Cultura

Notícies

 • 14 de maig de 2019 Santa Susanna es consolida com a destinació del projecte turístic “Catalunya, Hola Família” Hola, Família!

  La Dona d’Aigua de can Ratés, el personatge de llegenda que hi vivia al seu estany, serà la protagonista de les activitats.

  Santa Susanna torna a formar part del selecte grup de municipis que participen en el projecte “Catalunya, Hola Família”, que promou la Generalitat per impulsar el turisme familiar. Un total de 26 destinacions certificades per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i 143 empreses s’encarregaran de donar forma a la gran acció promocional de turisme familiar del cap de setmana del 7 al 9 de juny. Durant aquests dies s’han programat unes 90 activitats a tot Catalunya pensades per gaudir en família amb un descompte del 50% i un 2 x 1 en els allotjaments.

 • 10 de maig de 2019 Mostra literària de Santa Susanna 2019 Mostra Literària 2019

  Ja està obert el termini per presentar obres al concurs literari de prosa i poesia de Santa Susanna 2019. Els interessats poden fer arribar els seus textos a l’Ajuntament de Santa Susanna fins al 25 de juny.

 • 24 d'abril de 2019 Nel Boya cedeix als ajuntaments del Mareme els quadres de l'exposició "El Maresme, més que mar" Exposició Nel Boya

  La pintora holandesa Nel Boya-de Groot, resident a Canet de Mar, ha volgut cedir als ajuntaments del Maresme tots els quadres pintats durant anys dels diferents pobles de la comarca. Ho va fer divendres 5 d'abril en un acte que va comptar amb més d'una vintena de representants dels diferents ajuntaments del Maresme. Pel que fa a Santa Susanna, va recollir l'obra el regidor de Benestar Social, Ensenyament, Salut i Gent Gran, Josep M. Carnicero. 

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:48