Notícies

 • Minut de silenci Minut de silenci en senyal de dol pel feminicidi de Viladecans (Baix Llobregat) 23 de setembre de 2019

  L’Institut Català de les Dones de la Generalitat va convocar per dilluns 23 de setembre, a les dotze del migdia, un minut de silenci en senyal de dol per la mort d’una dona a Viladecans (Baix Llobregat), presumptament a mans de la seva parella. L’Ajuntament de Sant Susanna es va adherir a l’acció i també va convocar un minut de silenci. L’alcalde va preparar una intervenció que ha estat llegida per la Segona Tinent d’Alcalde, Sílvia Vives i Morell.

 • Jornada hotelers Els hotelers de Santa Susanna s’interessen per la regulació més avançada en pagaments online 19 de setembre de 2019

  L’Auditori acull la jornada sobre els canvis que vol aplicar la Unió Europea per fer més segur l’ús de les targetes de crèdit per internet.

  El sector hoteler de Santa Susanna s’ha reunit a l’Auditori del Centre Cívic per rebre de primera mà tota la informació sobre els canvis legislatius i tecnològics que afectaran al pagament de serveis per internet. La Directiva Europea PSD2 marca uns criteris que s’hauran d’aplicar pròximament i que afectaran de ple el sector hoteler.

 • Convocatòria de la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament 18 de setembre de 2019

  El proper 24 de setembre a les 18.30h se celebrarà la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament al Local Social (Pl. Catalunya, s/n, 1r pis). 

  Podeu consultar la convocatòria aquí

 • Curs 2019-20 ESO Santa Susanna El primer curs d’ESO de la història a Santa Susanna obre les portes amb normalitat 12 de setembre de 2019

  52 nois i noies han començat avui les classes de secundària i es converteixen en els primers alumnes que ja no han de marxar del poble per continuar estudiant.

  Avui ha començat amb tota normalitat el primer curs escolar on l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) ja es pot fer al poble. Un total de 52 nois i noies formen la primera tongada d’alumnes que poden estudiar secundària sense haver de marxar de Santa Susanna.

 • Diada 2019 Santa Susanna commemora la Diada de l’Onze de Setembre 12 de setembre de 2019

  Ajuntament, entitats i particulars fan la tradicional ofrena al monument de la Plaça de la Independència.

  L’Ajuntament de Santa Susanna, amb el seu alcalde Joan Campolier al capdavant, va fer la tradicional ofrena floral al monument de la Plaça de la Independència, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. També hi van participar partits, entitats i particulars.

 • Festival Micròmetre 2019 El Micròmetre 2019 assoleix el seu objectiu: entrades exhaurides i més de 700 espectadors 10 de setembre de 2019

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions consideren que les dades avalen la seva aposta d’ampliar el festival a tot el cap de setmana.

  La tercera edició del Festival Micròmetre de Santa Susanna ha tancat les portes superant totes les previsions d’assistència de públic. Durant els dies 6, 7 i 8 de setembre més de 700 persones han assistit als 17 espectacles repartits en 58 sessions de petit format representats en espais inèdits i d’un encant especial de la Masia de Can Ratés (s. XVII, Santa Susanna).

 • Lecxit 2019 Apunta't al LEXCIT (Lectura per a l'Èxit Educatiu) 27 d'agost de 2019

  T'agrada llegir? Vols fer un voluntariat? Es busquen voluntaris per participar en el programa LECXIT (Lectura per a l'Èxit Educatiu) del curs 2019/20 de la Biblioteca Vall d'Alfatà. 
  Vés-hi i converteix-te en padrí lector! 

 • Cuida Santa Susanna “Cuida Santa Susanna”, la nova campanya de l’Ajuntament per mantenir les platges netes 7 d'agost de 2019

  L’Ajuntament --amb el suport de la Diputació-- ha iniciat una campanya de sensibilització entre els turistes i els residents del poble per mantenir les platges netes. L’acció es va decidir al Consell Sectorial de Turisme i té com a objectiu protegir les nostres platges que són unes de les més apreciades de la costa de Barcelona. A més, treballar per mantenir el litoral de Santa Susanna net de plàstics, vidres, bosses, etc., és una manera de contribuir a salvaguardar la sostenibilitat del Mediterrani.

 • Plans ocupació 2019 2ª edició: anunci de la publicació dels candidats en el procés selectiu de llocs de treball 7 d'agost de 2019

  Anunci de la puntuació de les fases i total, del procés de selecció de persones aturades per diversos llocs de treball amb destí a diverses àrees de l'Ajuntament de Santa Susanna, en el marc del programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019, 2a edició, d'acord amb la subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona a l'Ajuntament de Santa Susanna. 

  Podeu consultar les puntuacions aquí

 • Cartografia Can Gelat L’Ajuntament es queda la zona verda de Can Gelat 2 d'agost de 2019

  L’Ajuntament de Santa Susanna ha adquirit el terreny de Can Gelat. Es tracta d’un terreny d’uns 6000 m2 aproximadament situat per damunt de la carretera N-II, a l’entrada de la urbanització Alt Maresme. L’any 1982, quan es va aprovar el Pla General d’Ordenació Urbana del municipi, ja es va qualificar de zona verda. Ara que l’espai és de propietat municipal, l’Ajuntament procedirà a la seva neteja i condicionament.

Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28
Darrera actualització: 13.12.2017 | 11:28