Notícies

 • banner_cat L’Ajuntament impulsa la campanya “Santa Susanna desperta per a què tu vinguis a somiar” 19 de juny de 2020

  Va dirigida al turisme de proximitat, català i espanyol, amb l’objectiu que passin les seves vacances al municipi

  L’Ajuntament ha preparat una campanya per promocionar dins el mercat català i espanyol la marca turística de Santa Susanna. L’objectiu és que les famílies que aquest any no han pogut planificar les seves vacances, sàpiguen que a pocs quilòmetres de casa seva disposen d’un espai ple de natura, mar, muntanya i tranquil·litat. 

  [Lleigiu-ne més a continuació]

 • platges S’acaba l’estat d’alarma però es manté l’ús de la mascareta i la distància social 19 de juny de 2020

  Santa Susanna camina poc a poc cap a una normalitat que ha de permetre reactivar tots els sectors econòmics sense relaxar la seguretat

  Des d’aquest divendres, Catalunya entra a la nova fase de Represa. Això vol dir que queden enrere la major part de mesures restrictives i s’entra en una nova etapa on la responsabilitat personal haurà de ser una de les principals eines contra el coronavirus. Això sí, l’ús de la mascareta, mantenir la distància social i continuar amb la higiene són les tres potes bàsiques per mantenir a ratlla la COVID-19.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • biblioteca_vall_dalfata La Biblioteca Vall d’Alfatà de Santa Susanna està oberta al públic en Fase de Represa 19 de juny de 2020

  La Biblioteca passa a estar en Fase de Repressa i amplia els serveis que oferia fins ara (préstec i ús dels ordinadors) amb la possibilitat de fer ús de les sales per a estudi, consulta o lectura.

  Tot i això encara no es pot tenir lliure accés a la col·lecció de documents. També s'ha ampliat l’horari, que ara serà de 16 a 20h, excepte dimecres que obre al matí de 9.30 a 13h.

  [Llegiu l'actualització de les normes d'ús en Fase 3 a continuació]

 • cancellacio_casal Cancel·lació del casal d'estiu de Santa Susanna 17 de juny de 2020

  Queda cancel·lat el casal d'estiu de Santa Susanna d'enguany ateses les poques inscripcions rebudes arran de la situació actual ocasionada per la Covid-19. 


  Les famílies inscrites es poden adreçar directament a l'empresa Quiràlia Companyia De Joc. Per a més informació consulteu al següent enllaç: 

  https://www.quiralia.cat/casals/casal/casal-de-santa-susanna/

 • Plans d'Ocupació 2020 Ajuntament de Santa Susanna 16 de juny de 2020

  Per resolució de data 12 de juny de 2020 s’ha acordat aprovar i fer públiques les bases per a la contractació de diferents llocs de treball, realitzant tasques de serveis, en el marc dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Susanna, d’acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona, que han de regular el procés de selecció dels candidats per a la realització d’aquestes tasques a l’Ajuntament.


  Es poden consultar aquestes tasques al document Anunci Convocatòria en PDF, també s'adjunta model de sol·licitud que s'haurà de presentar al registre de l'Ajuntament i el document amb les bases de contractació.
  El termini de presentació d’instàncies serà de 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, per tant el termini serà del 17 al 26 de juny de 2020.

 • Platja_Caletes Santa Susanna recupera activitat i enfila un estiu amb mesures de seguretat 15 de juny de 2020

  El poble entra a la Fase 3 de la desescalada, amplia la vida econòmica, social, cultural i esportiva, però es recorda que on no es pugui garantir la distància social s’ha d’utilitzar la mascareta     

  Continua vigent l’estat d’alarma i la restricció de mobilitat entre unitats territorials. Cal tenir en compte que les regions sanitàries de Girona, Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre, l’Alt Pirineu i Aran i la Catalunya Central conformen una única unitat territorial.
  En aquesta unitat territorial formada per les regions sanitàries que es troben a la fase 3 s’ha autoritzat, entre d’altres:

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • ssusanna El Ple aprova les obres de reurbanització dels carrers d’Alta Maresme i Can Torrent 12 de juny de 2020

  El projecte té un pressupost de 5,5 milions d’euros i és el primer pas per posar al dia les urbanitzacions de Santa Susanna.

  En darrer Ple municipal va aprovar el projecte de millora dels carrers d’Alta Maresme i Can Torrent urbanitzats durant els anys 70. El projecte contempla, a més d’una proposta de reorganització de la mobilitat rodada, la renovació de les voreres, una nova pavimentació dels vials rodats, la millora dels sistemes de captació de les aigües pluvials i la renovació de la xarxa d’enllumenat públic. Tanmateix es renoven les escales que salven els importants desnivells entre carrers i s’adeqüen les zones verdes.
  El cost estimat de les obres és de 5,5 milions d’euros i està previst sol·licitar ajuts a les diverses administracions per obtenir finançament. 

 • Llar_infants Publicat el llistat amb el barem pels preinscrits al 1er cicle d'educació infantil pel curs 2020-21 12 de juny de 2020

  Ja s'ha publicat el llistat amb el barem de puntuació de preinscripcions a l'escola d'educació infantil de Santa Susanna, per al curs 2020-21.

  [Consulteu el llistat a l'arxiu adjunt]

 • Santa_Susanna Llum verda a l’aprovació inicial del nou Pla d’Ordenació Urbanística de Santa Susanna 11 de juny de 2020

  El Ple de l’Ajuntament fa un pas decisiu per adequar el planejament del poble a les noves necessitats actuals i futures.

  El Ple de l’Ajuntament, celebrat dimarts dia 9, va realitzar l’aprovació inicial del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM)  de Santa Susanna. El POUM és una eina legal de l’Ajuntament per endreçar el seu territori tot preveient els usos que el municipi vol donar als seus espais. L’actual planejament de Santa Susanna té una antiguitat de 38 anys.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • biblioteca_santa_susanna La Biblioteca Vall d’Alfatà de Santa Susanna està oberta al públic en Fase 2 8 de juny de 2020

  Dins de la Fase 2 es podrá fer ús dels serveis de la biblioteca amb una sèrie de mesures i restriccions per poder garantir la seguretat dels usuaris i personal.

  [Llegiu a continuació les normes d'ús excepcional de la biblioteca]

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28