Notícies

 • Mesures Flexibilització de les mesures del tram 1 14 de desembre de 2020

  S'han actualitzat les mesures de seguretat sanitària pel tram 1.

  Aquesta flexibilització és aplicable des de dilluns 14 de desembre; per a més informació consulteu http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

 • cavall Genets de 10 països donen al Raid Hípic 2020 un dels nivells més alts dels darrers anys 7 de desembre de 2020

  El motorista Àlex Crivillé, també professional del món eqüestre, participa a la prova de Santa Susanna obtenint una cinquena posició 
   

  Els dies 3, 4 i 5 de desembre s’ha disputat al nostre poble el 67è Raid Internacional Barcelona-Santa Susanna. La d’enguany, malgrat la situació internacional provocada per la pandèmia de la Covid-19 i les estrictes mesures de seguretat, s’ha assolit un dels nivells de qualitat més alts dels darrers anys.
  En total hi han participat 180 genets i cavalls. Són binomis experts procedents d’Alemanya, Argentina, Austràlia, Bèlgica, Catalunya, Espanya, Finlàndia, França, Itàlia i Uruguai que han volgut participar a la darrera gran prova del calendari de raids internacionals, que recorre els boscos del Montnegre amb tres proves diferents.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • logo Comunicat de l'Ajuntament sobre la colònia de gats del carrer Dosrius 7 de desembre de 2020

  El municipi de Santa Susanna, com bona part dels del país, té una sèrie de colònies de gats en el seu espai públic. La gestió correcta d’aquestes colònies correspon als ajuntaments. És per això que Santa Susanna ha posat fil a l’agulla per a començar a gestionar i controlar les colònies de gats, començant per les més problemàtiques.

  La colònia de la parcel·la no edificada del carrer Dosrius de la Urbanització Alta Maresme ha generat conflictes amb els veïns atès que els gats envaïen les zones verdes comunitàries i les parcel·les privades amb els problemes d’higiene pública que se’n deriven. És per això que ha estat escollida com a primer punt d’actuació de gestió i control de la colònia basada en el que s’anomena mètode CER: captura, esterilització i retorn dels exemplars.
  L’actuació va començar el dimarts 1 de desembre gràcies als serveis tècnics de l’empresa Help Guau.
  Arran de la controvèrsia generada en algunes de les xarxes socials per part de l’entitat “La Mar de Gats” de Santa Susanna l’Ajuntament vol constatar els següents fets i, alhora, desmentir les informacions que no s’ajusten a la realitat:

  1. No és cert que Help Guau tingui diferents denúncies sinó un expedient obert per part del SEPRONA que no s’ha tancat en anys. Sí que hi ha constància que tenim diversos ajuntaments se’ls ha demanat informació sobre els serveis que els prestem però Help Guau no ha rebut cap tipus comunicació per part de SEPRONA requerint cap documentació.
  2. Els gats capturats seran esterilitzats, valorats sanitàriament i retornats al municipi de Santa Susanna, en un espai municipal preparat per a acollir-los i donar-los el benestar (recer, aliment i aigua) que requereixin.

  L’Ajuntament de Santa Susanna amb aquesta actuació comença el control de les colònies de gats per fer compatible el benestar de llurs animals amb l’absència de molèsties als veïns del poble.

 • Biblioteca Horaris i serveis de la Biblioteca Vall d'Alfatà - Hivern 2020 7 de desembre de 2020

  Les biblioteques públiques com a equipaments culturals han estat sotmeses a la revisió de les mesures especials aplicades en el darrer pla de contenció de Covid-19 s’havien acordat. Això vol dir que estan reoberts tots els serveis i totes les activitats que es faran de manera presencial, amb la nova limitació d’aforament del 50%. En el cas de les activitats les que estan programades són grups estables ja formats i s’oferirà la possibilitat de seguir-les virtualment si hi ha persones de risc que així ens ho demanin.

  Els horaris actuals són:
  Tardes: de dilluns a divendres, de 15 a 20h.
  Matins: dimecres, de 9.30 a 13.30h.

