Santa Susanna aprofita el 8M per reforçar el missatge de la igualtat presentant la nova entitat ‘DonaSS’

Dilluns, 11 de de març de 2024 a les 00:00

L’alcalde Joan Campolier fa una crida per aconseguir que les noves generacions creixin amb una mirada diferent i integradora sense discriminacions en funció del gènere, ni actituds masclistes.

El Dia Internacional de les Dones, el 8M, va representar per Santa Susanna fer un salt qualitatiu en la reivindicació per la igualtat i la no discriminació en funció del sexe o del gènere. A l’habitual lectura del manifest institucional de davant de l’Ajuntament amb la presència de veïns i de treballadors municipals, i als actes que formen part de l’agenda del “Març de la dona” (tallers, lectures, bicicletada, marxa violeta...), aquest any cal afegir-li la presentació en societat de la nova entitat DonaSS.

DonaSS és la voluntat d’un grup de dones de Santa Susanna de fer un pas endavant per enfortir el seu paper i treballar per la no discriminació en funció del gènere. La presentació de l’entitat es va fer el mateix dia 8 de març al Centre Cívic en un acte presidit per l’alcalde, Joan Campolier. “A vosaltres us toca estirar del carro i guanyar, dia rere dia, parcel·les d’igualtat”, va dir l’alcalde Campolier a les impulsores de DonaSS, a qui va dir: “Lluiteu pel que creieu i defenseu els vostres drets a capa i espasa”. 

Campolier també va fer una crida per aconseguir que les noves generacions de nens i nens creixin amb una mirada diferent i integradora sense discriminacions en funció del gènere o del sexe, ni amb actituds masclistes. La presentació de la nova entitat va aplegar una setantena de persones al Centre Cívic. 

Darrera actualització: 11.03.2024 | 11:36