Cultura

Notícies

 • 6 d'agost de 2020 Festa Major de Santa Susanna 2020

  Ja us podeu descarregar el programa de la Festa Major de Santa Susanna per aquest 2020.

  [Consulteu el document PDF adjunt amb el programa]

 • 30 de juliol de 2020 El Micròmetre 2020 s’adapta a la Covid i creix en dies i programació Cartell

  La 4ª edició del Festival aprofundeix el seu compromís amb el públic oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene.

  L’Ajuntament de Santa Susanna i LaGuàrdia Produccions organitzen per quart any consecutiu el Festival Micròmetre. Es celebrarà els dies 3, 4, 5 i 6 de setembre, amb més de 15 espectacles d’arts escèniques de petit format que fan bandera del talent i la creativitat. 
  La 4ª edició del Micròmetre aprofundeix el seu compromís amb el públic. Oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene obligatòries arran de la pandèmia de la Covid-19. 


  [Llegiu-ne més a continuació]
   

 • 16 de juliol de 2020 El Festival Love Santa Music se suspèn després que l’Ajuntament desaconselli la seva celebració cancel.lacio

  L’alcalde, Joan Campolier, considera que en aquests moment la prioritat ha de ser garantir la seguretat de les persones i impedir rebrots de la Covid

  El mateix alcalde va plantejar ahir als promotors de l’esdeveniment -el grup Promo Music Events, PME-, la conveniència de no celebrar-lo com a mesura de prudència davant l’evolució de la Covid-19 en punts com Lleida o l’Hospitalet de Llobregat. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:48