El Bike Show torna a convertir Santa Susanna en la capital de la bicicleta i el lleure familiar

Dilluns, 22 de de maig de 2023 a les 00:00

El cap de setmana ha estat ple d’activitats vinculades a la competició ciclista però també a les propostes per a tots els públics

Santa Susanna ha estat novament protagonista d’un cap de setmana on la competició ciclista i les activitats lúdiques per a tota la família s’han donat la mà. El Bike Show ha omplert el poble de vida. Dissabte i diumenge ha estat un no parar de proves de primer nivell com el cross-Country, gravel, e-bikes... El públic infantil i familiar ha tingut el màxim protagonisme amb la disputa de la Super Cup Youth, amb desenes de joves ciclistes, , entre ells els nens i nenes de l’Escola de Ciclisme de Santa Susanna entrenats per Ester Villaret, que comencen a foguejar-se i a experimentar les sensacions d’una prova de Mountain Bike des de dins. Això, sense treure mèrits a la pedalada escolar popular, amb tot l’ambient d’una autèntica cursa.

La jornada matinal també ha acollit la proposta no competitiva de la Corratec eBike Day Santa Susanna, amb els participants celebrant una jornada de bicicleta a l’aire lliure, i gaudint del patrimoni natural, cultural i gastronòmic del territori. I els amants del gravel han gaudit de la Gravel Ride Tour Santa Susanna, una ruta circular de 65 km pel Montnegre.

La joia de la corona ha estat la Shimano Super Cup Massi en categoria elit femenina i masculina on els participants han fet un traçat de gairebé set quilòmetres d’exigències: senders revirats, dures ascensions i una llarga baixada fan d’aquest circuit un dels més complets del calendari.

Aquests dies, per Santa Susanna han desfilat els millors esportistes masculins i femenins del món com Gerardo Ulloa o David Valero, en categoria masculina; o Meta Tancic, Rebecca Henderson o Raiza Goulão, en la femenina.

Darrera actualització: 23.05.2023 | 09:31