  Recordeu que es permet l’accés lliure a tota la biblioteca, sense més restriccions que la limitació d’aforament al 50% de la nostra capacitat.
  Es pot venir a estudiar, a fer ús dels ordinadors, a consultar diaris i revistes, etc.

 • DTI Santa Susanna rep l’aval de l’Estat per enfilar el seu futur com a Destinació Turística Intel·ligent 3 de desembre de 2020

  S'inicia el camí de les destinacions intel·ligents, amb un full de ruta que li permetrà posicionar-se per abordar la transformació digital i sostenible en el context dels nous fons de recuperació europeus.

  Santa Susanna ha rebut avui el full de ruta per a la seva conversió en Destinació Turística Intel·ligent, que ha estat elaborada per SEGITTUR després de dur a terme un informe diagnòstic i analitzar quines mesures ha de posar en marxa en els 5 eixos del model DTI (governança, innovació, tecnologia, accessibilitat i sostenibilitat).

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Raid El Campionat d’Espanya de raid 2020 es disputarà a Santa Susanna 27 de novembre de 2020

  Quedarà integrat en les proves del 67è International Raid, la cursa hípica més antiga d’Europa que es celebrarà aquest mes de desembre

  El 3, 4 i 5 de desembre es celebrarà a Santa Susanna la 67a edició del Raid Internacional Barcelona-Santa Susanna. Com ja és sabut, es tracta de la prova hípica més antiga d’Europa i la que aplega als millors especialistes en aquesta especialitat. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, la competició es farà seguint les més estrictes mesures de seguretat adoptades per les autoritats catalanes, espanyoles i els organismes internacionals.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Marató La Marató de TV3 d’aquest any està dedicada a la Covid-19 i les aportacions són online 27 de novembre de 2020

  La Marató de TV3 d’aquest any és una mica diferent. S’ha adaptat a les mesures de seguretat que han adoptat les autoritats sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19. Precisament, la temàtica d’aquest any és aquesta, el coronavirus Covid-19.

  Les aportacions s’han de fer online. Per tant, qualsevol iniciativa que tingueu i que eviti concentracions de gent serà benvinguda i servirà per posar el gra de sorra d’aquest poble, un any més, per la Marató.

  De passada, la Marató d’enguany serà una bona oportunitat per reconèixer la tasca que fan aquelles persones que estan a primera línia i que cuiden els malalts. També per llançar un missatge de coratge i ànims a les persones que estan patint la malaltia i a les seves famílies.

  Us esperem a tots.

  Gràcies

 • Camp de futbol El camp de futbol llueix una impressionant catifa de gespa artificial d’última generació 27 de novembre de 2020

  Els equips de l’AE Santa Susanna ja han començat a utilitzar unes instal·lacions que serviran per gaudir de l’esport amb molta més seguretat

  El camp de futbol de Santa Susanna ja disposa de nova gespa artificial per poder practicar amb més seguretat aquest esport. Les obres per instal·lar la nova gespa van començar el mes d’octubre. La gespa artificial que s’hi ha posat és una de les millors que es pot trobar en aquests moments en el mercat, és d’última generació i d’una vida útil de 15 anys.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Publicada la convocatòria per sol·licitar ajudes a autònoms i empreses del sector turístic a catalunya. 26 de novembre de 2020

  El Departament d'Empresa i Coneixement, ha publicat avui al DOGC la convocatòria d'ajuts a autònoms i empreses del sector turístic a Catalunya.

  L'objectiu de les subvencions és donar suport a les persones autònomes així com a les empreses del sector turístic i d'interès turístic de Catalunya. D'aquesta manera es pretén mantenir l'activitat d'aquestes persones i garantir la seva supervivència davant la situació provocada per la COVID-19.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Convocatòria de la sessió ordinària del ple de l'Ajuntament 25 de novembre de 2020

  Queda convocada la propera sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament

  Data: 1 de desembre de 2020
  Hora: 18:30 h.
  Lloc: Sala Auditori del Centre Cívic – Rambla dels Països Catalans, núm. 2

  [Podeu consultar la convocatòria al document PDF adjunt.]

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28