Medi ambient

Notícies

  • 14 de febrer de 2019 Convocatòria de reunió informativa pels voluntaris de la campanya de control de la vespa asiàtica a Santa Susanna Campanya control vespa asiàtica

    La manera més efectiva per lluitar contra l’expansió de la vespa asiàtica, que és una espècie exòtica invasora, és la destrucció dels nius.
    Si vols contribuir voluntàriament en el control de la vespa asiàtica a Santa Susanna, en el marc de la campanya de reducció de nius que promou l’Ajuntament de Santa Susanna, vine el proper dijous 21 de febrer a les 18:30 h a la Sala d’audiovisuals de la Biblioteca Vall d'Alfatà. En Miquel Ortiz Collado serà qui explicarà què cal fer, com s’ha de dur a terme i quan s’han de realitzar les actuacions de control de la vespa asiàtica.

  • 8 de novembre de 2018 Reunió informativa amb els propietaris i entitats afectades pel Parc del Montnegre i el Corredor Reunió informativa

    L’alcalde, Joan Campolier, va presidir dimecres 7 de novembre una reunió informativa convocada per l’Ajuntament de Santa Susanna per exposar a propietaris, persones interessades i entitats com els pot afectar la nova delimitació del Parc del Montnegre i el Corredor.

Plans i campanyes

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49