La piscina municipal tornarà a estar oberta a partir del 24 de juny

Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 08:00

En podran fer us les persones empadronades a Santa Susanna o que hi tinguin una segona residència. Per accedir-hi caldrà disposar del carnet de la instal·lació.

El proper dia 24 de juny s’obrirà la piscina municipal. Per poder-ne fer us, caldrà omplir una sol·licitud que trobareu a la mateixa instal·lació, pagar 5€ (en concepte de tramitació del carnet) i estar empadronat o tenir una segona residència a Santa Susanna. En aquest segon cas, s’haurà d’aportar fotocòpia del llibre de família, atès que només s’expediran carnets als membres de la unitat familiar.

Un cop feta la sol·licitud, es verificarà que les persones sol·licitants i la seva unitat familiar siguin segons residents. Un cop comprovat, s’haurà de fer efectiu el pagament i després recollir els carnets. Tots aquests tràmits s’han de fer a la mateixa piscina municipal.

Els primers dies d’obertura, i fins que no s’hagi formalitzat degudament el carnet d’aquest any, es podrà accedir amb el carnet de 2020 i el DNI.

Els horaris de la piscina seran:

  • Dilluns: de 15 a 19 h.
  • Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte: d’11 a 19 h.
  • Diumenges i festius: d’11 a 15 h.

Caldrà complir totes les mesures Covid. L’aforament de la piscina és limitat. Els menors de 14 anys han d’anar-hi acompanyats d’un adult.

Darrera actualització: 16.06.2021 | 09:37