Medi ambient

Notícies

 • 7 d'agost de 2019 “Cuida Santa Susanna”, la nova campanya de l’Ajuntament per mantenir les platges netes Cuida Santa Susanna

  L’Ajuntament --amb el suport de la Diputació-- ha iniciat una campanya de sensibilització entre els turistes i els residents del poble per mantenir les platges netes. L’acció es va decidir al Consell Sectorial de Turisme i té com a objectiu protegir les nostres platges que són unes de les més apreciades de la costa de Barcelona. A més, treballar per mantenir el litoral de Santa Susanna net de plàstics, vidres, bosses, etc., és una manera de contribuir a salvaguardar la sostenibilitat del Mediterrani.

 • 28 de juny de 2019 Santa Susanna participa en la campanya d’Ecovidrio per fomentar el reciclatge d’envasos de vidre Santa Susanna participa en la campanya d’Ecovidrio

  2.500 bars i restaurants de 19 municipis de Catalunya lluitaran pel seu reconeixement ambiental

  Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, ha llançat la campanya estival Moviment Banderes Verdes a Catalunya. La iniciativa té la finalitat de reconèixer amb aquest guardó ambiental al municipi costaner més compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del litoral a través del reciclatge d'envasos de vidre.

 • 19 de juny de 2019 Revetlles amb precaució Revetlla amb precaució

  Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Podeu consultar-ne tota la informació en aquí.

Plans i campanyes

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:49