Premi de poesia Ermita de Gràcia

Dimecres, 2 de d’abril de 2014 a les 00:00
El passat 30 de març es va fer públic el veredicte del jurat de la primera edició del premi literari i de dibuix Ermita de Gràcia de Santa Susanna. Proposta feta des de la parròquia a l'Ajuntament de Santa Susanna i pel qual es va demanar la col'aboració de la biblioteca municipal, que va endegar-lo i coordinar-lo. Aquest certamen tenia com a propòsit revitalitzar la vida cultural de Santa Susanna a l'entorn de l'ermita de Mare de Déu de Gràcia, símbol religiós pe

 

El passat 30 de març es va fer públic el veredicte del jurat de la primera edició del premi literari i de dibuix Ermita de Gràcia de Santa Susanna. Proposta feta des de la parròquia a l'Ajuntament de Santa Susanna i pel qual es va demanar la col'aboració de la biblioteca municipal, que va endegar-lo i coordinar-lo. Aquest certamen tenia com a propòsit revitalitzar la vida cultural de Santa Susanna a l'entorn de l'ermita de Mare de Déu de Gràcia, símbol religiós però també símbol iconogràfic i paisatgístic de Santa Susanna i el seu entorn.

 

Al concurs de poesia es van presentar 6 obres, una prosa poètica i la resta poesia. La majoria de textos van tractar el tema proposat des de la vessant de l'entorn natural, com a atalaia entre mar i muntanya i també com a símbol del religiós de veneració a la Verge. En general es tracta de poesies senzilles i de lectura agradable i propera.

 

En l'acte d'entrega de premis va recitar les obres guanyadores el rapsode Pere Nogueras.

El jurat format per: Vanessa AbellÈn, regidora de cultura, Carles CaÈo, membre de GESS, Pere Nogueras, Rapsode, Mossèn Salvador Batalla va emetre el veredicte següent:

  • -          Accèssit per la prosa poètica: sota el pseudònim Flor de Ginesta ha estat Rosa Bagot Català.
  • -          Segon premi dotat amb 300', sota el pseudònim Paret Canyella: Per Josep Pons
  • -          Primer premi dotat amb 500', sota el pseudònim Albor de març: Isidre Mollfulleda

Destaquem la generositat i altruisme dels guanyadors del premi ja  en tots dos casos cediran part de l'import a finalitats benèfiques, tal com van posar de manifest en l'entrega de premis.


 

Des d'aquí donem les gràcies públicament al jurat i a la resta de participants .

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23