Santa Susanna obté el nombre més gran de segells Biosphere del Maresme a la sostenibilitat turística

Dilluns, 27 de de febrer de 2023 a les 00:00

L’han aconseguit 11 empreses i serveis, a més de l’Ajuntament i de la Platja de Llevant, el que representa un reconeixement a l’esforç del municipi per fer les coses bé

Santa Susanna ha tornat a convertir-se en el municipi del Maresme més distingit amb el segell Biosphere a la qualitat i sostenibilitat turística. Aquest any, n’ha aconseguit 13 --un més que l’any passat—la qual cosa representa un reconeixement a l’aposta de l’Ajuntament i dels serveis i empreses del poble per fer les coses bé.

En un acte celebrat dijous passat a Pineda de Mar, van rebre la certificació Biosphere: AQUA Hotel Aquamarina & Spa; AQUA Hotel Montagut Suites; AQUA Hotel Onabrava & Spa; Atzavara Hotel & Spa; Hotel Alegria Caprici Verd; Hotel Alegria Mar Mediterrània; Hotel Tahiti Playa & Suites; Masia Can Rosich; Santa Susanna Chic Apartments; el Cuc de Santa Susanna; Platja de Llevant; Oficina de Turisme de Santa Susanna; i l’Ajuntament de Santa Susanna. Després de Santa Susanna els municipis que més distincions van obtenir són el Masnou (11); Pineda de Mar (10); i Calella (9).

A tot el Maresme, han rebut el certificat Biosphere un centenar d’empreses. El president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, va recordar que la certificació Biosphere va més enllà d’un distintiu, és una manera de fer que cala en tota l’organització. Arnó va agrair el suport de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Instituto de Turismo Responsable.

Darrera actualització: 27.02.2023 | 09:40