saula, Claret Papiol o Martin Cattani, entre molts d’altres.

El Festival Micròmetre segueix la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 30 minuts aproximadament, en espais petits i no convencionals on l’aforament per a cada espectacle és de 25-40 persones. És una experiència única per al públic, una nova manera de veure i viure el teatre amb una programació de qualitat i diferent: teatre, circ, dansa, màgia, música, espectacles infantils i monòlegs.

Darrera actualització: 10.09.2019 | 13:40