Santa Susanna presenta a Fitur el Pla Estratègic d'Accessibilitat Turística del municipi

Divendres, 26 de de gener de 2024 a les 00:00

La regidora de Sostenibilitat, Innovació, Comunicació i Turisme de Santa Susanna, Sílvia Vives, i el Cap de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, Xavier Font, han presentat el Pla Estratègic d'Accessibilitat Turística de Santa Susanna que ha estat elaborat per Impulsa Igualtat. Es tracta d’un document clau que guiarà les accions destinades a millorar l'experiència turística a la localitat, seguint els principis fonamentals d'una Destinació Turística Intel·ligent. L’acte s’ha fet aquest dimecres a Madrid, en el marc de la Fira Internacional de Turisme (Fitur).  


La regidora Sílvia Vives ha volgut destacar la importància del Pla com a full de ruta per aconseguir els objectius que s’ha marcat l’Ajuntament, que és el veritable desenvolupament sostenible de la destinació. Vives ha subratllat que aquest enfocament permetrà, a més de millorar l'accessibilitat, treballar per promoure un major grau d’igualtat en el sector turístic.


A la presentació hi han sigut presents empresaris del sector, que han destacat la rellevància d'aquest pla estratègic per potenciar l'oferta turística de Santa Susanna.

Darrera actualització: 26.01.2024 | 13:07

Imatges

Presentació Pla Estratègic Presentació Pla Estratègic Presentació Pla Estratègic