L'Ajuntament instal·larà als carrers del poble 1.080 llums LED que gasten menys i il·luminen més

Dilluns, 7 de d’agost de 2023 a les 11:05

Els treballs es faran el mes de setembre gràcies a l'ajut concedit pels fons europeus FEDER i suposa un pas més en l'aposta del govern Campolier per la Sostenibilitat i la Innovació

El govern municipal de l'alcalde, Joan Campolier, fa un pas més en la seva política d'apostar per les tecnologies netes i sostenibles, i que es visualitza amb la nova regidoria dedicada a la Sostenibilitat i la Innovació.

El pròxim mes de setembre començaran els treballs de la segona fase de la remodelació de l'enllumenat públic de Santa Susanna. Les obres consistiran en la substitució de fins a 1.080 lluminàries actuals per unes amb tecnologia LED que reduiran el consum notablement i milloraran la qualitat lumínica.

Un cop s'hagi acabat aquesta segona fase, Santa Susanna passarà a tenir el 74,2% de l'enllumenat públic amb aquesta tecnologia. L'actuació forma part del projecte acollit a la línia d'ajuts per una Economia Baixa en Carboni, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) sota el lema "Una manera de fer Europa". El programa és gestionat per l'Institut per a la Diversificació i aEstalvi de l'Energia (IDAE) amb l'objectiu d'aconseguir una economia més neta i sostenible.

La inversió total és de 600.000 € i l'ajut concedit és de 300.000 €.

Darrera actualització: 07.08.2023 | 11:11