Notícies

 • Llistat DEFINITIU d'admesos i exclosos dels Plans d'Ocupació 2020 6 de juliol de 2020

  Anunci de publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es, del procés selectiu per a 3 operaris de brigada i 1 conserge d'instal·lacions esportives, en el marc dels Plans d'Ocupació 2020.

  Els Plans d'Ocupació de l'Ajuntament de Santa Susanna estan vinculats amb el Programa Complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020 en el si del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019", FASEII, de la Diputació de Barcelona.

  [Podeu consultar les llistes al document PDF adjunt]

 • Piscina Divendres dia 3 de juliol obre la piscina municipal 1 de juliol de 2020

  Per garantir les mesures de seguretat sanitària, només es podrà accedir a les instal·lacions de bany si es porta el carnet de la piscina i el DNI

  D’acord amb l’excepcionalitat del moment, per poder accedir a la piscina serà imprescindible portar el carnet de piscina i el DNI.  Per facilitar les coses amb els carnets de l’any 2019 (excepte carnets d’abonament) i DNI, ja podreu accedir-hi.

  La petició de carnets, per a qui no el tingui, es pot fer descarregant el formulari que trobareu adjunt en aquesta notícia, omplint-lo i portant-lo a la piscina.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Llistat provisional d'aspirants admesos i exclosos dels Plans d'Ocupació 2020 30 de juny de 2020

  Anunci de les llistes d’admesos i exclosos per a la contractació de diferents llocs de treball, en el marc dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna, d’acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona.

  Els solicitants tenen un termini de 3 dies naturals, a partir de l’endemà de la publicació de la llista provisional de persones admeses i excloses al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, i a la web municipal www.stasusanna.cat per esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió.

  [Consulteu al document PDF adjunt les llistes d'admesos i exclosos als Plans d'Ocupació 2020]

 • Recomanacions per a la revetlla de Sant Pere 26 de juny de 2020

  Al document adjunt podeu llegir el BAN signat per l'alcalde Joan Campolier amb les recomanacions per a la revetlla de Sant Pere

  Per tal de celebrar una revetlla de Sant Pere sense cap incident i seguint la normativa d'emergència sanitària per la COVID-19, s'han establert els següents criteris:

  - Queda totalment prohibit encendre fogueres en zones aïllades prop d'àrees forestals i en urbanitzacions, on les flames es podrien propagar fàcilment. Es prohibeix també llençar coets, petard i focs d'artifici en aquestes zones i a les urbanitzacions. 

  - S'hauran de seguir les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil en quant a la celebració de la revetlla de Sant Pere i a les mesures de seguretat generals, amb especial incidència a la distància de seguretat, la higiene de mans i l'ús de mascareta a l'espai públic quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • can_gelat COMUNICAT DE SERVEI: les fonts públiques de Santa Susanna estaran tancades del 29 de Juny al 3 de Juliol 26 de juny de 2020

  Degut a les tasques de manteniment que s'hi duran a terme, les fonts públiques d'arreu de Santa Susanna no subministraran aigua durant els dies 29 de Juny a 3 de Juliol (ambdós inclosos).

   

 • love_santa Santa Susanna organitza un festival de música gratuït a la platja que es dirà Love Santa Music 25 de juny de 2020

  Es farà del 24 de juliol al 30 d’agost i acollirà les millors bandes de tribut de reconegut prestigi, sessions de Dj’s i havaneres

  L’Ajuntament de Santa Susanna vol fer un tribut a les persones després d’aquests mesos de sacrificis i aïllament social. Amb la implicació del sector privat del poble, amb més de 90 establiments col·laboradors, serà possible fer créixer un nou espai lúdic i musical a la Platja de les Dunes. Neix d’aquesta manera el Love Santa Music, un festival on actuaran les grans bandes de tribut de reconegut prestigi, a més de sessions de Dj’s i havaneres. Els concerts es faran del 24 de juliol fins al 30 d’agost. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • reunió poum Reunió de participació ciutadana 23 de juny de 2020

  El proper dijous 2 de juliol se celebrarà la reunió informativa per a la presentació del Pla General d'Ordenació Municipal (POUM) oberta a tota la ciutadania. Serà a les 18 hores a la Sala Auditori del Centre Cívic.

  Pel que fa a l’ atenció presencial per a consultes del POUM serà per part de l’equip redactor els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol i 4 d'agost, de 16 a 19 hores, a l'Ajuntament. Caldrà demanar CITA PRÈVIA al 93 767 84 41, a alcaldia@stasusanna.orgo a través d’aquest enllaç.

  Repecte a l’ atenció telemàtica mitjançant videotrucada (zoom, meet google, jitsi meeting o similar a concretar), es farà els dijous dies 9, 16, 23 i 30 de juliol i 6 d'agost, de 16 a 19 hores. Per sol·licitar-la s’ha de demanar mitjançant els canals esmentats al paràgraf anterior.

 • beques_menjador Obert fins el 24 de juliol el període per demanar la beca pel menjador escolar 23 de juny de 2020

  De des dilluns 22 de juny fins al divendres 24 de juliol està obert el període de sol·licitud de beques pels menjadors escolars de Santa Susanna. Aquestes beques estan destinades als alumnes d'ensenyaments obligatoris i de segon cicle d'educació infantil empadronats al municipi.

  La presentació de peticions és pot fer de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament o a través de la seu electrònica, fent instància genèrica a la Web: http://www.stasusanna.cat 
  Per més informació, consulteu la documentació adjunta o telefoneu els Serveis Socials Ajuntament de Santa Susanna (670 96 72 34 o 93 767 84 41)
   

 • escocells Planten als escocells dels arbres espècies que atrauen els depredadors de plagues 23 de juny de 2020

  L’Ajuntament utilitza mètodes naturals per prevenir i acabar amb els insectes que ataquen i malmeten l’arbrat del poble

  L’Ajuntament continua amb la política de lluitar contra les plagues dels arbres de carrer de manera natural i sense utilitzar pesticides. La lluita biològica és una tasca que té encomanada l’àrea de Medi Ambient i la Brigada Municipal a qui assessora la Federació de Defensa Vegetal SELMAR. Els tractaments biològics són més respectuosos amb la salut de les persones, el medi ambient, a més de molt eficaços.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Recomanacions per a la revetlla de Sant Joan 22 de juny de 2020

  Al document adjunt podeu llegir el BAN signat per l'alcalde Joan Campolier amb les recomanacions per a la revetlla de Sant Joan

  Per tal de celebrar una revetlla de Sant Joan sense cap incident i seguint la normativa d'emergència sanitària per la COVID-19, s'han establert els següents criteris:

  - Queda totalment prohibit encendre fogueres en zones aïllades prop d'àrees forestals i en urbanitzacions, on les flames es podrien propagar fàcilment. Es prohibeix també llençar coets, petard i focs d'artifici en aquestes zones i a les urbanitzacions. 

  - S'hauran de seguir les recomanacions de la Direcció General de Protecció Civil en quant a la celebració de la revetlla i a les mesures de seguretat generals, amb especial incidència a la distància de seguretat, la higiene de mans i l'ús de mascareta a l'espai públic quan no sigui possible mantenir la distància de seguretat. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28