El delegat del Govern visita el municipi de Santa Susanna

Dilluns, 10 de de febrer de 2014 a les 00:00
El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat el municipi de Santa Susanna (Maresme) i ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde, Joan Campolier, i membres del consistori.

A primera hora del matí del dimecres 5 de febrer , el delegat, Fernando Brea, es va reunir a l'Ajuntament amb l'alcalde, Joan Campolier, i regidors del consistori, en què van tractar diversos temes d'interès del municipi. A més de signar el llibre d'Honor de l'Ajuntament, el delegat acompanyat de l'alcalde i regidors van visitar les obres del centre cívic.

 

Destacar que Santa Susanna és un dels principals nuclis de turisme del maresme i que compte amb 14.000 places hoteleres. Aquesta situació comporta haver de donar servei a un gran nombre de persones durant un període determinat de l'any, la qual cosa constitueix una càrrega de població que suporta el municipi.

D'entre diversos temes que es van tractar (centre civic, projectes de millora del municipi,etc)  així com d'altres que són d'interès pel municipi,. Per la seva part, el delegat es va comprometre a estudiar els diferents temes tractats.

Un cop finalitzada la reunió, ha visitat les obres del Centre Cívic, un nou edifici que, un cop acabades les obres, serà un espai polivalent on s'integraran serveis que en aquest moment estan repartits per diversos espais i centres del municipi. Així, el centre cívic integrarà l'actual biblioteca, situada a la seu de l'ajuntament, i s'ubicarà el casal d'avis i nous espais per gent jove i entitats socials del poble.

 

El centre cívic és una prioritat per l'ajuntament perquè  l'edifici ha de permetre centralitzar activitats i unificar serveis per a millorar la qualitat dels susannencs i de l'alta ocupació estacional. En aquest sentit, el delegat s'ha compromès a fer les gestions oportunes per ajudar en els diferents aspectes relacionats amb el centre civic.

 

Aquestes visites s'inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col'aboració possible per part de la Generalitat.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:23