Notícies

 • Dia Internacional de les Dones Santa Susanna commemora el 8M amb un acte que reivindica el paper de la dona 2 de març de 2021

  La Plaça de l’Ajuntament serà l’escenari de la lectura del manifest institucional del Dia Internacional de les Dones el proper dilluns dia 8 de març .

  Dilluns dia 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones d'enguany. Aquest dia commemora la lluita de les dones per la seva plena equiparació laboral, salarial, social, política... amb els homes. En definitiva, per la no discriminació en funció del gènere.

  A les 12 del migdia es realitzarà a la Plaça de l’Ajuntament la lectura del manifest institucional del 8M. Es farà seguint les mesures de seguretat derivades de la pandèmia de la Covid. Això vol dir, amb mascareta i distància social.

  A la façana de l’Ajuntament hi lluirà un llaç lila, símbol del moviment feminista, i globus del mateix color.

 • Procicat Actualització de la fase d'emergència del PROCICAT - 26 de febrer 26 de febrer de 2021

  Darrera publicació del PROCICAT sobre la prorrogació i modificació de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

  Es poden llegir les mesures corresponents a aquest enllaç.

 • Càrites Santa Susanna - memòria 2020 Càritas Santa Susanna presenta la memòria d'activitats del 2020 26 de febrer de 2021

  L'entitat fa palès com la seva activitat ajuda a les famílies de Santa Susanna que més ho necessiten. 

  Càritas Santa Susanna ha presentat la seva memòria d'activitats referent l'any 2020, un any marcat pels constants canvis arran de la pandèmia sanitària que va començar el mes de març del 2020.

  Als documents adjunts es pot consultar tota l'activitat duta a terme durant el 2020 així com una infografia sobre el repartiment dels aliments recollits. 

 • IBI Ja es pot demanar la subvenció corresponent a l’IBI del 2020 25 de febrer de 2021

  El període per presentar les sol·licituds comença aquest 25 de febrer i finalitza al cap de vint dies hàbils, és a dir, el 25 de març.

  El Butlletí Oficial de la Província (BOP) publica avui les bases reguladores per sol·licitar la subvenció de l’Impost de Bens Immobles (IBI) corresponent a l’any 2020. Es tracta d’una subvenció sobre l’import de la quota líquida de l’impost de l’habitatge habitual.

  [Llegeix-ne més a continuació]

 • PROCICAT Actualització de la fase d'emergència del PROCICAT - 19 de febrer 22 de febrer de 2021

  El PROCICAT ha publicat la resolució per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

  Es poden llegir les mesures corresponents a aquest enllaç o al pdf adjunt.

 • Ajuts autònoms Obertes les inscripcions per a la línia d'ajuts al treball autònom del primer trimestre 19 de febrer de 2021

  El proper dia 19 de febrer s'obrirà un nou registre perquè persones treballadores autònomes s'inscriguin prèviament i puguin optar a una nova convocatòria d'ajuts. Com en la darrera convocatòria les persones que s'inscriguin seran considerades sol·licitants de l'ajut sense que hagin de fer cap altre tipus d'actuació i podran resultar-ne beneficiàries si compleixen els requisits establerts a la corresponent convocatòria.

  [Llegiu-ne més a continuació]
   

 • Platja de Santa Susanna El Ministeri vol que les destinacions turístiques siguin el motor de modernització del sector 18 de febrer de 2021

  Santa Susanna participa a la Comissió Plenària de la Xarxa DTI, presidida pel secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, que ha fet balanç de la feina feta i ha avançat les àrees d'actuació per al 2021.

  El secretari d'Estat de Turisme ha donat a conèixer entre els membres de la Xarxa DTI les línies generals del pla de modernització i competitivitat del sector turístic que prepara el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme. El Pla comptarà amb un finançament de 3.400 milions d'euros en tres anys procedents dels fons de recuperació europeus Next Generation. Ho ha explicat a la reunió de la Comissió Plenària de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (XDTI) que s’ha fet de forma telemàtica, i on ha participat la Segona Tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de Santa Susanna, Sílvia Vives.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Actuació processionària Noves accions de l’Ajuntament en compromís amb el Medi Ambient 17 de febrer de 2021

  Es posen en marxa les actuacions preventives contra la plaga de la processionària a la plantació de pins de Sant Isidre

  Aquesta setmana l’Ajuntament ha posat en marxa els treballs d’acció preventiva contra la plaga de la processionària del pi (Thaumetopoea pityocampa) que hi ha a la plantació de pins insignes (Pinus radiata) de la Plaça de l'Illota.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Resultats eleccions 14-F Resultat eleccions Parlament de Catalunya (14-F) a Santa Susanna 15 de febrer de 2021

  Ahir diumenge 14 de febrer es van celebrar les eleccions al Parlament de Catalunya. Santa Susanna ha comptat amb una participació del 56,72% i aquests han estat els resultats.

  [Llegiu-ne més a continuació]

   

 • Càrites 1 La Biblioteca engega una campanya solidària a favor de Càritas Santa Susanna 15 de febrer de 2021

  La Biblioteca Vall d'Alfatà ha engegat aquest dilluns una campanya solidària destinada a les famílies que fan ús del Banc d'Aliments gestionat per Càritas Santa Susanna. La recaptació es farà mitjançant la venda de llibres i revistes que estan donats de baixa a la biblioteca i s'allargarà fins al proper mes de maig. 

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28