Oferta cursos ACTIC 2013

Divendres, 8 de de novembre de 2013 a les 00:00
Des de l'Èrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Susanna, juntament amb el Consell Comarcal del Maresme, s'ha posat en marxa l'Oferta de Cursos ACTIC 2013.

Des de l'Èrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Susanna, juntament amb el Consell Comarcal del Maresme, s'ha posat en marxa l'Oferta de Cursos ACTIC 2013.

ACTIC, és l'Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació que acredita la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

L'ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador. La prova és telemàtica, encara que s'ha de fer en un centre col'aborador autoritzat per la Generalitat.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d'aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.

L'Ajuntament de Santa Susanna, permet als usuaris del Servei Local d'Ocupació realitzar la prova de nivell per poder accedir al curs ACTIC, des d'avui fins el divendres 15 de novembre, a les instal.lacions de l'Ajuntament.

L'objectiu és que, els usuaris realitzin la prova de nivell per poder accedir al curs que els prepararà per presentar-se a la prova oficial ACTIC.

Per poder realitzar la prova de nivell heu de contactar amb el Servei d'Ocupació al telèfon 93.767.92.50 o al mail promocioeconomica@stasusanna.org (Maria del Mar), per sol.licitar hora per realitzar la prova de nivell.

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb nosaltres de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23