Medi ambient

Notícies

 • 28 de juny de 2019 Santa Susanna participa en la campanya d’Ecovidrio per fomentar el reciclatge d’envasos de vidre Santa Susanna participa en la campanya d’Ecovidrio

  2.500 bars i restaurants de 19 municipis de Catalunya lluitaran pel seu reconeixement ambiental

  Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, ha llançat la campanya estival Moviment Banderes Verdes a Catalunya. La iniciativa té la finalitat de reconèixer amb aquest guardó ambiental al municipi costaner més compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del litoral a través del reciclatge d'envasos de vidre.

 • 19 de juny de 2019 Revetlles amb precaució Revetlla amb precaució

  Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Podeu consultar-ne tota la informació en aquí.

 • 14 de febrer de 2019 Convocatòria de reunió informativa pels voluntaris de la campanya de control de la vespa asiàtica a Santa Susanna Campanya control vespa asiàtica

  La manera més efectiva per lluitar contra l’expansió de la vespa asiàtica, que és una espècie exòtica invasora, és la destrucció dels nius.
  Si vols contribuir voluntàriament en el control de la vespa asiàtica a Santa Susanna, en el marc de la campanya de reducció de nius que promou l’Ajuntament de Santa Susanna, vine el proper dijous 21 de febrer a les 18:30 h a la Sala d’audiovisuals de la Biblioteca Vall d'Alfatà. En Miquel Ortiz Collado serà qui explicarà què cal fer, com s’ha de dur a terme i quan s’han de realitzar les actuacions de control de la vespa asiàtica.

Plans i campanyes

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49