Santa Susanna assisteix a la World Travel Market 2013

Divendres, 8 de de novembre de 2013 a les 00:00
Santa Susanna ha estat present en la darrera edició de la fira de turisme World Travel Market de Londres, del 4 al 7 de novembre 2013.

Santa Susanna ha estat present en la darrera edició de la fira de turisme World Travel Market de Londres, del 4 al 7 de novembre 2013.

 

Dins de l'estand de l'agència Catalana de Turisme, el mostrador de la Costa de Barcelona va comptar amb la imatge gràfica de la platja de Santa Susanna per a identificar a tota la província; així, el nostre municipi ha estat més promocionat que mai.

 

La fira ha comptat amb una gran afluència de públic i s'hi han realitzat profitoses reunions per part de la gerent de la Fundació turística amb diversos empresaris així com els responsables del Centre de Promoció turística de Catalunya a Londres per tal de preparar projectes per el 2014. A més, s'ha aprofitat per presentar-hi la reedició de la guia d'allotjaments.

 

Santa Susanna també ha comptat amb una àmplia representació del sector hoteler del municipi, qui s'ha desplaçat amb motiu de la fira per tal de mantenir-hi reunions comercials.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23