Dilluns obre les portes l’Institut Escola

Divendres, 8 de novembre de 2019 a les 00:00

Els nois i noies que han començat el primer curs d’ESO de la història a Santa Susanna estrenaran l’edifici nou de trinca

Els 52 nois i noies que el 12 de setembre van començar l’ESO sense haver-se de moure del poble estrenaran dilluns les flamants instal·lacions de l’Institut Escola Montagut. D’aquesta manera es tanca el cercle i s’aconsegueix una fita històrica: per estudiar secundària, els joves de Santa Susanna ja no han de marxar i, a més, disposen d’un institut nou de trinca amb les instal·lacions més modernes.

Les obres s’han fet en un temps de poc més de tres mesos. Van començar el dilluns 29 de juliol i pràcticament es van acabar divendres passat. L’Institut Escola Montagut ocupa una superfície de 1.000 m2. És un edifici de planta baixa i un pis, amb ascensor. Es tracta d’un projecte que porta la signatura de l’arquitecta, Conxita Balcells Blesa, que té una acreditada experiència en el disseny d’espais d’aquestes característiques.

Santa Susanna s’ha convertit en un dels municipis més petits de Catalunya en poder impartir la secundària i disposar d’un institut escola de les característiques del Montagut.

Darrera actualització: 08.11.2019 | 12:54