Notícies

Pàgina 2 de 11
 • Lliurament de premis Raid 1 10 de desembre de 2018 5.000 persones omplen Santa Susanna amb el Raid hípic internacional

  Els dies 6, 7 i 8 de desembre Santa Susanna va acollir la prova hípica de resistència més antiga d’Europa. La 65ª edició de la International Raid Barcelona-Santa Susanna (la darrera gran prova del calendari de raid) va reunir 156 binomis (genet/cavall) de 16 nacionalitats diferents.

 • De l'emoció al pinzell 7 de desembre de 2018 Tess Pérez Soler captiva Santa Susanna amb l’exposició “De l’emoció al pinzell”

  L’artista Tess Pérez Soler exposa 22 peces de la seva obra a la galeria de la Biblioteca Vall d’Alfatà de Santa Susanna, amb el títol genèric “De l’emoció al pinzell”. L’artista barcelonina, amb fortes arrels al nostre poble té una dilatada trajectòria i ha exposat a Catalunya, Espanya, França, Bèlgica...

 • 65 Raid Santa Susanna 4 de desembre de 2018 Santa Susanna acull la 65ª edició del raid hípic internacional més antic d’Europa

  El municipi de Santa Susanna acollirà durant el pont de la Constitució la prova hípica de resistència més antiga d’Europa. La International Raid Barcelona-Santa Susanna, que enguany celebra la seva 65ª edició, és l'última gran prova del calendari de raid. 

 • Fira de Nadal 2018 23 de novembre de 2018 La Fira de Nadal ens retorna la innocència

  La Fira de Nadal  torna el dia 1 de desembre a Santa Susanna. Fidel a la seva cita anual, la Fira obrirà des de les 11 del matí fins a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda fins a les 8 del vespre.

 • Eleccions 13 de novembre de 2018 Sol·licitud d'inclusió d'estrangers en el cens electoral

  Els ciutadans de la UE poden participar a les eleccions municipals i al Parlament Europeu del 2019 a Espanya si manifesten la seva intenció de vot abans del 30 de gener de 2019.

 • Reunió informativa 8 de novembre de 2018 Reunió informativa amb els propietaris i entitats afectades pel Parc del Montnegre i el Corredor

  L’alcalde, Joan Campolier, va presidir dimecres 7 de novembre una reunió informativa convocada per l’Ajuntament de Santa Susanna per exposar a propietaris, persones interessades i entitats com els pot afectar la nova delimitació del Parc del Montnegre i el Corredor.

 • X Festa del Bolet 7 de novembre de 2018 La Festa del Bolet de Santa Susanna compleix 10 anys

  Santa Susanna torna a fer el seu particular homenatge a un dels protagonistes de la cuina, de les converses i de les sortides a peu pel bosc de la tardor: el bolet. Aquest petit municipi del Maresme de poc més de 3.000 habitants, que destaca per ser un dels principals punts d’atracció turística de Catalunya, celebrarà el proper 11 de novembre la seva “X Festa del Bolet”.

 • Llegir el Teatre 6 de novembre de 2018 La Biblioteca Vall d'Alfatà s'adhereix al programa de la Generalitat "Llegir el Teatre"

  Engega un nou club de lectura a la Biblioteca Vall d'Alfatà, "Llegir el Teatre, un programa impulsat per la Generalitat de Catalunya que promociona el servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya. Aquesta 6a edició es durà a terme de l'octubre 2018 fins el juny de 2019, amb 8 obres de la programació d'aquesta temporada del TNC. 

 • Avís 5 de novembre de 2018 Avís tall subministrament servei aigua

  Per tal d'arranjar una avaria de la canonada principal del subministrament d'aigua, el proper dimecres 7 de novembre el servei d'abastament es veurà interromput des del matí fins al migdia (hora estimada de 08 a 15 h.). Disculpeu les molèsties. 

 • Diada Policia Local 1 30 d'octubre de 2018 Celebració de la primera diada de la Policia Local de Santa Susanna

  La Policia Local de Santa Susanna va celebrar dissabte 27 d’octubre el lliurament de guardons amb motiu de la seva primera diada. L’acte es va celebrar a la sala polivalent de la Biblioteca Vall d’Alfatà i va comptar amb l’assistència dels membres del cos de la Policia Local de Santa Susanna acompanyats de les seves respectives famílies. També hi van assistir nombrosos representants d’altres cossos de policia locals, estatals i autonòmics i dels diversos sectors de la població susannenca, que van voler ser presents en aquest emotiu acte. 

Pàgina 2 de 11
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28