Una delegació de l’Ajuntament viatja a Tel-Aviv per enfortir la vinculació amb Israel i promocionar Santa Susanna

Divendres, 24 de de febrer de 2023 a les 00:00

L’alcalde, Joan Campolier, la regidora, Sílvia Vives, i el tècnic de Turisme, Marc Juanola es reuniran amb els responsables de la federació sindical Histadrut

El mes de maig de l’any passat, Santa Susanna va encetar una col·laboració amb la principal federació de sindicats d’Israel, Histadrut, perquè els seus afiliats coneguessin el model de transformació urbanística del municipi i la seva compatibilitat amb el desenvolupament turístic i el respecte i protecció del sector agrícola. Des d’aquell moment i fins ara, un total de 1.050 israelians ja han visitat el poble, repartits en 21 grups d’una cinquantena de persones. És la primera fase d’un projecte que haurà acabat portant al municipi al voltant de 6.000 israelians procedents de l’àmbit econòmic, educatiu, de la salut, entre altres. Es tracta d’un col·lectiu de persones amb gran capacitat de crear opinió al seu país i que permet donar a conèixer Santa Susanna.

Per aprofitar encara més la finestra que ha obert la relació amb Histadrut i reforçar i ampliar els llaços amb Israel, l’alcalde Joan Campolier, la regidora Sílvia Vives, i el tècnic de Turisme, Marc Juanola, s’han desplaçat a Tel-Aviv. És la primera etapa d’una estada de tres dies que els portarà, a més, a les ciutats de Jerusalem i Haifa, i a la regió de Galilea.

Els seus amfitrions són els màxims responsables del sindicat Histadrut. Amb ells, Campolier, vol explorar noves col·laboracions que passin, entre altres, per convertir Santa Susanna en una destinació dels col·lectius a qui representen.

Histadrut, la Federació General del Treball d’Israel, s'encarrega dels assumptes professionals i econòmics d'aproximadament 800.000 treballadors: sindicació dels treballadors, representació dels treballadors, negociació i signatura de convenis col·lectius per millorar les condicions i garantir la seguretat laboral en el lloc de treball, promoció dels drets de pensions i preocupació pel futur de treballadors, drets de les dones, pensionistes i més.

La Histadrut compta amb 28 sindicats sectorials i professionals, i 29 oficines a tot el país.

Darrera actualització: 24.02.2023 | 12:17