El transport a demanda de Santa Susanna incorpora un taxi per a persones amb mobilitat reduïda

Divendres, 25 de setembre de 2020 a les 12:15

Un taxi amb capacitat per a set persones i adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda és la darrera incorporació al servei de transport a demanada que hi ha al poble.

Des de l’octubre del 2018 funciona a Santa Susanna aquest servei que ofereix l’Ajuntament i que gestiona l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).
Aquest servei permet als veïns de Santa Susanna arribar amb transport públic des de casa seva als principals serveis del municipi com són l’ajuntament, el mercat, l’estació de tren, les escoles o les zones comercials.

[Llegiu-ne més a continuació]

El servei de TAD de Santa Susanna està operatiu de dilluns a diumenge, de 7h a 20h. L’AMTU en gestiona les peticions que rep dels ciutadans, que han de reservar fins les 20h del dia anterior, a través del telèfon gratuït 900 69 65 66 (de dilluns a divendres). El TAD és un servei de transport públic compartit, de manera que si hi ha diversos usuaris que han de fer una mateixa ruta en un mateix horari, comparteixen el transport. Una vegada l’AMTU ha completat la gestió de la petició, l’usuari rep una trucada conforme la reserva ja és efectiva.
El servei de TAD es realitza amb taxis del municipi. L’Ajuntament de Santa Susanna es fa càrrec d’una part del cost del servei, de manera que, per al ciutadà, el transport té un cost de només 2 euros. Els majors de 65 anys o persones amb mobilitat reduïda tenen dret a quatre serveis gratuïts al dia.
El viatge es pot sol·licitar des del lloc de residència fins a 6 punts de destinació:
1.    Zona centre (Ajuntament, parada de bus interurbà, dispensari, centre cívic...)
2.    Estació/ baixador de la línia R1
3.    Institut Escola Montagut
4.    CEIP Santa Susanna
5.    Zona comercial "La Riera"
6.    Zona comercial "La Bòbila"
També es pot fer el viatge des de qualsevol dels punts anteriors fins a l'habitatge, o entre qualsevol dels punts de parada anteriors (per exemple: zona centre/ estació).
 

Darrera actualització: 25.09.2020 | 12:21