170 alumnes de les escoles de Santa Susanna debaten sobre el present i el futur del poble

Dimecres, 8 de de novembre de 2023 a les 09:30

Les reflexions d’aquest grup de noies i nois s’incorporaran als treballs d’elaboració de l’Agenda Urbana que està elaborant l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona

Més de 170 nois i noies han participat en els tallers per elaborar l’Agenda Urbana de Santa Susanna. En aquestes accions han reflexionat sobre el poble i han pensat propostes de millora de cara al futur.

Aquests tallers es van dur a terme fet els dies 9 i 11 d’octubre. Es van fer 7 sessions participatives amb alumnes de 5è de primària, 1r i 3r d’ESO de l’Escola Santa Susanna i de l’Institut Escola Montagut, i amb alumnes de l’Institut de Turisme Eqüestre del Maresme.

Els resultats d’aquesta activitat serviran per a treballar en l’elaboració del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana de Santa Susanna, que és un procés de planificació estratègica basada en els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.

L’Ajuntament vol que el procés d’elaboració de l’Agenda i el seu Pla d’Acció compti amb la màxima transparència i participació. Dimarts, dia 7, la regidora de Sostenibilitat i Innovació, Sílvia Vives, es va reunir amb els grups municipals de l’Ajuntament per explicar-los els treballs d’elaboració de l’Agenda, explicar-los la diagnosi que s’ha fet i animar-los a participar-hi activament. I el pròxim dilluns 13 de novembre, a les 19 hores, es farà una sessió participativa oberta a tots els veïns i veïnes on es pensaran actuacions per fer de Santa Susanna un poble més sostenible, humà i resilient en l’horitzó 2030.

Darrera actualització: 08.11.2023 | 09:44