Santa Susanna és el poble del Maresme amb més distincions Biosphere pel seu compromís amb la sostenibilitat turística

Dilluns, 19 de de febrer de 2024 a les 00:00

En total ha aconseguit 12 de segells que certifiquen el treball i la determinació de l’Ajuntament, empreses i serveis a favor de la qualitat mediambiental de la destinació

Santa Susanna s’ha tornat a convertir, un any més, en el municipi del Maresme més distingit amb el segell Biosphere Sustainable Certified a la qualitat i sostenibilitat turística. En total, ha obtingut 12 certificacions que corroboren el treball compartit entre l’Ajuntament i les empreses turístiques a favor de l’equilibri mediambiental. 

En un acte organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, el passat día 13 de febrer a Pineda de Mar, van rebre el segell Biosphere, l’Ajuntament de Santa Susanna, Aqua Hotel Aquamarina & Spa, Aqua Hotel Montagut Suites, Aqua Hotel Onabrava & Spa, Atzavara Hotel & Spa, Hotel Alegria Caprici Verd, Hotel Alegria Mar Mediterrania, Hotel Tahití Playa & Suites, Masia Can Rosich, l’Oficina de Turisme de Santa Susanna, la Platja de Llevant i Santa Susanna Chic! Apartments. 

Després de Santa Susanna, els municipis que més distincions Biosphere han aconseguit són Pineda de Mar, Malgrat de Mar i el Masnou, 11; i Calella, 8. 

La certificació Biosphere és una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable (ITR) i la Cambra de Comerç i coordinada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. A partir dels 17 objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, reconeix les bones pràctiques turístiques en matèria de canvi climàtic i sostenibilitat, i de retorn social i cultural. 

Darrera actualització: 19.02.2024 | 09:47