Notícies

 • Platja Dunes Santa Susanna il·lumina la platja de les Dunes amb 75 punts de llum 7 d'agost de 2020

  La zona –fins ara molt fosca-- és molt utilitzada a la nit per les persones del municipi que surten a practicar esport

  La platja de les Dunes s’ha convertit en una zona il·luminada. Aquest espai situat a tocar del terme municipal de Pineda de Mar és molt utilitzat per les persones del poble per anar-hi a fer esport; sobretot, a córrer. El problema era que en fer-se fosc i no haver-hi il·luminació, aquest espai –amb grans possibilitats—perdia una part del seu atractiu. L’alcalde, Joan Campolier, havia intentat en més d’una ocasió trobar-hi una solució, sense èxit. Ara, mitjançant una compra agregada de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) s’ha pogut resoldre el problema.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Festa Major 2020 Festa Major de Santa Susanna 2020 6 d'agost de 2020

  Ja us podeu descarregar el programa de la Festa Major de Santa Susanna per aquest 2020.

  [Consulteu el document PDF adjunt amb el programa]

 • Mesures_Font_Torrentó Les fonts del Torretó i Can Gelat tornen a estar operatives 4 d'agost de 2020

  Han finalitzat les tasques de manteniment i les fonts de Santa Susanna tornen a estar operatives.

  Amb la reanudació de l'activitat s'han de mantenir les mesures de seguretat i prevenció en l'ús de les fonts del Torrentó.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Cartell El Micròmetre 2020 s’adapta a la Covid i creix en dies i programació 30 de juliol de 2020

  La 4ª edició del Festival aprofundeix el seu compromís amb el públic oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene.

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per quart any consecutiu el Festival Micròmetre. Es celebrarà els dies 3, 4, 5 i 6 de setembre, amb més de 15 espectacles d’arts escèniques de petit format que fan bandera del talent i la creativitat. 
  La 4ª edició del Micròmetre aprofundeix el seu compromís amb el públic. Oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene obligatòries arran de la pandèmia de la Covid-19. 


  [Llegiu-ne més a continuació]
   

 • fonts [ACTUALITZACIÓ] Les fonts de Santa Susanna estaran tancades fins divendres 31 de juliol 29 de juliol de 2020

  Les tasques de manteniment de les fonts de Santa Susanna s'allargaran fins a divendres 31 de juliol.  Les fonts de tot el municipi estaran per tant fora de servei fins llavors.

 • Convocatòria extraordinària del ple de l'Ajuntament 27 de juliol de 2020

  Queda convocada la propera sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament:

   

  • Data: 31 de juliol de 2020
  • Hora: 13:00 h.
  • Lloc: Sala Auditori del Centre Cívic – Rambla dels Països Catalans, núm. 2

  [Podeu consultar la convocatòria al document PDF adjunt.]

 • AOC L’AOC torna a distingir Santa Susanna per la seva transformació digital 24 de juliol de 2020

  L’Administració Oberta de Catalunya reconeix l’esforç d’adaptació de l’Ajuntament en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

  L’Ajuntament de Santa Susanna ha tornat a ser reconegut per l’AOC en la V edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals. 
  L’objectiu dels guardons de l’Administració Oberta de Catalunya és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

  Aquests reconeixements, que distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa, s’atorguen en base una metodologia pròpia que analitza amb rigor més de 30 indicadors objectivables de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. 

  Enguany han estat guardonats 75 ens locals catalans.

 • cartells Santa Susanna és elegida per la xarxa DTI per unificar el missatge sobre la Covid als turistes 24 de juliol de 2020

  Segittur actualitza el manual de semàntica per aconseguir una comunicació homogènia en les destinacions que doni confiança al turisme davant el coronavirus

  Santa Susanna ha estat el municipi català elegit per Segittur per provar el funcionament del Manual de Semàntica sobre les recomanacions que la destinació fa al turisme davant la nova situació creada per la Covid-19. L’objectiu últim és aconseguir una comunicació homogènia en les destinacions de la xarxa de Turisme Intel·ligent. Aquesta unificació ha de servir per donar confiança i seguretat al turista: mateix criteri de missatge, mateixa semàntica i icones reconeixibles.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Intervencio Joan Campolier Conclou el 1r Cicle de Conferències de la Destinació Costa de Barcelona Maresme amb un balanç positiu de la participació 22 de juliol de 2020

  L’acte de clausura del 1r Cicle de Conferències de la Destinació Costa de Barcelona Maresme va fer-se el passat 20 de juliol a l’Aqua Hotel Onabrava & Spa, de Santa Susanna, amb la intervenció de la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i del president del Consorci de Turisme del Maresme, Joaquim Arnó, entre d’altres autoritats de la comarca.

  El 1r Cicle de conferències de la Destinació Costa de Barcelona Maresme, organitzat pel Consorci de Turisme, ha acostat diverses personalitats del món polític i empresarial als representants del sector turístic de la comarca. Les conferències s’han fet a través de la plataforma Zoom. Hi han participat els consellers i conselleres Miquel Buch, Àngels Chacón, Damià Calvet, Teresa Jordà i Mariàngela Vilallonga; el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès i el president del Foment del Treball Nacional, Josep Sánchez Llibre.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • Obres_2020 Degut a les obres de la R-1 a la Sagrera, durant 4 mesos circularan menys trens. 21 de juliol de 2020

  La reducció de l’oferta implicarà que hi haurà sis trens per hora i sentit en hora punta i quatre serveis per hora i sentit durant la resta de la jornada.

  El trasllat de les vies de la línia d’ample convencional Barcelona-Mataró-Maçanet a l’interior de l’estructura de la futura estació de la Sagrera generarà un seguit de restriccions en el servei ferroviari.  L’inici de les operacions serà el pròxim 25 de juliol i, segons la planificació vigent, els trens circularan per l’interior del nou tram soterrat sense aturada, a partir del mes de novembre.
   

  [Llegiu-ne més a continuació]

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28