El Festivalet edició tardor torna a Santa Susanna

Dimarts, 7 de de novembre de 2023 a les 00:00

Constarà de tres obres: una l'11 de novembre, una altra el 25 de novembre i la darrera el 2 de desembre

Amb l'arribada de la tardor, a Santa Susanna també ho fa el Festivalet, el Festival familiar de Santa Susanna de petit format. Enguany, constarà de tres obres que es realitzaran cada dues setmanes al nostre poble:

  • 'Solo' de la companyia Rol Borrallas a la Sala polivalent l'11 de novembre a les 18:30 h:  

L'hàbitat natural de qualsevol pallasso és l'escena, amb el seu públic. Però, què passa quan es queda tot sòl? És darrere cortines on es barreja la persona i el personatge. On es desdibuixa la línia que els separa. Un Limbo que no és l'escenari ni la vida real. És en aquesta frontera on es desenvolupa aquest espectacle. Passin i vegin la intimitat d'aquest artista, les seves il·lusions i les seves pors. Vegin com es defensa de la soledat i la rutina amb imaginació i humor. Passin i vegin el que ningú veu. Una persona davant de si mateixa. Un actor sense públic, un pallasso quan ningú l'observa.

Premi FETEN millor actor 2023 i premio Zirkólika millor espectacle de pallassos 2022.

  • 'Euphòria' de la companyia Pentina el gat a la rambla dels Països Catalans el 25 de novembre a les 18:30 h:

El concert familiar més enèrgic, sensible i divertit ha arribat a la vostra ciutat. Després de 22 anys, més de 2000 actuacions i 20 espectacles estrenats sabem del que parlem. Només mantindrem la distància física, perquè la connexió amb tothom serà recordada durant molt de temps. Música per tota la família, grans i petits, perquè la cultura i la música ens curen.

  • 'Magic Hall' de la companyia Jordi Quimera a la Sala Polivalent el 2 de desembre a les 18:30 h:

Has vist mai un mag que no amagui res? Un escenari nuu, sense cortinatges, és l’espai idoni per presentar les millors il·lusions. Amb un doble fil conductor, Jordi Quimera, ens acompanya en un viatge per la història de la màgia, descobrint els valors que s’amaguen darrere d’ella; i al mateix temps, ell mateix realitza el seu propi viatge, des dels seus inicis i a allò que la màgia ha significat en la seva vida. Un espectacle sincer i màgic.

Darrera actualització: 07.11.2023 | 12:54