Medi ambient

Notícies

  • 14 de novembre de 2019 L’Ajuntament de Santa Susanna guardonat amb un premi del Moviment Banderes Verdes Ecovidrio

    Aquest matí s’ha celebrat l’acte de lliurament dels guardons promoguts per Ecovidrio a diferents municipis catalans, entre els quals s’hi troba Santa Susanna. Els premis han estat lliurats pel Sr. Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya i la Sra. Sílvia Mayo, gerent d’Ecovidrio a Catalunya.

  • 27 de setembre de 2019 Simulacre d’incendi forestal per preveure els passos a seguir en cas d’emergència Simulacre d’incendi forestal

    Santa Susanna ha fet un simulacre d’incendi forestal per comprovar el grau d’efectivitat dels plans d’emergència en situacions de risc extrem. Es va activar el Pla d’Incendi Forestal (Infocat) i es van seguir tots els protocols que regula una situació d’aquestes característiques. L’acció es va fer el dimecres 25 de setembre. Hi van participar els responsables polítics de l’Ajuntament (amb l’alcalde, Joan Campolier, al capdavant), la Policia Local i tècnics de l'Ajuntament de Santa Susanna. Tots ells s’han constituit en comitè de crisi i s’han reunit per preveure els passos a seguir en aquesta situació d'emergència.

  • 7 d'agost de 2019 “Cuida Santa Susanna”, la nova campanya de l’Ajuntament per mantenir les platges netes Cuida Santa Susanna

    L’Ajuntament --amb el suport de la Diputació-- ha iniciat una campanya de sensibilització entre els turistes i els residents del poble per mantenir les platges netes. L’acció es va decidir al Consell Sectorial de Turisme i té com a objectiu protegir les nostres platges que són unes de les més apreciades de la costa de Barcelona. A més, treballar per mantenir el litoral de Santa Susanna net de plàstics, vidres, bosses, etc., és una manera de contribuir a salvaguardar la sostenibilitat del Mediterrani.

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49