Esport

L’any 2007 l’Agència Catalana de Turisme va certificar Santa Susanna amb la marca de Destinació Turística Esportiva en les modalitats de BTT, ciclisme, futbol, esports col·lectius i vela lleugera. El distintiu reconeix que la població, com a destinació de turisme esportiu, està preparada per rebre equips, federacions i esportistes per entrenar-se o competir; i que els equipaments, l’oferta turística, el comerç, la tradició, els serveis i l’assistència als esportistes compleixen els requisits esportius necessaris.

Veniu a Santa Susanna a practicar esport!

La Destinació Turística Esportiva (DTE) és una marca d’especialització creada per Turisme de Catalunya. S’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.
Santa Susanna és una destinació de turisme esportiu,ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per practicar esport, i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.

Què us ofereix una destinació DTE

Santa Susanna, com a destinació de turisme esportiu, us ofereix:

 • Una climatologia perfecta durant tot l’any per practicar esport.
 • Uns serveis especialitzats per al turista esportiu.
 • Uns equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport.
 • Una atenció especial en els serveis sanitaris i de medicina esportiva.
 • Una oferta comercial esportiva diversa.
 • Una atractiva oferta turística: parcs naturals, platges de qualitat, cultura i gastronomia, entre d’altres.

Els esportistes que visiteu Santa Susanna rebreu informació esportiva en tot moment dels assumptes que us interessen. Als hotels esportius teniu un espai especial per a vosaltres i a l’Oficina de Turisme hi ha especialistes esportius. En concret, pels ciclistes l’oficina compta amb mapes i rutes georeferenciades per conèixer Santa Susanna. Tots els grups esportius rebreu un dossier amb tota la informació necessària i els telèfons de contacte més importants.

Serveis adaptats

Els allotjaments de Santa Susanna estan adaptats per practicar esport. Tots ells disposen de gimnasos, servei de massatges, espais per deixar la bicicleta i rentar-la i àpats especials. Des de l’Oficina de Turisme de Santa Susanna també us podem facilitar si ho desitgeu un centre on podreu realitzar un test d’esforç.

Notícies

 • 18 de setembre de 2020 Santa Susanna és per uns dies la capital mundial del Fitness IFBB

  Atletes de 22 països es donen cita al municipi del Maresme per a disputar el Campionat Europeu de Bodybuilding i Fitness

  Protegits per estrictes mesures de seguretat per evitar cap brot de COVID-19, un total de 800 atletes de 22 països participen fins diumenge en el Campionat Europeu de Bodybuilding i Fitness, en les categories de juniors, sèniors i màsters.  Organitzat per la Federació Internacional (IFBB), el campionat converteix Santa Susanna –un poble de poc més de 3.000 habitants—en la capital mundial del Fitness.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 21 de maig de 2020 Reunió informativa virtual sobre el Casal d'Estiu a Santa Susanna Casal Estiu 2020

  Avui dijous dia 21 de maig, a les 17 h, se celebrarà la presentació del Casal d'Estiu 2020 a Santa Susanna. Enguany, i atesa la situació en què ens trobem, la presentació és farà per videoconferència. S'hi pot accedir mitjançant aquest enllaç: https://bit.ly/2ZuQvz4

 • 27 d'abril de 2020 Santa Susanna s’apunta al projecte d’esport solidari des de casa ACTIVA'T I SUMA MARESME LA SELVA

  Organitzat per Gesport, els beneficis de la iniciativa es lliuraran a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva per a la compra de material de protecció per fer front a la COVID-19.

  El proper diumenge 3 de maig, Gesport canvia l’asfalt per les llars de cada inscrit. Amb el suport de l’Ajuntament de Santa Susanna, entre altres corporacions del Maresme i La Selva, organitza, durant tot el dia, la iniciativa solidària Activa’t i Suma Maresme - La Selva modalitat indoor oberta a tots els públics.

  [Llegiu-ne més a continuació]

Regidories

Darrera actualització: 24.10.2017 | 19:51