Participació Ciutadana

Regidoria creada al juny de 2017 per fomentar la Participació Ciutadana a Santa Susanna i assumir la gestió dels següents programes d'actuació.

 • Consells de participació i altres processos participatius (pressupost municipal per exemple).
 • Reglament de Participació Ciutadana.

Si vols involucrar-te en la vida del nostre poble ens pots contactar via email ( stass.participacio@stasusanna.org ) , participar en aquesta mateixa pagina web a les consultes que s’aniran publicant al web municipal , i/o participar en els programes de participació ciutadana que l’Ajuntament de Santa Susanna ja ha posat en marxa.

 • 22 de novembre de 2017 Programa Altaveu

  Aquest projecte és una aposta de l’Ajuntament en vistes a millorar la gestió i a treballar per un govern més obert envers la ciutadania.

  http://www.stasusanna.altaveuciutada.cat

 • Fotografia Línia Verda 22 de novembre de 2017 LÍNIA VERDA -Comunicació d'incidències a través d'una app mòbil-

  La campanya Línia Verda és un servei que pretén crear un canal directe de comunicació de les incidències localitzades al municipi. 

  Per això, l’usuari es pot descarregar gratuïtament l’aplicació a través de la Play Store o de l’APP Store en funció del seu dispositiu mòbil. A partir d’aquest moment, només ha d’escollir el municipi de Santa Susanna i ja pot començar a utilitzar el servei Línia Verda. El procediment és molt ràpid i senzill.  

  http://www.liniaverdastasusanna.org


   

 • Reunió POUM 21 de novembre de 2017 Pla de Participació Ciutadana del POUM de Santa Susanna

  Tota la informació sobre el procés de redacció i el procés participatiu del POUM de Santa Susanna.

 • Logo cam salut 3 d'octubre de 2017 Com Salut

  COMSalut és un projecte per atendre els ciutadans de manera integral en tots els àmbits de la seva comunitat i anar més enllà de les prescripcions mèdiques tradicionals, tot promovent els hàbits saludables per prevenir malalties i millorar les condicions de vida dels ciutadans.

Darrera actualització: 14.12.2017 | 15:15
Darrera actualització: 14.12.2017 | 15:15