Notícies

Pàgina 1 de 14
 • Eleccions 13 de novembre de 2018 Sol·licitud d'inclusió d'estrangers en el cens electoral

  Els ciutadans de la UE poden participar a les eleccions municipals i al Parlament Europeu del 2019 a Espanya si manifesten la seva intenció de vot abans del 30 de gener de 2019.

 • Reunió informativa 8 de novembre de 2018 Reunió informativa amb els propietaris i entitats afectades pel Parc del Montnegre i el Corredor

  L’alcalde, Joan Campolier, va presidir dimecres 7 de novembre una reunió informativa convocada per l’Ajuntament de Santa Susanna per exposar a propietaris, persones interessades i entitats com els pot afectar la nova delimitació del Parc del Montnegre i el Corredor.

 • X Festa del Bolet 7 de novembre de 2018 La Festa del Bolet de Santa Susanna compleix 10 anys

  Santa Susanna torna a fer el seu particular homenatge a un dels protagonistes de la cuina, de les converses i de les sortides a peu pel bosc de la tardor: el bolet. Aquest petit municipi del Maresme de poc més de 3.000 habitants, que destaca per ser un dels principals punts d’atracció turística de Catalunya, celebrarà el proper 11 de novembre la seva “X Festa del Bolet”.

 • Llegir el Teatre 6 de novembre de 2018 La Biblioteca Vall d'Alfatà s'adhereix al programa de la Generalitat "Llegir el Teatre"

  Engega un nou club de lectura a la Biblioteca Vall d'Alfatà, "Llegir el Teatre, un programa impulsat per la Generalitat de Catalunya que promociona el servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya. Aquesta 6a edició es durà a terme de l'octubre 2018 fins el juny de 2019, amb 8 obres de la programació d'aquesta temporada del TNC. 

 • Avís 5 de novembre de 2018 Avís tall subministrament servei aigua

  Per tal d'arranjar una avaria de la canonada principal del subministrament d'aigua, el proper dimecres 7 de novembre el servei d'abastament es veurà interromput des del matí fins al migdia (hora estimada de 08 a 15 h.). Disculpeu les molèsties. 

 • Diada Policia Local 1 30 d'octubre de 2018 Celebració de la primera diada de la Policia Local de Santa Susanna

  La Policia Local de Santa Susanna va celebrar dissabte 27 d’octubre el lliurament de guardons amb motiu de la seva primera diada. L’acte es va celebrar a la sala polivalent de la Biblioteca Vall d’Alfatà i va comptar amb l’assistència dels membres del cos de la Policia Local de Santa Susanna acompanyats de les seves respectives famílies. També hi van assistir nombrosos representants d’altres cossos de policia locals, estatals i autonòmics i dels diversos sectors de la població susannenca, que van voler ser presents en aquest emotiu acte. 

 • Cartell vacunació contra la grip 2018/19 26 d'octubre de 2018 Engega la campanya de vacunació contra la grip 2018/19

  Des del 22 d'octubre i fins a finals de novembre es durà a terme la campanya de vacunació contra la grip 2018- 2019 al Centre d'Atenció Primària de Santa Susanna. 

  Al document adjunt de consells per als pacients podreu consultar per a quines persones està indicada aquesta vacuna així com més informació sobre la mateixa. 

 • Cancel·lació Festa Jove 26 d'octubre de 2018 La previsió de pluja fa ajornar la Festa Jove

  Demà dissabte 27 d'octubre s'havia de celebrar la primera Festa Jove, concebuda per les tres entitats joves de Santa Susanna (Buscant Susanna, Aeig Montagut i XQT'S Percussió). Al tractar-se d'una jornada a l'aire lliure, la previsió de pluges i de mal temps ha fet ajornar l'esdeveniment, de moment sense nova data. 

 • eBiblioCat 22 d'octubre de 2018 Préstec digital de més de 2.000 pel·lícules amb el carnet de la Biblioteca Vall d’Alfatà

  Amb el carnet de la Biblioteca Vall d’Alfatà , ja podeu accedir de manera gratuïta al catàleg amb més de 2.000 pel·lícules de la plataforma eFilm , disponible al portal eBiblio Catalunya .

 • 20 d'octubre de 2018 Comunicat de l'Ajuntament

  Divendres 19 d'octubre al vespre es va produir una greu averia que va provocar un tall en el subministrament d’aigua a Santa Susanna. El problema ja està solucionat i el servei torna a estar en funcionament des de dissabte 20 d'octubre a la tarda. Des de l’Ajuntament agraïm als veïns la comprensió i demanem disculpes per les molèsties ocasionades.

Pàgina 1 de 14
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28