Salut

Notícies

 • 21 de setembre de 2020 Preguntes freqüents sobre la tornada a l’escola en el context de la pandèmia de la COVID-19 Faqs

  Les mesures que s’han d’aplicar als centres educatius tenen un doble objectiu: reduir el risc de transmissió del virus i augmentar la traçabilitat, és a dir, la capacitat d’identificar les persones infectades i els seus contactes estrets. 

  [Consulteu el document PDF adjunt]

 • 18 d'agost de 2020 ACTUALITZACIÓ: Mesures COVID-19

  COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D'EMERGÈNCIA DEL PROCICAT. Es manté activada la fase d'Emergència del Pla d'actuació del PROCICAT per malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

  S'adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l'aplicació de l'Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d'agost de 2020, sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID-19.

  Podeu consultar la resolució al següent enllaç: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8203/1809940.pdf

  S'emetrà un nou comunicat tan aviat com es produeixin novetats en el desenvolupament de la situació d'emergència.

  [Llegiu el document PDF adjunt per a més informació]

 • 19 de juny de 2020 S’acaba l’estat d’alarma però es manté l’ús de la mascareta i la distància social platges

  Santa Susanna camina poc a poc cap a una normalitat que ha de permetre reactivar tots els sectors econòmics sense relaxar la seguretat

  Des d’aquest divendres, Catalunya entra a la nova fase de Represa. Això vol dir que queden enrere la major part de mesures restrictives i s’entra en una nova etapa on la responsabilitat personal haurà de ser una de les principals eines contra el coronavirus. Això sí, l’ús de la mascareta, mantenir la distància social i continuar amb la higiene són les tres potes bàsiques per mantenir a ratlla la COVID-19.

  [Llegiu-ne més a continuació]

Regidories

Darrera actualització: 03.08.2016 | 09:54