Esport

L’any 2007 l’Agència Catalana de Turisme va certificar Santa Susanna amb la marca de Destinació Turística Esportiva en les modalitats de BTT, ciclisme, futbol, esports col·lectius i vela lleugera. El distintiu reconeix que la població, com a  destinació de turisme esportiu,  està preparada per rebre equips, federacions i esportistes per entrenar-se o competir; i que els equipaments, l’oferta turística, el comerç, la tradició, els serveis i l’assistència als esportistes compleixen els requisits esportius necessaris.

Veniu a Santa Susanna a practicar esport!

La Destinació Turística Esportiva (DTE)  és una marca d’especialització creada per Turisme de Catalunya. S’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.
Santa Susanna  és una  destinació de turisme esportiu, ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per  practicar esport , i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.

Què us ofereix una destinació DTE

Santa Susanna , com a  destinació de turisme esportiu , us ofereix:

 • Una climatologia perfecta durant tot l’any per  practicar esport .
 • Uns serveis especialitzats per al turista esportiu.
 • Uns equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport.
 • Una atenció especial en els serveis sanitaris i de medicina esportiva.
 • Una oferta comercial esportiva diversa.
 • Una atractiva oferta turística: parcs naturals,  platges de qualitat , cultura i gastronomia, entre d’altres.

Els esportistes que visiteu  Santa Susanna  rebreu informació esportiva en tot moment dels assumptes que us interessen. Als hotels esportius teniu un espai especial per a vosaltres i a l’ Oficina de Turisme  hi ha especialistes esportius. En concret, pels ciclistes l’oficina compta amb mapes i rutes georeferenciades per conèixer  Santa Susanna . Tots els grups esportius rebreu un dossier amb tota la informació necessària i els telèfons de contacte més importants.

Serveis adaptats

Els  allotjaments de Santa Susanna  estan adaptats per  practicar esport . Tots ells disposen de gimnasos, servei de massatges, espais per deixar la bicicleta i rentar-la i àpats especials. Des de l’ Oficina de Turisme de Santa Susanna  també us podem facilitar si ho desitgeu un centre on podreu realitzar un test d’esforç.

Notícies

 • 12 de març de 2019 10 anys de petanca a Santa Susanna Club Petanca Santa Susanna

  El Club Petanca Santa Susanna ha complert ja 10 anys de vida. El que va començar sent una iniciativa de Francisco Llorente per a que les persones grans del poble fessin una activitat més, s’ha acabat convertint en un club gran i potent. Va començar a la plaça de les Magnòlies, amb 7 pistes, i ara disposa d’un club social amb cafeteria, més de 140 socis i 13 pistes de joc.

 • 10 de desembre de 2018 5.000 persones omplen Santa Susanna amb el Raid hípic internacional Lliurament de premis Raid 1

  Els dies 6, 7 i 8 de desembre Santa Susanna va acollir la prova hípica de resistència més antiga d’Europa. La 65ª edició de la International Raid Barcelona-Santa Susanna (la darrera gran prova del calendari de raid) va reunir 156 binomis (genet/cavall) de 16 nacionalitats diferents.

 • 4 de desembre de 2018 Santa Susanna acull la 65ª edició del raid hípic internacional més antic d’Europa 65 Raid Santa Susanna

  El municipi de Santa Susanna acollirà durant el pont de la Constitució la prova hípica de resistència més antiga d’Europa. La International Raid Barcelona-Santa Susanna, que enguany celebra la seva 65ª edició, és l'última gran prova del calendari de raid. 

Regidories

Darrera actualització: 24.10.2017 | 19:51