Esport

L’any 2007 l’Agència Catalana de Turisme va certificar Santa Susanna amb la marca de Destinació Turística Esportiva en les modalitats de BTT, ciclisme, futbol, esports col·lectius i vela lleugera. El distintiu reconeix que la població, com a destinació de turisme esportiu, està preparada per rebre equips, federacions i esportistes per entrenar-se o competir; i que els equipaments, l’oferta turística, el comerç, la tradició, els serveis i l’assistència als esportistes compleixen els requisits esportius necessaris.

Veniu a Santa Susanna a practicar esport!

La Destinació Turística Esportiva (DTE) és una marca d’especialització creada per Turisme de Catalunya. S’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.
Santa Susanna és una destinació de turisme esportiu,ja que compleix amb els requisits esportius estàndards generals, com el fet de disposar d’instal·lacions de qualitat per practicar esport, i també específics per a les modalitats esportives en les quals la destinació està especialitzada.

Què us ofereix una destinació DTE

Santa Susanna, com a destinació de turisme esportiu, us ofereix:

 • Una climatologia perfecta durant tot l’any per practicar esport.
 • Uns serveis especialitzats per al turista esportiu.
 • Uns equipaments esportius adequats a les necessitats específiques de cada esport.
 • Una atenció especial en els serveis sanitaris i de medicina esportiva.
 • Una oferta comercial esportiva diversa.
 • Una atractiva oferta turística: parcs naturals, platges de qualitat, cultura i gastronomia, entre d’altres.

Els esportistes que visiteu Santa Susanna rebreu informació esportiva en tot moment dels assumptes que us interessen. Als hotels esportius teniu un espai especial per a vosaltres i a l’Oficina de Turisme hi ha especialistes esportius. En concret, pels ciclistes l’oficina compta amb mapes i rutes georeferenciades per conèixer Santa Susanna. Tots els grups esportius rebreu un dossier amb tota la informació necessària i els telèfons de contacte més importants.

Serveis adaptats

Els allotjaments de Santa Susanna estan adaptats per practicar esport. Tots ells disposen de gimnasos, servei de massatges, espais per deixar la bicicleta i rentar-la i àpats especials. Des de l’Oficina de Turisme de Santa Susanna també us podem facilitar si ho desitgeu un centre on podreu realitzar un test d’esforç.

Notícies

 • 14 de desembre de 2020 Santa Susanna es corona com a referent del fitness amb l’Arnold i el campionat mundial professional Arnold

  Arnold Schwarzenegger, actor i exgovernador de Califòrnia, participa per videoconferència en l’acte d’obertura de la competició al costat de l’alcalde i el president de la federació Internacional 
   

  La destinació turística Santa Susanna, reconeguda com la capital mundial del fitness, esport amb milions de seguidors, ha estat seu del 10 al 13 de desembre del prestigiós i conegut mundialment Arnold Clàssic Europe, i el Campionat Mundial Bodybuilding & Fitness professional IFBB (International Federation bodybuilding and Fitness). La IFBB ha tornat a confiar en Santa Susanna, en la seva capacitat organitzativa i en la seva moderna planta hotelera, després d’acollir amb èxit el passat novembre el Campionat Mundial Amateur Bodybuilding & Fitness, Sènior & Màster i el Congrés Mundial IFBB 2020.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 7 de desembre de 2020 Genets de 10 països donen al Raid Hípic 2020 un dels nivells més alts dels darrers anys cavall

  El motorista Àlex Crivillé, també professional del món eqüestre, participa a la prova de Santa Susanna obtenint una cinquena posició 
   

  Els dies 3, 4 i 5 de desembre s’ha disputat al nostre poble el 67è Raid Internacional Barcelona-Santa Susanna. La d’enguany, malgrat la situació internacional provocada per la pandèmia de la Covid-19 i les estrictes mesures de seguretat, s’ha assolit un dels nivells de qualitat més alts dels darrers anys.
  En total hi han participat 180 genets i cavalls. Són binomis experts procedents d’Alemanya, Argentina, Austràlia, Bèlgica, Catalunya, Espanya, Finlàndia, França, Itàlia i Uruguai que han volgut participar a la darrera gran prova del calendari de raids internacionals, que recorre els boscos del Montnegre amb tres proves diferents.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 27 de novembre de 2020 El Campionat d’Espanya de raid 2020 es disputarà a Santa Susanna Raid

  Quedarà integrat en les proves del 67è International Raid, la cursa hípica més antiga d’Europa que es celebrarà aquest mes de desembre

  El 3, 4 i 5 de desembre es celebrarà a Santa Susanna la 67a edició del Raid Internacional Barcelona-Santa Susanna. Com ja és sabut, es tracta de la prova hípica més antiga d’Europa i la que aplega als millors especialistes en aquesta especialitat. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, la competició es farà seguint les més estrictes mesures de seguretat adoptades per les autoritats catalanes, espanyoles i els organismes internacionals.

  [Llegiu-ne més a continuació]

Regidories

Darrera actualització: 24.10.2017 | 19:51