Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) - IDAE

           

 

FEDER-EELL-2020-004154

L'ajuntament de Santa Susanna rebrà una ajuda de l'Unió Europea de 216.336,99 euros per les obres de millora de la mobilitat i accessibilitat del carrer Santa Ramon, parc del Colomer i davant l'accès a l'escola Montagut.

L'objecte del projecte consisteix en la millora de mobilitat i accessibilitat urbana en el municipi de Santa Susanna.
L'objectiu de les actuacions és reduir el consum final d'energia i les emissions de diòxid de carboni, actuant sobre la mobilitat urbana fomentant l'ús de maneres no consumidores d'energia fòssil. Entre les actuacions eligibles dins d'aquesta línia es troben aquelles vinculades a la promoció de la mobilitat per als vianants i a la reordenació i disseny urbà.
En concret s'han realitzat les següents actuacions:
- Millora de la mobilitat per als vianants entre els carrers adjacents i accés a l'escola per a fomentar l'ús del camí escolar a peu, reduint l'ús del vehicle particular i per tant les emissions que aquest genera, així com fomentar hàbits més saludables.
- Actualització del pla de millora urbana sostenible.

Aquesta obra es troba en fase de finalització, certificació i justificació. L'ajuda va arribar estant ja adjudicada la realització de les obres.

L'ajuda atorgada serà objecte de cofinançament pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu de Creixement Sostenible 2014-2020, dins de l'Objectiu Temàtic 4 – Economia Baixa en Carboni.  L'import de l'ajuda correspon al 50% del projecte presentat que tenia previst una inversió total de 432.673,99 euros.

   

   

 

Darrera actualització: 13.09.2022 | 15:47

Imatges

Feder