Notícies

Pàgina 2 de 10
 • Sala Polivalent 4 de març de 2019 Santa Susanna ja gaudeix de la Sala Polivalent i dels aularis del Centre Cívic de primer nivell

  L’alcalde, Joan Campolier, va inaugurar diumenge la nova Sala Polivalent i els aularis del Centre Cívic. La Sala Polivalent té una capacitat de gairebé 400 persones i es destinarà a esdeveniments de caire cultural, esportiu i social. Els aularis, que són espais ben condicionats, estan pensats per fer-hi tallers, per exemple, de pintura, informàtica, costura, patchwork, entre molts altres. Aquesta aularis estan oberts a qualsevol ciutadà que vulgui apuntar-s’hi per treballar aquests tallers o altres que es puguin anar proposant.

 • AOC 1 de març de 2019 L’AOC distingeix Santa Susanna com un dels ajuntaments capdavanters en administració digital

  La IV edició dels "Reconeixements Administració Oberta" als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC, ha reconegut l’Ajuntament de Santa Susanna com a un dels ens capdavanters en transformació digital de Catalunya.

 • Master class 1 27 de febrer de 2019 Els alumnes del Tecnocampus s’interessen pel model turístic d’èxit de Santa Susanna

  Els alumnes del Grau de Turisme del Tecnocampus de Mataró han conegut de primera mà el model turístic de Santa Susanna. L’alcalde del poble, Joan Campolier, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica, Turisme, Fires i Festes, Silvia Vives, ha fet una màster class per explicar les claus de l’èxit turístic que representa Santa Susanna: un entorn natural cuidat i respectat; una platja extensa, neta i d’aigües cristal·lines; una bona connexió amb la Costa Brava i, sobretot, amb Barcelona; i una distribució no invasiva a la vida local.

 • The Symphony's Rock 26 de febrer de 2019 Apache celebra el seu 40è aniversari amb un concert únic i irrepetible a Santa Susanna

  El pròxim 23 de març, el Pavelló d’Esports de Santa Susanna serà l’escenari del concert de celebració dels 40 anys de carrera musical del grup de rock Apache. El grup de Jaén ha triat el nostre municipi perquè hi té un lligam molt especial des de fa dues dècades. De fet, amb el concert, Apache vol celebrar els 40 anys de carrera musical, els 4.000 concerts i els 20 anys consecutius tocant a Santa Susanna.

 • Xocolatada Solidària 19 de febrer de 2019 Xocolatada solidària per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil

  El divendres 15 de febrer, el Parc d’en Colomer va tornar a ser escenari de la Xocolatada Solidària a favor de la investigació del càncer infantil. Aquesta segona edició va reunir un nombrós grup de susannencs i susannenques disposats a posar el seu gra de sorra a favor d’una causa noble.

 • Biblioteca Vall d'Alfatà 15 de febrer de 2019 Balanç positiu de la Biblioteca Vall d'Alfatà

  Les dades de la Biblioteca Vall d'Alfatà del 2018 han estat més que positives! Un any amb projectes iniciats i molta activitat que us resumim tot seguit. 

 • Campanya control vespa asiàtica 14 de febrer de 2019 Convocatòria de reunió informativa pels voluntaris de la campanya de control de la vespa asiàtica a Santa Susanna

  La manera més efectiva per lluitar contra l’expansió de la vespa asiàtica, que és una espècie exòtica invasora, és la destrucció dels nius.
  Si vols contribuir voluntàriament en el control de la vespa asiàtica a Santa Susanna, en el marc de la campanya de reducció de nius que promou l’Ajuntament de Santa Susanna, vine el proper dijous 21 de febrer a les 18:30 h a la Sala d’audiovisuals de la Biblioteca Vall d'Alfatà. En Miquel Ortiz Collado serà qui explicarà què cal fer, com s’ha de dur a terme i quan s’han de realitzar les actuacions de control de la vespa asiàtica.

 • Institut Santa Susanna 11 de febrer de 2019 L'ESO es farà a Santa Susanna

  El curs 2019/20 els alumnes de les escoles Montagut i Santa Susanna que acabin 6è ja podran cursar l’ESO al poble, sense necessitat que es desplacin a Malgrat de Mar, Pineda de Mar o Calella. L’Ajuntament i la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat han signat un conveni de col·laboració, segons el qual el municipi aporta els terrenys i l’edifici, i el Departament aporta el professorat de l’Escola-Institut del poble. 

 • Gran recapte aliments 5 de febrer de 2019 Bons resultats del Gran Recapte d’Aliments als establiments de Santa Susanna

  Un any més, Càritas Santa Susanna va participar en el Gran Recapte d’Aliments els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2018. L’activitat ha estat un nou èxit tant pel nombre de voluntaris com per la recaptació d’aliments als dos establiments participants, Lidl i Carrefour.

 • Fitur 2019 28 de gener de 2019 Santa Susanna present un any més a Fitur

  Santa Susanna ha estat present un any més a Fitur, la Fira Internacional de Turisme que ha celebrat la seva 39 edició a Madrid del 23 al 27 de gener, on el sector turístic ha presentat les novetats per a la propera temporada en un esdeveniment al qual han assistit més de 250.000 visitants dels quals 140.000 eren professionals.

Pàgina 2 de 10
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28