Festa Major de Santa Susanna 2023

Dijous, 27 de de juliol de 2023 a les 00:00

Ja us podeu descarregar el programa amb tots els actes de la festa d’aquest any que comença el dissabte 5 d’agost i s’allarga fins al dilluns 14 d'agost.

El dissabte dia 5 d'agost comencen els actes de la Festa Major 2023 amb el correfoc que començarà al Parc del Colomer a les 22 h. A continuació, a la platja de les Dunes hi haurà les Barrales amb l'actuació dels següents grups musicals: Boom Boom Fighters & Cookah P, La Banda del coche rojo i Dj Jorge Peñafiel.

Hi ha una programació extensa dedicada al públic familiar amb balls i la lligada popular de cintes (Víctor Pedrol), màgia (Mag Marín), música (Pop x Xics i Som Superherois), circ (Circ Vermut i l'espectacle Ni cap ni Peus). El divendres 11 d'agost, hi haurà l'ofici solemne, l'homenatge a la gent gran, sardanes i el concert i ball de Festa Major. Pel que fa al dissabte 12 d'agost, hi haurà la cursa de cintes infantil, la XXIIIa trobada gegantera, la cercavila de gegants, la diada castellera de festa major amb la colla castellera de l'Alt Maresme i l'espectacle una estona amb Joan Pera.

Els actes de la Festa Major de Santa Susanna d'enguany seguiran diumenge 13 d'agost amb la trobada de puntaires, l'escape room, la cursa de cintes per adults i l'espectacle itinerant de Festa Major. Dilluns 14 d'agost serà el darrer dia de festivitat amb la masterclas de Zumba, les activitats a la base nàutica, l'espectacle familiar Secrets de Tombs Creatius i acabarà amb el Gran Castell de Focs d'Artifici i el Concert de Fi de Festa Major.

Més informació en el document adjuntat en aquesta mateixa notícia. 

Darrera actualització: 27.07.2023 | 11:52