Salut

Notícies

 • 26 de febrer de 2021 Actualització de la fase d'emergència del PROCICAT - 26 de febrer Procicat

  Darrera publicació del PROCICAT sobre la prorrogació i modificació de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

  Es poden llegir les mesures corresponents a aquest enllaç.

 • 22 de febrer de 2021 Actualització de la fase d'emergència del PROCICAT - 19 de febrer PROCICAT

  El PROCICAT ha publicat la resolució per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

  Es poden llegir les mesures corresponents a aquest enllaç o al pdf adjunt.

 • 8 de febrer de 2021 Actualització de la fase d'emergència del PROCICAT - 8 de febrer logo

  S'ha publicat la resolució per la qual es prorroguen les mesures mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, algunes de les modificacions en les mesures són les següents.

  Mobilitat de les persones:
  - Dins del territori de Catalunya l'entrada i sortida de persones passa a limitar-se en l'àmbit comarcal, amb les excepcions justificades, entre les quals s'afegeixen els desplaçaments motivats per al desenvolupament d'activitats docents i d'activitats d'intervenció socioeducativa que comportin sortides del centre educatiu, sempre que no impliquin pernoctació.
  - També s'autoritzen els desplaçaments entre l'Alt Urgell i el Principat d'Andorra per part de les persones residents en ambdós territoris.
  [Llegiu-ne més a continuació]

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54