Esport

L’any 2007 l’Agència Catalana de Turisme va certificar Santa Susanna amb la marca de Destinació Turística Esportiva en les modalitats de BTT, ciclisme, futbol, esports col·lectius i vela lleugera. El distintiu reconeix que la població, com a destinació de turisme esportiu, està preparada per rebre equips, federacions i esportistes per entrenar-se o competir; i que els equipaments, l’oferta turística, el comerç, la tradició, els serveis i l’assistència als esportistes compleixen els requisits esportius necessaris.

Veniu a Santa Susanna a practicar esport!

La Destinació Turística Esportiva (DTE) és una marca d’especialització creada per Turisme de Catalunya. S’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.
Santa Susanna és una destinació de turisme esportiu,ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per practicar esport, i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.

Què us ofereix una destinació DTE

Santa Susanna, com a destinació de turisme esportiu, us ofereix:

 • Una climatologia perfecta durant tot l’any per practicar esport.
 • Uns serveis especialitzats per al turista esportiu.
 • Uns equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport.
 • Una atenció especial en els serveis sanitaris i de medicina esportiva.
 • Una oferta comercial esportiva diversa.
 • Una atractiva oferta turística: parcs naturals, platges de qualitat, cultura i gastronomia, entre d’altres.

Els esportistes que visiteu Santa Susanna rebreu informació esportiva en tot moment dels assumptes que us interessen. Als hotels esportius teniu un espai especial per a vosaltres i a l’Oficina de Turisme hi ha especialistes esportius. En concret, pels ciclistes l’oficina compta amb mapes i rutes georeferenciades per conèixer Santa Susanna. Tots els grups esportius rebreu un dossier amb tota la informació necessària i els telèfons de contacte més importants.

Serveis adaptats

Els allotjaments de Santa Susanna estan adaptats per practicar esport. Tots ells disposen de gimnasos, servei de massatges, espais per deixar la bicicleta i rentar-la i àpats especials. Des de l’Oficina de Turisme de Santa Susanna també us podem facilitar si ho desitgeu un centre on podreu realitzar un test d’esforç.

Notícies

 • 4 de març de 2020 Resultats de la IV Duatló infantil IV Duatló infantil

  Un total de 150 nenes i nens de Catalunya van participar dissabte 29 de febrer a la IV Duatló infantil de Santa Susanna. A continuació us detallem el llistat de guanyadors/es per categories.

 • 9 de desembre de 2019 El Raid hípic Internacional supera de llarg la xifra de participants del 2018 66è Raid Internacional
  203 binomis de genet i cavall han volgut ser presents a la prova de resistència més antiga d’Europa

  La 66a edició del Raid Internacional Barcelona-Santa Susanna ha estat un èxit de participació i públic. En total, s’han citat al poble 203 binomis (genet-cavall), 47 més que en l’edició del 2018. Es tracta de genets experts procedents d’Andorra, Aràbia Saudita, Argentina, Austràlia, Bèlgica, Brasil, Catalunya, Dinamarca, Espanya, França, Regne Unit, Itàlia, Jordània, Kuwait, Noruega, Oman, Països Baixos, Portugal, Suècia, Suïssa, Txèquia, Uruguai i la Xina, que han volgut participar a la darrera gran prova del calendari de raids internacionals. L’alcalde, Joan Campolier, ha volgut destacar “la confiança que Santa Susanna inspira entre els organitzadors de proves esportives internacionals. Aquest augment espectacular respecte a l’any passat –afegeix Campolier—és una demostració més d’això que dic”. La prova de Santa Susanna és la més antiga d’Europa.

 • 4 de desembre de 2019 La Fira de Nadal i el 66è Raid d’Hípica són els plats forts del cap de setmana Activitats desembre Santa Susanna

  Aquest cap de setmana s’estrena la redissenyada fira de Nadal. Amb el nom de Love Market Nadal, es farà els dies 6, 7 i 8 de desembre i estarà oberta 9 hores al dia. Neix amb la voluntat de convertir-se en la fira de Nadal que impulsi, doni vida i visibilitat al centre del poble. Aquest esdeveniment és la suma de dues iniciatives que ja existien: la Fira de Nadal, amb quatre anys de vida, i el Love Market, que regularment es fa a Can Ratés. Dels dos projectes n’ha nascut aquest nou Love Market Nadal, una fira nadalenca ampliada, amb més continguts i serveis i ubicada al bell mig del poble.

Regidories

Darrera actualització: 24.10.2017 | 19:51