Salut

Notícies

 • 30 d'octubre de 2020 La Generalitat ordena no sortir dels municipis els caps de setmana PROCICAT

  En la lluita contra la Covid també es suprimeixen les extraescolars i es manté el tancament de la restauració.

  La Generalitat ha ordenat el tancament perimetral dels municipis de Catalunya com una acció per evitar la mobilitat i, en conseqüència, intentar impedir que pugin més els contagis de la Covid-19. La mesura ha entrat en vigor a les 06.00h d’aquest divendres i en manté fins a les 06.00h de dilluns. A més, durant 15 dies no es podrà entrar ni sortir de Catalunya tret dels casos de força major que ho justifiquin.
  Els grans centres comercials també estaran tancats a excepció de les botigues d’alimentació. Fora dels centres comercials, es permet l’obertura de les botigues que tinguin una superfície igual o inferior a 800 m2. Aquest mesura no afecta a farmàcies, perruqueries, i productes de primera necessitat.
  També se suprimeixen les activitats extraescolars (incloent l'esport) i es manté el tancament de la restauració. 

  [Trobareu totes les mesures detallades al document PDF adjunt]
   

 • 26 d'octubre de 2020 Confinament nocturn a Catalunya de 22:00h a 6:00h Confinament nocturn

  Des de la nit del 25 d'octubre ha començat el confinament nocturn per a Catalunya, establert per la Generalitat després que fos decretat l'Estat d'Alarma i el Toc de Queda a nivell estatal.

  L’horari d’obertura al públic de les activitats de serveis i de comerç detallista i de restauració, inclosa la prestació de serveis a domicili, d’espectacles públics, recreatives i esportives autoritzades, és el corresponent a cada activitat, sense que en cap cas pugui superar les 21.00 hores, tret de les activitats culturals, que podran tancar a les 22.00 hores, o les activitats de caràcter essencial.

  Per consultar totes les mesures aplicades als diferents àmbits visiteu canalsalut.gencat.cat/coronavirus

 • 23 d'octubre de 2020 Entren en vigor els ajuts als establiments afectats per les noves mesures anti-covid

  Ja ha entrat en vigor el Decret Llei 34/2020, de 20 d'octubre, de mesures urgents de suport a l'activitat econòmica desenvolupada en locals de negoci arrendats.

  Així mateix, també s'ha publicat la resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19. 

  [Llegiu els documents PDF adjunts]

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54