Salut

Notícies

 • 29 de maig de 2020 Ja es pot demanar cita prèvia per als tràmits presencials a les oficines de l'Ajuntament Ajuntament de Santa Susanna

  Com a conseqüència de la declaració de l’Estat d’Alarma provocat per la pandèmia ocasionada pel coronavirus Covid19, es va suspendre l’atenció presencial a les oficines de l’Ajuntament de Santa Susanna, per tal de garantir la seguretat i la salut dels ciutadans i del personal municipal.

  Per això, donem prioritat a l’atenció telefònica (93 767 84 41) i a la realització dels tràmits telemàtics mitjançant signatura electrònica, que es poden fer amb l’IdCat mòbil https://idcatmobil.seu.cat/ que es pot obtenir a la mateixa pàgina web de l’Ajuntament: www.stasusanna.cat

  En arribar a la fase 2, donem l’opció de sol.licitar cita prèvia per a les persones que no disposin de mitjans telemàtics o per als tràmits que requereixin d'atenció presencial.

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 29 de maig de 2020 Llistat d’horaris i comerços de Santa Susanna a partir de l'1 de juny Establiments oberts fase 2

  Ja podeu consultar el llistat de botigues obertes amb els horaris actualitzats a partir de dilluns dia 1 de juny amb l'entrada a la nova fase de desconfinament. 

  [Llegiu-ne més a continuació]

 • 26 de maig de 2020 L’1 de juny s’aixequen els terminis administratius suspesos amb l’estat d’alarma

  El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) del 23 de maig publicava la cinquena pròrroga de l'estat d'alarma, que finalitzarà el proper 7 de juny. Però al text també fixava que el dia 1 de juny (dilluns vinent) es reprendran els terminis de tots els procediments administratius que estaven en marxa i que el 4 de juny (dijous de la setmana que ve) s’aixecaran els processals. Aquests terminis es van suspendre el 14 de març amb la declaració de l’estat d’alarma per poder lluitar contra la pandèmia de coronavirus. Podeu veure tota la informació al document adjunt.

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54