Santa Susanna mostra a Fitur la màgia d’un oasi que fa compatible turisme, esport i natura

Dijous, 20 de maig de 2021 a les 09:00

L’alcalde Joan Campolier i la regidora de Promoció Econòmica Sílvia Vives participen a Madrid a la primera gran fira mundial de turisme de la temporada

Santa Susanna participa a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que es fa a Madrid fins al 23 de maig. Aquesta és la primera gran fira d’aquesta característiques de la temporada. El poble hi mostra la seva oferta de turisme vinculat al lleure i a la salut a un selecte visitant que respon a un perfil molt atractiu: un 38% són presidents o directors generals d’empreses; un 34%, directors de màrqueting, de vendes o comercials; i un 21% executius de vendes. A més, la repercussió mediàtica està força garantida per la presència de més de 5.300 mitjans de comunicació de tot el món.

Durant aquests dies, l’alcalde, la regidora de Promoció Econòmica i la tècnica de Turisme mantindran reunions amb representants d’empreses i institucions per explicar-los l’oferta del municipi. Bàsicament, la simbiosi entre turisme, esport i natura que la destinació Santa Susanna ha aconseguit. Una especialització que permet afirmar, sense mentir, que aquest espai és un autèntic oasi. A les activitats de sol i platja ja conegudes i valorades, cal afegir-li les esportives que darrerament s’han especialitzat en la bicicleta elèctrica, en totes les seves modalitats.

Però el que sobta al visitant és que al costat del turisme familiar i de l’esportiu, també s’ofereix allò més arrelat a la terra i a la preservació de la natura: el producte agrícola de km0, els mercats i l’economia circular.

Ahir, l’alcalde Joan Campolier i la regidora Sílvia Vives van poder intercanviar opinions amb el conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, que va visitar l’estand de Fitur. També hi van ser presents Eva Maria Menor, presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona i Abigail Garrido, diputada de Turisme.

Aquest any, la fira reuneix a més de 5.000 entitats dels cinc continents; empreses i destins de 55 països i 37 representacions oficials que se sumen a la participació de professionals de 79 nacionalitats a la seva nova plataforma digital Fitur LIVEConnect.

Darrera actualització: 20.05.2021 | 10:18