Policia Local

Notícies

 • 29 de gener de 2021 La Policia Local amplia la flota amb la incorporació de dos nous vehicles Policia Local

  Un dels cotxes és una furgoneta que serveix d’oficina mòbil d’atenció ciutadana, per fer atestats, presentar denúncies i fer control de drogues i alcohol.

  La policia ha incorporat al seu parc mòbil dos nous vehicles per poder donar un millor i més eficient servei als ciutadans del poble. D’aquesta manera ja són tres els cotxes a disposició del cos policial.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 17 d'abril de 2020 La Policia Local desinfecta els seus vehicles amb ozó La Policia Local desinfecta els seus vehicles amb ozó

  Els dos vehicles que utilitza la Policia Local de Santa Susanna han passat per un període de desinfecció amb ozó.

  Un vehicle del grup Transmutua ha estat l’encarregat de portar un generador d’ozó per realitzar la desinfecció. Aquest servei de l’empresa Transmutua s’ha fet de forma desinteressada i com un gest de solidaritat

  L’ozó és un dels desinfectants més potents que hi ha i és molt efectiu per combatre tota mena de microorganismes.

 • 9 d'abril de 2020 L’Ajuntament ja ha portat 1600 mascaretes als grups més vulnerables

  L’alcalde coordina l’atenció social arran de la crisi sanitària provocada pel coronavirus i la Policia Local és l’encarregada de vehicular les solucions.

  L’Ajuntament ja ha repartit prop de 1600 mascaretes protectores i més de 3000 guants entre la població més vulnerable de Santa Susanna. Des de fa 15 dies, l’Ajuntament està tenint una atenció especial amb les persones grans i amb les parts del poble que estan més aïllades, com són les cases de pagès.

Darrera actualització: 07.03.2019 | 19:12