Esport

L’any 2007 l’Agència Catalana de Turisme va certificar Santa Susanna amb la marca de Destinació Turística Esportiva en les modalitats de BTT, ciclisme, futbol, esports col·lectius i vela lleugera. El distintiu reconeix que la població, com a  destinació de turisme esportiu,  està preparada per rebre equips, federacions i esportistes per entrenar-se o competir; i que els equipaments, l’oferta turística, el comerç, la tradició, els serveis i l’assistència als esportistes compleixen els requisits esportius necessaris.

Veniu a Santa Susanna a practicar esport!

La Destinació Turística Esportiva (DTE)  és una marca d’especialització creada per Turisme de Catalunya. S’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.
Santa Susanna  és una  destinació de turisme esportiu, ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per  practicar esport , i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.

Què us ofereix una destinació DTE

Santa Susanna , com a  destinació de turisme esportiu , us ofereix:

 • Una climatologia perfecta durant tot l’any per  practicar esport .
 • Uns serveis especialitzats per al turista esportiu.
 • Uns equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport.
 • Una atenció especial en els serveis sanitaris i de medicina esportiva.
 • Una oferta comercial esportiva diversa.
 • Una atractiva oferta turística: parcs naturals,  platges de qualitat , cultura i gastronomia, entre d’altres.

Els esportistes que visiteu  Santa Susanna  rebreu informació esportiva en tot moment dels assumptes que us interessen. Als hotels esportius teniu un espai especial per a vosaltres i a l’ Oficina de Turisme  hi ha especialistes esportius. En concret, pels ciclistes l’oficina compta amb mapes i rutes georeferenciades per conèixer  Santa Susanna . Tots els grups esportius rebreu un dossier amb tota la informació necessària i els telèfons de contacte més importants.

Serveis adaptats

Els  allotjaments de Santa Susanna  estan adaptats per  practicar esport . Tots ells disposen de gimnasos, servei de massatges, espais per deixar la bicicleta i rentar-la i àpats especials. Des de l’ Oficina de Turisme de Santa Susanna  també us podem facilitar si ho desitgeu un centre on podreu realitzar un test d’esforç.

Notícies

 • 26 d'octubre de 2018 La previsió de pluja fa ajornar la Festa Jove Cancel·lació Festa Jove

  Demà dissabte 27 d'octubre s'havia de celebrar la primera Festa Jove, concebuda per les tres entitats joves de Santa Susanna (Buscant Susanna, Aeig Montagut i XQT'S Percussió). Al tractar-se d'una jornada a l'aire lliure, la previsió de pluges i de mal temps ha fet ajornar l'esdeveniment, de moment sense nova data. 

 • 5 d'octubre de 2018 Les entitats joves de Santa Susanna s’uneixen per celebrar la “Festa Jove” Festa Jove

  El proper dissabte 27 d’octubre es durà a terme una diada festiva molt esperada, que s’ha concebut des de les entitats joves del municipi amb la pretensió de fer d’aquest esdeveniment una jornada dedicada als joves.

  Totes les activitats han estat pensades per a que aquest públic pugui gaudir d’una jornada única a Santa Susanna.

 • 1 d'octubre de 2018 Resultats de la BH Triatló Santa Susanna 2018 Triatló 2018

  Diumenge 30 de setembre es va dur a terme la BH Triatló Santa Susanna 2018.

  A continuació, compartim amb vosaltres el pòdium per categories:

Activitats

Regidories

Darrera actualització: 24.10.2017 | 19:51