Notícies

 • Santa Susanna participa en la campanya d’Ecovidrio Santa Susanna participa en la campanya d’Ecovidrio per fomentar el reciclatge d’envasos de vidre 28 de juny de 2019

  2.500 bars i restaurants de 19 municipis de Catalunya lluitaran pel seu reconeixement ambiental

  Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, ha llançat la campanya estival Moviment Banderes Verdes a Catalunya. La iniciativa té la finalitat de reconèixer amb aquest guardó ambiental al municipi costaner més compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del litoral a través del reciclatge d'envasos de vidre.

 • Avís per onada de calor Consells per a l'onada de calor 26 de juny de 2019

  A partir de dimarts 25 de juny es preveu un episodi d'onada de calor que persistirà com a mínim fins divendres 28. Per tal d'evitar problemes causats per la calor, podeu consultar aquests consells de salut que proporciona el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat des del Servei Metereològic de Catalunya. 

 • Llista definitiva d'admesos/es i data prova de coneixements generals i específics 25 de juny de 2019

  Per resolució de l'Alcaldia de 25 de juny de 2019, havent finalitzat el període per esmenar els defectes que van motivar l'exclusió de la llista provisional de persones admeses i excloses aprovada per resolució de l'Alcaldia de 15 de juny de 2019, per participar en la convocatòria del procés de selecció per a la provisió, en règim de funcionari interí mitjançant concurs-oposició lliure, de 4 places d'agent interí de la Policia Local, per execució de programes de caràcter temporal, enquadrada a l'Escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe Policia Local, corresponent al grup C, subgrup C2 i la creació d'una borsa de treball amb els aspirants que superin les proves, sense plaça. Ateses les bases aprovades per resolució de l'Alcaldia del 12 d'abril de 2019, publicades íntegrament en el DOGC núm. 7861 del 26 d'abril de 2019 i l'anunci de la convocatòria en el BOP del 23 de maig de 2019, s'ha declarat aprovada definitivament la llista d'aspirants admesos/es, dels quan han presentat la sol·licitud per participar en el procés selectiu els següents (consulteu pdf aquí).

  Es fixa el dia de la prova de coneixements generals i específics, de la fase d'oposició, el 26 de juny a les 8:30 h, a la sala polivalent del Centre Cívic (Rambla dels Països Catalans, 2). Un cop corregida la prova, els aspirants que l'hagin superat, seran cridats per superar les proves físiques durant el mateix matí. 

 • Piscina municipal de Santa Susanna La piscina municipal de Santa Susanna obre les portes a la temporada 2019 21 de juny de 2019

  El proper 25 de juny, la piscina municipal de Santa Susanna obrirà les portes a la temporada 2019. Per accedir-hi, cal anar a l'Ajuntament i omplir els documents per obtenir-ne el passi definitiu. L'horari de la piscina serà el següent:

  • Dilluns: de 15 a 19 h.
  • De dimarts a dissabte: d'11 a 19 h.
  • Diumenges i festius: d'11 a 15 h.
 • Anunci puntuació del procés de selecció dels Plans d'Ocupació 20 de juny de 2019

  Anunci de la puntuació de les fases i total, del procés de selecció de vàries places amb destí a la brigada, en el marc dels Plans d'Ocupació de l'Ajuntament de Santa Susanna 2019, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona. 

  Es pot consultar al PDF adjunt. 

 • Revetlla amb precaució Revetlles amb precaució 19 de juny de 2019

  Amb l'estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l'increment de l'ús de material pirotècnic i l'encesa de fogueres. Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús d'aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Podeu consultar-ne tota la informació en aquí.

 • Anunci llistes admesos/es i exclosos/es 4 places d'agent interí de la Policia Local 17 de juny de 2019

  Per resolució de l'alcaldia de 15 de juny de 2019, havent finalitzat el període de presentació d'instàncies de la convocatòria del procés de selecció per a la provisió, en règim de funcionari interí mitjançant concurs- oposició lliure, de 4 places d'agent interí de la Policia Local, per execució de programes de caràcter temporal, enquadrada a l'Escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe Policia Local, corresponent al grup C, subgrup C2 i la creació d'una borsa de treball amb els aspirants que superin les proves, sense plaça, i segons les bases aprovades per resolució de l'Alcaldia del 12 d'abril de 2019, publicades íntegrament en el DOGC núm. 7861 del 26 d'abril de 2019 i l'anunci de la convocatòria en el BOP del 23 de maig de 2019, s'ha declarat aprovada provisionalment la llista d'aspirants admesos/es i exclosos/es, amb indicació dels motius d'exclusió, dels que han presentat la sol·licitud per participar en el procés selectiu següents (veure PDF adjunt). 

 • Convocatòria Sessió Constitutiva Ajuntament 13 de juny de 2019

  En compliment de l'article 195 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Local General, es convoca pel proper 15 de juny de 2019 a les 12 hores a la Sala Polivalent del Centre Cívic, la SESSIÓ CONSTITUTIVA DE L'AJUNTAMENT SORGIT DE LES ELECCIONS LOCALS DEL 26 DE MAIG DE 2019

 • Catalunya, Hola Família! El turisme familiar del país redescobreix Santa Susanna amb el “Catalunya, Hola Família” 12 de juny de 2019

  La iniciativa ha servit per visibilitzar el poble, mostrar espais emblemàtics com el Parc del Colomer, tradicions com la castellera i dinamitzar el comerç.

  Santa Susanna ha tornat a ser protagonista del programa de promoció del turisme familiar “Catalunya, Hola Família”, que ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. Per segon any consecutiu, famílies del país han pogut redescobrir l’oasi que representa el poble de Santa Susanna.

 • Anunci de publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es Plans d'Ocupació 2019 10 de juny de 2019

  Anunci de publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos/es, del procés selectiu per a 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, en el marc dels plans d'ocupació 2019.

  En el procés selectiu per a la contractació de 3 operaris de neteja i 1 conserge d'instal·lacions esportives, per a una contractació laboral temporal de 3 mesos, en el marc dels Plans d'Ocupació municipal de l'Ajuntament de Santa Susanna, vinculat amb el Programa Complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020, en el si del Pla "Xarxes de Governs Locals 2016-2019" de la Diputació de Barcelona, ha finalitzat el període per esmenar els defectes de la llista provisional de persones admeses i excloses i, per resolució de l'Alcaldia de data d'avui, es publica la llista definitiva d'aspirants admesos/es, amb indicació del dia i hora de l'entrevista personal, per al lloc de treball d'OPERARI/A DE NETEJA i CONSERGE D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES. 

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28