L’Ajuntament enfila la recta final de les obres del Sindicat per convertir-lo en hotel d’entitats

Dimarts, 31 de de gener de 2023 a les 00:00

La Junta de la Cooperativa Agrícola va arribar a un acord, l’any 2018, amb l’alcalde Joan Campolier per cedir l’espai al poble per un període de 75 anys

Al local de l'antiga Cooperativa Agrícola fa setmanes que van començar les obres de millora i condicionament de l'edifici per convertir-lo en un espai per a les entitats del poble. Les obres del popular Sindicat estan dividides en dues fases. Una primera on es repara la coberta de l'edifici, es millora de l'aïllament tèrmic, es pinta la sala principal, es construeix un nou bany adaptat, s'habilita una sala de reduïdes dimensions per al material de neteja i es millora l'acústica del local amb revestiments adequats. I una segona fase que contempla una nova il·luminació de la sala principal, la climatització del local i cancell de l'entrada.

Els treballs del Sindicat tenen un pressupost total de 180.000 euros i han estat possibles gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

A finals del 2018, l'alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier va arribar a un acord amb la Junta del Sindicat per pactar un règim d'ús del local per un període de 75 anys. Feia temps que l'edifici no es feia servir. Es tracta local espaiós al bell mig del poble de 700 m² construïts. També disposa d'un solar davant de l'entrada principal. L'entrada principal està situada al carrer Jaume I 28-32, però també hi ha un accés pel carrer Verge de Montserrat.

L'edifici es va construir el 1936


L'edifici es va construir l'any 1936. Va néixer com a Sindicat Agrícola Germanor de Montagut de Mar (antic nom de Santa Susanna) i agrupava la major part de pagesos de la població amb la finalitat de recollir el producte agrari del poble i comercialitzar-lo a fora.

Darrera actualització: 31.01.2023 | 09:04

Imatges

Festivalet Festivalet