Medi ambient

Notícies

 • 5 de novembre de 2020 Impuls a l’Espai Agrari de la Baixa Tordera com a eina per garantir el futur del sector Espai agrari baixa tordera

  Santa Susanna, Malgrat de Mar, Tordera, Palafolls i Blanes es conjuren per donar continuïtat al camp i posar en valor el territori.

  La iniciativa va començar a prendre forma l’any 2017 però les circumstàncies polítiques del moment, sobretot, no van possibilitar que el projecte agafés velocitat de creuer. Ara, amb el suport de la Diputació de Barcelona que ha elaborat el pla de gestió, l’Espai agafa una nova embranzida però mantenint el mateix objectiu: donar valor i continuïtat al sector de la pagesia del territori.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 22 d'octubre de 2020 Santa Susanna promou les bicicletes elèctriques amb una completa oferta d’equipaments i serveis, i busca ser una destinació de referència especialitzada en aquest segment Bici elèctrica

  Fa molts anys que Santa Susanna s’ha posicionat com a municipi referent en l’àmbit del ciclisme, i ara fa un pas endavant en la promoció de les bicis elèctriques en totes les seves modalitats. 

  Aquesta aposta arriba en un moment complicat per la pandèmia de la Covid-19 però precisament els canvis socials que està motivant aquesta situació sanitària fan encara més oportú aquest model turístic.  
  D’una banda, el ciclisme elèctric ofereix tot allò que demanen els visitants de Santa Susanna, com un fàcil accés pedalant a la zona natural del Montnegre, la possibilitat de fer rutes més llargues tant de BTT com de carretera, i el fet de poder rodar juntament amb altres companys de diferents aptituds físiques.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 16 de setembre de 2020 Santa Susanna entra a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

  Es tracta d’una organització formada per més de 300 ajuntaments de Catalunya compromesos amb el medi ambient

  Coherent amb la política municipal de treballar pel desenvolupament sostenible de Santa Susanna, l’Ajuntament ha entrat a formar part de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. L’acceptació formal s’ha produït a la 20ª Assemblea de la institució que es va celebrar ahir de forma virtual. Es tracta d’una associació de municipis (més de 300) de Catalunya compromesos amb el medi ambient per avançar cap a un desenvolupament sostenible.

  [Llegiu-ne més a continuació]

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49