Esport

L’any 2007 l’Agència Catalana de Turisme va certificar Santa Susanna amb la marca de Destinació Turística Esportiva en les modalitats de BTT, ciclisme, futbol, esports col·lectius i vela lleugera. El distintiu reconeix que la població, com a destinació de turisme esportiu, està preparada per rebre equips, federacions i esportistes per entrenar-se o competir; i que els equipaments, l’oferta turística, el comerç, la tradició, els serveis i l’assistència als esportistes compleixen els requisits esportius necessaris.

Veniu a Santa Susanna a practicar esport!

La Destinació Turística Esportiva (DTE) és una marca d’especialització creada per Turisme de Catalunya. S’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.
Santa Susanna és una destinació de turisme esportiu,ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per practicar esport, i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.

Què us ofereix una destinació DTE

Santa Susanna, com a destinació de turisme esportiu, us ofereix:

 • Una climatologia perfecta durant tot l’any per practicar esport.
 • Uns serveis especialitzats per al turista esportiu.
 • Uns equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport.
 • Una atenció especial en els serveis sanitaris i de medicina esportiva.
 • Una oferta comercial esportiva diversa.
 • Una atractiva oferta turística: parcs naturals, platges de qualitat, cultura i gastronomia, entre d’altres.

Els esportistes que visiteu Santa Susanna rebreu informació esportiva en tot moment dels assumptes que us interessen. Als hotels esportius teniu un espai especial per a vosaltres i a l’Oficina de Turisme hi ha especialistes esportius. En concret, pels ciclistes l’oficina compta amb mapes i rutes georeferenciades per conèixer Santa Susanna. Tots els grups esportius rebreu un dossier amb tota la informació necessària i els telèfons de contacte més importants.

Serveis adaptats

Els allotjaments de Santa Susanna estan adaptats per practicar esport. Tots ells disposen de gimnasos, servei de massatges, espais per deixar la bicicleta i rentar-la i àpats especials. Des de l’Oficina de Turisme de Santa Susanna també us podem facilitar si ho desitgeu un centre on podreu realitzar un test d’esforç.

Notícies

 • 27 de novembre de 2020 El Campionat d’Espanya de raid 2020 es disputarà a Santa Susanna Raid

  Quedarà integrat en les proves del 67è International Raid, la cursa hípica més antiga d’Europa que es celebrarà aquest mes de desembre

  El 3, 4 i 5 de desembre es celebrarà a Santa Susanna la 67a edició del Raid Internacional Barcelona-Santa Susanna. Com ja és sabut, es tracta de la prova hípica més antiga d’Europa i la que aplega als millors especialistes en aquesta especialitat. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, la competició es farà seguint les més estrictes mesures de seguretat adoptades per les autoritats catalanes, espanyoles i els organismes internacionals.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 27 de novembre de 2020 El camp de futbol llueix una impressionant catifa de gespa artificial d’última generació Camp de futbol

  Els equips de l’AE Santa Susanna ja han començat a utilitzar unes instal·lacions que serviran per gaudir de l’esport amb molta més seguretat

  El camp de futbol de Santa Susanna ja disposa de nova gespa artificial per poder practicar amb més seguretat aquest esport. Les obres per instal·lar la nova gespa van començar el mes d’octubre. La gespa artificial que s’hi ha posat és una de les millors que es pot trobar en aquests moments en el mercat, és d’última generació i d’una vida útil de 15 anys.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 10 de novembre de 2020 Santa Susanna organitza amb èxit el mundial de Fitness que ha estat sotmès a estrictes mesures anti Covid World Fitness Bodybuilding

  Entre el 5 i el 8 de novembre, seleccions estatals de 45 països s’han aplegat al poble per a disputar el Campionat de Bodybuilding, Fitness i Màster IFBB més atípic de la història.

  Atletes de 45 estats de tot el món s’han aplegat a Santa Susanna per disputar el Campionat Mundial Bodybuilding, Fitness & Màster que organitza la International Federation Bodybuilding and Fitness (IFBB). Es tracta de la competició internacional més important d’aquesta modalitat esportiva, que compta amb milions de seguidors. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

Regidories

Darrera actualització: 24.10.2017 | 19:51