Notícies

Pàgina 2 de 13
 • Diada Policia Local 1 30 d'octubre de 2018 Celebració de la primera diada de la Policia Local de Santa Susanna

  La Policia Local de Santa Susanna va celebrar dissabte 27 d’octubre el lliurament de guardons amb motiu de la seva primera diada. L’acte es va celebrar a la sala polivalent de la Biblioteca Vall d’Alfatà i va comptar amb l’assistència dels membres del cos de la Policia Local de Santa Susanna acompanyats de les seves respectives famílies. També hi van assistir nombrosos representants d’altres cossos de policia locals, estatals i autonòmics i dels diversos sectors de la població susannenca, que van voler ser presents en aquest emotiu acte. 

 • Cartell vacunació contra la grip 2018/19 26 d'octubre de 2018 Engega la campanya de vacunació contra la grip 2018/19

  Des del 22 d'octubre i fins a finals de novembre es durà a terme la campanya de vacunació contra la grip 2018- 2019 al Centre d'Atenció Primària de Santa Susanna. 

  Al document adjunt de consells per als pacients podreu consultar per a quines persones està indicada aquesta vacuna així com més informació sobre la mateixa. 

 • Cancel·lació Festa Jove 26 d'octubre de 2018 La previsió de pluja fa ajornar la Festa Jove

  Demà dissabte 27 d'octubre s'havia de celebrar la primera Festa Jove, concebuda per les tres entitats joves de Santa Susanna (Buscant Susanna, Aeig Montagut i XQT'S Percussió). Al tractar-se d'una jornada a l'aire lliure, la previsió de pluges i de mal temps ha fet ajornar l'esdeveniment, de moment sense nova data. 

 • eBiblioCat 22 d'octubre de 2018 Préstec digital de més de 2.000 pel·lícules amb el carnet de la Biblioteca Vall d’Alfatà

  Amb el carnet de la Biblioteca Vall d’Alfatà , ja podeu accedir de manera gratuïta al catàleg amb més de 2.000 pel·lícules de la plataforma eFilm , disponible al portal eBiblio Catalunya .

 • 20 d'octubre de 2018 Comunicat de l'Ajuntament

  Divendres 19 d'octubre al vespre es va produir una greu averia que va provocar un tall en el subministrament d’aigua a Santa Susanna. El problema ja està solucionat i el servei torna a estar en funcionament des de dissabte 20 d'octubre a la tarda. Des de l’Ajuntament agraïm als veïns la comprensió i demanem disculpes per les molèsties ocasionades.

 • TAD 19 d'octubre de 2018 Reunió informativa sobre el Servei de Transport a la Demanda a Santa Susanna

  El proper dilluns 29 d'octubre a les 19 h . es durà a terme una reunió informativa sobre el nou Servei de Transport a la Demanda , que es va posar en funcionament durant aquest mes d'octubre. Serà al Centre Cívic (Rambla Països Catalans, 2). 

 • Fira Internacional Auxili 17 d'octubre de 2018 La VIII Fira Internacional d'Auxili i Rescat en Carretera genera operacions que superen els 2 milions d’euros

  Santa Susanna ha estat la seu de la Fira Internacional d’Auxili i Rescat en Carretera. Es tracta d’una activitat econòmica que reuneix les primeres marques de fabricants de camions i carrosseries, companyies d’assistència, empreses d’assegurances i clubs automobilístics.

 • Modificació horari 17 d'octubre de 2018 Avís! Canvi d'horari dimecres 17 d'octubre

  Modificació de l'horari de l'Ajuntament de Santa Susanna avui dimecres 17 d'octubre.

 • Ràdio SAnta Susanna 5 d'octubre de 2018 Ràdio Santa Susanna torna a emetre!

  Us informem que dissabte 6 d'octubre, Ràdio Santa Susanna tornarà a emetre amb la programació habitual un cop solucionats els problemes tècnics que van provocar l'aturada del servei a mitjans d'estiu. 

  Volem agrair la comprensió i paciència i esperem que la gaudiu!

   

 • Festa Jove 5 d'octubre de 2018 Les entitats joves de Santa Susanna s’uneixen per celebrar la “Festa Jove”

  El proper dissabte 27 d’octubre es durà a terme una diada festiva molt esperada, que s’ha concebut des de les entitats joves del municipi amb la pretensió de fer d’aquest esdeveniment una jornada dedicada als joves.

  Totes les activitats han estat pensades per a que aquest públic pugui gaudir d’una jornada única a Santa Susanna.

Pàgina 2 de 13
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28