Santa Susanna aconsegueix dues Flors d'Honor a l'acte d'entrega de reconeixements Viles Florides 2014.

Dimarts, 9 de de setembre de 2014 a les 00:00
El passat divendres 5 de setembre ha tingut lloc als jardins del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, a Figueres, l'acte de lliurament de distincions a les Viles Florides. La jornada ha estat marcada per un ambient festiu on alcaldes, regidors, tècnics municipals, i convilatans de tots els pobles de Catalunya entre ells Santa Susanna s'han trobat per continuar unint voluntats i en fer, entre tots una Catalunya més florida.

L'entrega de reconeixements Viles Florides 2014 ha tingut l'honor de comptar amb l'Honorable Sr. Josep Maria Pelegrí i Aixut, Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural qui ha estat l'encarregat de lliurar els reconeixements als municipis, conjuntament amb la il·lma. Sra. Marta Felip i Torres, Alcaldessa de Figueres i amfitriona del acte, en Jordi Rodon, president de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i els patrocinadors Terres Boix i Massó Garden. El presentador, Jordi Cartanyà ha dinamitzat l'acte i acompanyat els 36 municipis i els representants de les noves categories durant l'entrega de distincions.

 

Durant l'acte, s'ha destacat el valor i l'aposta dels municipis catalans per la millora i el sosteniment de l'espai urbà amb l'objectiu de fer créixer l'interès per la natura i el verd, i afavorir la consciència sobre el medi ambient i la necessitat de viure en espais sostenibles, més atractius i que ofereixen una major qualitat de vida.

 

Després de dues primeres edicions de Viles Florides, en les quals s'havien atorgat Flors d'Honor a 19 municipis, enguany, en la seva tercera edició, la participació al moviment Viles Florides ha estat realment un èxit. 36 municipis guardonats, i 7 representants de noves categories escollits entre més de 90 noves iniciatives entre espais públics florits, col'ectius florits, racons florits i llars florides. Enguany, el moviment Viles Florides compta amb el suport de l'Agencia Catalana de Turisme.

 

Enguany a Santa Susanna s'han atorgat dues de les tres Flors d'Honor a les que optava. Des de l'ajuntament agraÈm molt sincerament les col'aboracions rebudes

 

El moviment Viles Florides


Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23